https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Na humanitarnem koncertu v Radencih za mladenko zbrali okoli 1500 evrov

Radenci, 25.10.2012 ob 10:13  

Sinoči je v kongresni dvorani hotela Radin v Radencih v organizaciji ŠMK Klinka iz Gornje Radgona potekal humanitarni koncert, na katerem so zbirali sredstva za mladenko v stiski, da bi ji omočili študij. S pomočjo vstopnin in prispevkov se je nabralo za več kot 1500 evrov.

Glavna zvezda večera je bila odlična ameriška pevka Sharrie Williams s spremljevalnim bandom The Wise Guys, katerega člani prihajajo iz celotne Evrope. Sharrie, ki postaja vedno bolj priljubljena v Evropi, velja za princeso rokerskega gospel bluesa in je izjemna interpretka, ki s svojo glasbeno vsestranskostjo občinstvo spravi tako na noge kot tudi do solza. V njenih izjemnih nastopih se čuti vpliv odličnih in znanih pevk kot so Koko Taylor, Aretha Franklin, Tina Turner in Etta James.

V okviru dogodka je bila tudi razstava Tamare Vogrin, priznane slikarke, ki je prvič v naših krajih javnosti razkrila svoje najnovejše umetnine, in sicer portrete članov ene najboljših glasbenih skupin vseh časov – The Rolling Stones.

Študentsko-mladinski klub Klinka je z dogodkom želela izpostaviti pomen medsebojne pomoči, še posebej v teh težkih časih in pomagati tistim, ki so pomoči potrebni. Tokrat so denar zbirali za mladenko iz Upravne enote Gornja Radgona, ki živi z mamo, brezposelno samohranilko, v hiši v slabem stanju. S pomočjo obiskovalcev in sponzorjev bo mladenka prejela več kot 1500 evrov, s katerim si bo lahko vsaj delno financirala študij.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. itak
      25.10.2012 ob 10:48 itak

      ...joj meni, ka san zamüjdo... ... ...

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.