https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Terme Banovci in Zdravilišče Radenci med najboljšimi slovenskimi kopališči

Banovci, 25.10.2012 ob 11:45  

V letošnji akciji iskanja najboljšega kopališča v Sloveniji, ki je potekala 22. leto zapored, je 100 slovenskih kopališč prejelo skoraj 70.000 glasov obiskovalcev. Dobitniki naziva Naj kopališče so letos Simonov zaliv, Laguna - mestna plaža Ljubljana, Vodno mesto Atlantis, Terme Snovik, Thermana Laško in Terme Olimia.


V kategoriji naravnih kopališč je tako kot lani največ glasov prejel Simonov zaliv, drugo mesto je pripadlo Grajskemu kopališču Bled, tretje pa Osrednji plaži Portorož, so sporočili iz podjetja AA-Press. V kategoriji letnih kopališč je na najvišjo stopničko stopila Laguna - mestna plaža Ljubljana, na drugo Letno kopališče Celje in na tretjo Letno kopališče Kranj.

V kategoriji pokritih bazenskih kopališč so se zmage znova veselili v Vodnem mestu Atlantis. Mesto nižje je pripadlo Aquaparku Žusterna, tretje pa Vodnemu parku Bohinj. Terme Snovik so bile v kategoriji malih termalnih kopališč že drugič zapored na prvem mestu. Drugega mesta so se razveselili v Zdravilišču Radenci, tretjega pa novinci, Rimske terme.

Terme Banovci 

V kategoriji srednje velikih termalnih kopališč so največ glasov prejeli v Termalnem Centru Wellness Park Laško. Mesto za njimi so si priborile Terme Banovci, na tretje mesto pa so obiskovalci z oddanimi glasovi uvrstili Terme Dolenjske Toplice.

V kategoriji velikih termalnih kopališč je po več letih prišlo do preobrata. Na prvo mesto so se tokrat uvrstile Terme Olimia z Aqualuno, vrsto let zmagovalne Terme Čatež pa so zdrsnile stopničko nižje. Na tretje mesto med velikimi so se uvrstile Terme 3000 Moravske Toplice.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.