https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Spar Slovenija bo skrbel za prehrano mladih Murašev

Murska Sobota, 4.10.2012  

Športno društvo Nogometna šola Mura 05 se je dogovorilo s podjetjem Spar Slovenija, da bo poskrbelo za prehrano treh selekcij (U14, kadeti in mladinci) med igranjem selekcijskih ligaških in turnirskih tekem v Sloveniji. V Restavracijah Interspar imajo tako mladi nogometaši ŠD NŠ Mure 05 pred ali po tekmi zagotovljen topel obrok.

Kot pravi Mitja Kos, odgovoren za organizacijo in marketing v ŠD NŠ Mura 05, se v društvu zavedajo, kako pomembna je prehrana v življenju mladega nogometaša. "Ker potovanje na tekmo in nazaj ter tekma sama traja lahko tudi več kot 10 ur, je nujno, da se nogometaši temu primerno podkrepijo. Po navadi pri tem zaužijejo lažjo hrano, kot so na primer različne testenine ali puranje meso."

V ŠD NŠ Mura 05 se zavedajo, da se je na poti vzgoje mladega nogometaša potrebno posvetiti veliko stvarem. Ena od teh je tudi zdrava prehrana, ki je pomemben dejavnik za zdrav način življenja mladega nogometaša.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.10.2012 ob 19:44 anonymous gost

      Le kaj bi mladi MURAŠI brez Mitje (PRLEK) ?????

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.10.2012 ob 23:06 ati gost

      V šparovih restavracijaj strežejo čisto običen fast food, samo na malo bole fensi način. Tej Mitja se očitni te že ne zaveda kak pomembna je zdrava prehrana za mladoga športnika, ka vačik jih nebi v špar vozo gejst pred ali po tekmi. Še dobro ka nemamo McDonalds v Soboti, ka tej bi jih te verjetno te ta pelo na zdrav obrok. :)

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.10.2012 ob 10:42 SPAR gost

      Neven zakoj se s ten pa v mečejo - klko znan murine selekcije že par lejt gejo v sparovih restavracijah (če se ne motim sta to zriktala Benko in Dolgov - nekdanji sekretar in vodja šole - tej kda so še Kos, Štivan in jima podobni lulali v hlače...)!! Sicer pa - če se že nemrejo z rezultati faliti, te se pač morejo s ten..... :)

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.10.2012 ob 16:23 Yeri gost

      Ka je PRLEK, ka bi rad

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.