https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Negovi zagorelo v stanovanjski hiši

26.10.2012 ob 7:07  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali prometno nesrečo z gmotno škodo, pet kaznivih dejanj, požar, šest kršitev javnega reda in miru, poškodovanje vozila na parkirnem prostoru in povoženje divjadi.

 

S področja kriminalitete so obravnavali štiri tatvine goriva, v Radencih tatvino denarnice z dokumenti in denarjem, ter na avtocesti smo obravnavali tujega državljana, ki je uporabljal ponarejeno listino za tehnični pregled vozila. 

V Negovi je prišlo do požara v stanovanjski hiši. Nad pečjo na drva je zaradi vročine zagorela slika, tako se je požar razširil na lesen strop. Požar so pogasili gasilci, škode je za okoli 10.000 evrov. 

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru in trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se  ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na pomurski avtocesti.

 

Še kratko obvestilo: 

Policijsko veteransko društvo SEVER, veterani vojne za Slovenijo in občina Radenci vas danes zvečer vabimo na osrednjo slovesnost ob obletnici odhoda zadnjega vojaka JNA iz Slovenije.

Slovesnost bo ob 17. uri v hotelu Radin v Radencih. Slavnostni govornik bo Danilo TÜRK, predsednik R Slovenije.

Vljudno vabljeni!

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.