https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Pet zlatih in srebrna medalja mladih rokoborcev Sobote ob 35. obletnici

Murska Sobota, 29.10.2012  

Rokoborsko društvo Sobota je v soboto praznovalo 35. obletnico rokoborbe v Murski Soboti. Ob tej priložnosti je društvo organiziralo mednarodni turnir za mlajše in starejše dečke ter kadete.

Sodelovalo je 80 tekmovalcev iz 14 klubov iz šestih držav (Avstrija, Italija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Srbija in Slovenija). Ob otvoritvi turnirja je RD Sobota podelilo zahvalne plakete klubom s katerimi sodeluje že vrsto let. Plakete so prejeli Vorwerts Gradec (Avstrija), Vindija Varaždin (Hrvaška), Senta (Srbija) in Potisje Kanjiža (Srbija).Na samem turnirju so odlično nastopali domači tekmovalci in osvojili kar pet prvih mest, eno drugo mesto in eno peto mesto.

Pri mlajših dečkih sta zmagala Nejc Gomboc do 38kg (4 zmage) in Klemen Podgorelec do 47kg (3 zmage). Pri starejših dečkih sta zmagala Denis Kočar do 35kg (1 zmaga) in Aljaž Zadravec do 61kg (3 zmage), drugo mesto je osvojil Timi Gumilar do 48kg (3 zmage 1 poraz). Pri kadetih je zmagal Daniel Kočar do 58kg (3 zmage), Mihael Pojbič do 69kg osvojil peto mesto brez zmage.

Organizatorji so s samo organizacijo turnirja zelo zadovoljni, saj je bila udeležba ekip iz tujine kvalitetna. Z nastopom naših tekmovalcev je zelo zadovoljen trener Dejan Šernek, ki je dejal: "Rezultati turnirja so odraz pridnega, marljivega in nemalo kdaj napornega treninga. Na svoje tekmovalce sem zelo ponosen in sem prepričan, da bodo tudi v prihodnje posegali po najvišjih mestih."

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.