https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Na Bolhi prodaja spričevala za srednjo šolo

09.11.2012 ob 7:40  

"Izvirnost" nekaterih pri prodaji ne pozna meja.


Uporabnik se je tako na portalo Bolha.com odločil, da bo prodajal »spričevalo o zaključnem izpitu, tri leta spričevala ter obvestilo o zaključenem izpitu."


Vsa spričevala so prazna, brez podatkov. Se sprašujete, kolikšna je cena? Po dogovoru. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.11.2012 ob 13:59 gost gost

      Itak je že dolgo znano, da danes lahko vsak papir, ki potrjuje neko izobrazbo kupiš za določen denar. poklicne šole so pač cenejše, fakultete so pač dražje. Spomnim se časa, ko je v Bosni divjala vojna. Za nekaj tisočakov takratne Nemške valute, si dobil iz Sarajeva vsak papir, ki si ga želel. Tudi doktorat. Pa sem vprašal človeka, ki je od tam spravljal v Slovenijo te zadeve, kaj pa pozneje arhiv, če bo kdo preverjal. In je mirno rekel, da je arhiv v vojni zgorel in nobena preverka ne bo možna. V Slovenijo je šlo stotine raznih diplom in spričeval.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.11.2012 ob 19:38 gost 2 gost

      Saj ne prodaja spričeval, ampak prazne OBRAZCE!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.03.2023 ob 12:10 Rehila gost

      Pozdravljeni a to prodajate spircevalo napisano ali pa prazno

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.