https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Sumljiv kovček pred Zdravstvenim domom razstrelili

20.10.2012 ob 8:16  

V preteklem dnevu so policisti na območju Pomurja obravnavali tri prometne nesreče,  dve kaznivi dejanji, enajst kršitev javnega reda in miru, dva požara in pridržali enega kršitelja.

V obravnavanih prometnih nesrečah je bil en udeleženec telesno poškodovan. Na Vaneči je voznik osebnega avtomobila zaradi vožnje z  neprilagojeno hitrostjo zapeljal z vozišča, trčil v betonski propust, nakar se je vozilo prevrnilo. Voznik je utrpel lahko telesno poškodbo. Materialne škode je za 3000 evrov. 

S področja kriminalitete so ljutomerski policisti obravnavali tatvino denarnice z denarjem in dokumenti iz odklenjenega osebnega avtomobila. Policisti s PP Gornja Radgona pa so obravnavali goljufijo.  

V M. Soboti obravnavana dva požara. Na dveh mestih so gorele ciprese v dolžini 6 metrov. Okoliščine požarov policisti še ugotavljajo. 

Včeraj nekaj po 16. uri je bila PP  Murska Sobota obveščena o sumljivem kovčku na Grajski ulici v Murski Soboti pred Zdravstvenim domom. Na kraj so bili napoteni policisti, ki so kraj zavarovali, o zadevi pa so bili obveščeni tudi bombni tehniki. Slednji so na kraju okoli 19. 30  uri kovček razstrelili.  V kovčku ni bilo nobenih nevarnih predmetov. 

Javni red in mir je bil kršen šestkrat  v zasebnih prostorih in petkrat na javnih krajih. Kršitelj, ki je nadaljeval s kršitvijo na javnem kraju je bil pridržan. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na pomurski avtocesti in na območju PP Gornja Radgona.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.10.2012 ob 10:54 kiri gost

      zdaj se vide ka naše policaje nemajo pojma oz. se špilajo kak deca....očitno nemajo dela drujgoga rejsan sramota za policijo katastrofa ka se dogaja....sramota no...

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.