https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Lepo je biti lovec Beno v Moravskih Toplicah

Moravske Toplice, 31.10.2012 ob 9:15  

Sinoči je v Moravskih Toplicah nastopil z monokomedijo vsem dobro poznani Beno iz nanizanke Lepo je biti sosed. 

V predstavi Lepo je biti Beno, pa take pa to, se je Beno (Gorazd Žilavec) poosebil v lovca, ki se odpravi na občni zbor. Med čakanjem na "starešino" se pripravlja in publiki med drugim prečita svoj življenjepis, kjer omeni tudi, da je za svoje sanje padel celo tako nizko, da se je odločil podati v igralske vode, kjer je igral lovca.

Da pa bi mu tudi ostali verjeli, je svoje igralske sposobnosti dokazal skupaj s pomočjo publike, s katero je v le nekaj minutah uprizoril celotno rdečo kapico. Vprašanje pa je, če je vse to dovolj, da lovec Beno zmaga na volitvah za novega starešino?

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.10.2012 ob 12:17 moravci gost

      Predstava je bila super. Občinstvo je iz srca in do solz nasmejelo! Priporočamo - naslednja predstava zaradi velikega povpraševanja 3. novembra 2012 v gasilskem domu v Moravskih Toplicah!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.10.2012 ob 15:29 benooo gost

      Beno je CAR :) san biu kda je meu premiero v črenšovcaj in je bilo mega faking super fenomelano!! :) SAMO TAK DALE! :)

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.