https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Bogatinov Mure 05 ne bo smel voditi na treh tekmah

9.10.2012  

Murašev Bogatinov po odločitvi disciplinskega sodnika ne bo smel voditi na treh tekmah, eno tekmo pa bo moral izpustiti tudi Aborah.

Disciplinski sodnik NZS-ja Simon Jeglič je spet kaznoval Muro 05. Tokrat je »kratko« potegnil trener črno-belih Oliver Bogatinov. Bogatinov ne bo smel voditi nogometašev Mure na kar treh tekmah. Kot je zapisano v disciplinskem zapisniku, ga je kazen doletela zaradi »žalitev in obrekovanja uradnih oseb in športnih organizacij«. Kazen se nanaša še na tekmo proti Rudarju (odigrana je bila 22. septembra, op.), ko je Bogatinov javno namigoval, da je na tekmi zaznal znake rasizma in na opozarjanje, da sodniki ne kaznujejo ostrih prekrškov nad temnopoltim nogometašem Mure Aborahom. Muraši bodo brez Bogatinova na klopi torej na tekmah proti Celju, Aluminiju in Kopru.

Bogatinova tri tekme ne bo na klopi Mure

Tekmo proti Celjo bo moral izpustiti tudi Stanley Aborah, ki je na zadnji tekmi proti Olimpiji bil izključen zaradi dveh prejetih rumenih kartonov.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.10.2012 ob 20:41 gelibter gost

      ka naj poven? žabarska MAFIJA!

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.10.2012 ob 6:22 geli gost

      naj rajši ekipo vodi,kak trbej, pa menje komentira . zaj tri krat zmagamo

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.10.2012 ob 7:27 Truplo gost

      Po svoje ima Geli tudi prav... Za tako komentiranje imajo valjda v klubu kakšnega tiskovnega predstvnika? Tako pa tole izgleda kot še ena burleska!

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.10.2012 ob 11:05 KAR NEKDO gost

      Se vidi, da je pisec članka " MURAŠ". Sicer nebi napisal da je disciplinski sodnik " spet " kaznoval Muro. Saj ni kaznoval Mure, ampak trenerja. Prosim ne delajte cirkusa po nepotrebnem. Saj bodo pa tako kmalu kje nižje, tako kot jim po igri ustreza, pa me zanima kaj boste potem pisali. Boste tudi takrat valili krivdo na NZS? Brez skrbi, lahko začnejo deževati minusi, me ne prizadene, ker resnica boli.

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      10.10.2012 ob 11:47 traner gost

      vej pa nzs zdaj pomaga Muri ka ga bar nede na klopi ka san na piso pred mesecem in pol ka neja >Feri kriv pa ka je spadno v situacijo kdo pa je toga prpelo pa ga naj zdaj odpela ma lepo priliko lp

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. mama05
      10.10.2012 ob 12:09 mama05

      vupan ka se ga bar tak rejšimo ,ker itak nema pojma o nogometi,samo se v sojenje vtika,tudi drujgi majo temnopolte nogometaše pa še nišče nej prišo na takšo idejo kak Bogatinov,itak pa de zdaj še doubo kazen za tekmo z Olimpijo,ker tudi tan je vido samo sodnijke,tega zakoj je pa na klope pa itak nevej.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      10.10.2012 ob 12:46 GOST gost

      GTE BOGATINOV ČE BI BIL VREDU TRENER; SE NEBI SPRAVLO NA SODNIKE: BKER BI POTEM MURA ZMAGOVALA: TO PA MU JE ZDAJ ALIBI: DA PREUSMERI POZORNOST:::::::::

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      10.10.2012 ob 15:03 mike gost

      bogatinov mure sploh ne bi smel več voditi ne pa samo na treh tekmah

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      10.10.2012 ob 15:21 eden gost

      to za klub sploh ni kazen, jaz jo jemljem kot nagrado. Še več tekem bi mu morali prisoditi! Sodniška organizacija dejansko pomaga klubu saj so videli da če bo Bogatinov preveč sedel na Murini klopi je velika verjetnost da klub izpade iz 1. lige. Če ne ukrepa uprava kluba je ukrepala sodniška organizacija :-) Malo heca pa vseeno veliko resnice!

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      10.10.2012 ob 19:10 eden gost

      ja hvala bougi ka nede vodo,mogouče do začale zmagovate...tej šmrklavec naj rajši lopato v roke vzame....

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      10.10.2012 ob 19:56 alf gost

      eden,tak kak jo tij verjetno nosis....ka vidim ka si v glavi prazen!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.