https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Ptuj ni bil srečen kraj za bowling klub Maximus

Ptuj, 6.10.2012  

Bowling tekma med Ptujem 1 in Maximusom, ki bi se morala odigrati danes, je bila na sporedu že v četrtek. Doslej neporažena murskosoboška ekipa bowlinga je tokrat morala priznati poraz.

PTUJ 1 : MAXIMUS  13:1 (4685:4224)

Najučinkovitejši pri Maximusu je bil Robert Cör, ki je podrl 1188 kegljev, okroglih 1100 jih je prispeval Adem Osmani, nekaj pot tisoč, natančneje 971 pa jih je podrl Aleš Celec. Aleš Durič je v treh igrah zadel 478 kegljev, njegova menjava Darko Banič pa nato prav tako v treh igrah 487.

Ptujčani so z zmago z enakim številom točk prevzeli vodstvo, Maximus pa je sedaj drugi. V naslednjem kolu bodo Murskosobočani gostili ekipo BK 300 1.

Na lestvici igralcev urejenih po MVP točkah je igralec Maximusa Osmani na visokem četrtem mestu s 19 točkami, in povprečjem 181,67 podrtih kegljev na igro. Med deseterico na 9. in 10. mestu sta tudi njegova soigralca Celec in Cör.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.10.2012 ob 16:42 mmmmmm gost

      drekeci ste::))))))

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.