https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Danes začetek polnega delovanja nove slovenske televizije Planet TV

05.11.2012 ob 12:00  

Nova komercialna televizija Planet TV, ki je nastala pod okriljem Telekomove hčerinske družbe Tsmedia, bo danes začela oddajati celovito programsko shemo. Oddajati bo začela ob 18.40, ko bo prvič na sporedu informativna oddaja Danes.


Novo informativno oddajo bosta prvič vodila Jerca Zajc Šušteršič in Tomaž Bratož. Drug voditeljski par bosta Živa Rogelj in Marko Potrč. Sestavni del informativne oddaje bosta tudi šport in vremenska napoved.

Foto: Planet TV

Ob 20. uri pa bo nova televizija postregla tudi s predvolilnim soočenjem, na katerem pričakujejo predsedniške kandidate Boruta Pahorja, Danila Türka in Milana Zvera.

Planet TV je sicer z oddajanjem začel že sredi septembra, vendar je na sporedu doslej imel le tekme nogometne lige prvakov. Odslej bo na voljo s polno programsko shemo, ki bo slonela na štirih stebrih - lastni produkciji, športnih vsebinah, tujih filmih in serijah ter informativnem programu. Oddajal bo v standardni (SD) in visokoločljivostni (HD) tehniki ter bo na voljo pri vseh ponudnikih televizijskih storitev.

Tsmedia bo v celoten projekt do trenutka, ko bo televizija začela poslovati tekoče pozitivno, vložila 10 do 15 milijonov evrov. To naj bi se zgodilo v štirih do petih letih. V končni fazi naj bi nova komercialna televizija zaposlovala od 50 do 60 ljudi.

    Komentarji

    1. gost
      05.11.2012 ob 12:10 Titan gost

      Končno, na RTVSLO nam kažejo samo še ključavničarja Broza, napovedujejo pa še reciklirani "plastik fantastik" oziroma Miša Molk. Katastrofa, in za to mi plačujemo...

      10 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.11.2012 ob 12:30 gost gost

      @Titan, saj za takše primitivce že zdaj obstaja pop tv, s ten planeton tv te pa samo še lejko razširjali svoja obzorja v žuton tiski pa nadgrajevali svojo primitivnost. Pop tv, a kanal, planet tv, lady... to je višek slovenske razgledanosti. Pri nas bi na volitvaj zmagala esmeralda, če bi kondidejrala.

      16 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.11.2012 ob 13:58 soncek gost

      RTVSLO izobražuje gledalce...POP TV, KANAL A, .... pa jih poneumlja

      15 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.11.2012 ob 14:29 Medicius gost

      RTV SLO FTW, 24kur se pa že lep čas ni odpro na mojem IP naslovu.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.11.2012 ob 15:08 rtv sux gost

      eh dajte no, rtv ma tak beden program ka bole bednoga nega ...sicer majo vmes kakše dobre dokumentarce pa oddaje z aktualnimi temami (tednik, studio city), vači pa porazno... npr. rtv2 ma vgojno tan do 11, 12 nekši beden infokanal, te pa ponavlajo dobro jutro, keri je bil malo prlej na enki... to je zaj nekši program? ne pravin ka mata pop tv pa kanal a svetovni program, tiste telenovele tudi meni na živce idejo... na srečo mamo tudi programe kot so discovery, national geographic, history channel, investigation discovery itd... če med temi naštetimi ne najdeš neka dobroga za gledati, te je neka narobe...

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      05.11.2012 ob 15:24 gost gost

      RTV ma daleč najboukši program med SLO televizijami. Edini majo za vsakšoga nekaj, majo raznoliki program in sakši lejko nekaj najde za sebej. Nemreš pričaküvati ka do cejli den vretli samo eno in isto tak kak delajo komercialne televizije ka vrtijo cejli den samo bedarije. Včasik kakšen dober film spadne ali več ali menje so neumnosti. Ges več niti filmov ne gledan na poptv, pa so lejko neven kak dobri. 2 urni film traja na pop tv v soboto zvečer skoraj 4 ure. Zadnjič smo štopali za foro, reklame so bilej točno na sakših 14 minut, pa te še dvakrat vmejs poročila. Tudi poročil več ne gledan na pop tv ka je tou že meni nerodno ka tou glejdan kakši kreteni majo tan prispevke. Sicer ide rtv pomali tudi v tou smer zaradi pridobivanja (neumnih) gledalcov, samo so pe še vedno 100 lejt naprej ka se kvalitete pa resnosti prispevkov tiče. Skratka, RTV je pri nas zakon, ostale komercialne postaje so pa orodje za poneumljanje prebivalstva, kero je zadnje čase celou vesejlo če se lejko še bole poneumlja z raznimi resničnostnimi šovi. Discovery pa podobno je pa itak druga liga.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      05.11.2012 ob 16:03 Lale gost

      OK RTV ne blesti, ali je pa res, majo za vsakega nekaj, so pač javna ustanove, morejo vrteti kakšne programe, oddaje ka jih 98% ljudi ne gleda, malo preveč ponovitev, samo ok.. JE pa noro ka se je vlada odločila znižati prispevek RTV, 1 euro mesečno vsakemi gospodinjsti ne pomeni nič..Načrt vlade pa je seveda načrtna slabitev RTVja v primerjavi s tem novim programom. Pa no saj, kak koli, RTV gor in dol, dobili mo sicier en novi program, večja izbira pa konkurenca je vedno dobrodošla, je pa žal tak ka ma te Planet TV žal grozno politični pridih, že samo če malo bole pozorno poglednete portal Siol.net pa njihove naslove, ti včasih slabo rata, tudi če nesi fanatik levo usmerjene politične opcije. Upan ka se motin, ali po vsej verjetnosti de tudi ta televizija precej enostransko politično usmerjena, mediji to pač ne bi smeli biti! Pozdravljena, J.J. TV

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      05.11.2012 ob 19:15 to gost

      še en kanal za ovce!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      05.11.2012 ob 19:28 gost gost

      Pa ka ste nouri, je glejdo što zdaj tej planet tv? Janša TV bi se moglo zvati. Zadeva je na nivoji tistih zloglasnih brezplačnikov ka jih je SDS plasejrala prej lejtami. Negledljivo bole kak 24ur in Svet na Kanalu A fküper. Direkt za bruhati in direkt samo za ovce. Zgornji ma praf.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      05.11.2012 ob 23:37 232323 gost

      Či samo poglednemo, ka se je v zadnjon leti ali dveh zgodilo s SIOL.net, te si lejko samo mislimo, kakši de program na siol.tv. približno kak či bi kujpo Reportera ... groza. škoda spletnoga media kak je bil včasih siol.net! se pa strinjan, ka je rtvslo daleč najboukša televizija, isto informativna oddaja Odmevi

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      06.11.2012 ob 7:54 majer tv gost

      koncno konkurenca pro plusu.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      08.11.2012 ob 16:46 RTL gost

      Sam denar skasirali če Danes kakši tv ..... Program izumiš ki je samo za bedake si v sloveniji Eden med naj večjih ', Imaš denar Kot bedak , enostavno ne gledat in nebodo quoto dobili . Pa so futč. Sorry

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.