https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ŠPORT

Dvoranski športi: Z izjemo košarkarjev Radenske ostali pomurski klubi izgubili

08.10.2012 ob 9:52  

V vikendu, ki je za nami  pomurski ligaši niso bili kaj prida uspešni. Zmagala je le moška košarkarska ekipa Radenska Creativ.

 

Odbojkarji  Panvite Galexa so v prvem krogu 1. DOL doma izgubili z ekipo Maribora z rezultatom 0:3 (-20,-20, -21) .

V naslednjem krogu gostujejo pri ekipi Astec Triglav v Kranju.

Odbojkarice Keme Puconci so v prvem krogu 1.DOL gostovale v Ljubljani pri ekipi Vital Ljubljana in izgubile z rezultatom 3:1 (-14, 26, -14, -22).

V naslednjem krogu gostijo ekipo HIT Nova Gorica.

 

ROKOMET:

V drugi slovenski rokometni ligi so bile na sporedu tekme tretjega kroga kroga. Rokometaši Pomurja so doma igrali z ekipo Alples Železniki in  izgubili z rezultatom  25:33. Ekipa Arconta pa je gostila ekipo Drave iz Ptuja in prav tako izgubila in sicer z rezultatom 22:26.

Arcont Radgona je na desetem mestu, Pomurje pa na dvanajstem mestu med trinajstimi ekipami.

V naslednjem krogu je derbi pomurskih ekip v Murski Soboti.

V tretjem krogu 1.B rokometne lige za ženske je ekipa Milleniuma gostila ekipo Krim Merkator B in izgubile z rezultatom 27:32.

 

KOŠARKA:

Košarkarji Radenske Creativa so v gostovali v Podčetrtku pri ekipi Terme Olimia Podčetrtek in zmagali z rezultatom 88:99.

V naslednjem krogu gostijo ekipo UKK Koper.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.