https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Župniji Bakovci brali Sv. pismo 24 ur

Bakovci, 15.10.2012 ob 7:30  

Minuli konec tedna je v Župniji Bakovci potekal t. i. mini svetopisemski maraton z geslom »Ne boj se, samo veruj«. Sveto pismo je 24 ur prebiralo okrog 70 različnih bralcev.


Z maratonom v branju Svetega pisma so v bakovski župniji pričeli v petek ob 19. uri in končali ob isti uri naslednjega dne. Ob prebiranju svetopisemskih odlomkov se je zvrstilo čez 70 bralcev ter lepo število poslušalcev, ki so vztrajali tudi ponoči.

»Letos smo se tudi v Bakovcih pridružili pobudi kristjanov iz vse Slovenije in se udeležili 24-urnega mini svetopisemskega maratona, ki je potekal 12. in 13. oktobra, v cerkvi sv. Ane v Bakovcih. Namen tega branja je spodbuditi čim večje število ljudi za redno vsakodnevno branje Svetega pisma, ki je temelj krščanske vere. Letošnji naslov maratona se glasi: Ne boj se, samo veruj! Da se tega krajani Bakovcev ne bojimo, dokazuje lepo število bralcev maratona (okrog 70). Z upanjem, da bi Božja beseda zaživela v našem vsakdanjem življenju in naših okoliščinah, da bi okrepljeni z močjo Besede stopali mimo čeri in ovir vsakdana, da bi odnosi postali še lepši, vera pa bolj poglobljena, smo maraton zaključili z lepimi občutki,« je strnila vtise organizatorka dogodka v Bakovcih, Jožica Bencak.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.01.2013 ob 16:41 olga gost

      smo na dobri poti

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.