https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Na Martinovo nedeljo porast kraje goriv

12.11.2012 ob 7:29  

Na Martinovo nedeljo so policisti v Pomurju obravnavali eno prometno nesrečo z gmotno škodo, sedem kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, poskus samomora, pet primerov povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

 

Na področju kriminalitete so obravnavali tri tatvine, tri vlome in nasilje v družini. Petrovski policisti so obravnavali tatvino registrskih tablic, ki so bile kasneje najdene v bližini osumljenčevega doma in vrnjene lastniku. Soboški policisti so obravnavali tatvino žlebov z lovskega doma in tatvino goriva iz rezervoarja delovnega stroja, radgonski pa vlom v stanovanjsko hišo. Lendavski policisti so obravnavali vlom v leseno brunarico last ribiškega društva in tatvino goriva iz sedmih rezervoarjev tovornih vozil na parkirnem prostoru v Turnišču. S kraja je bil pregnan storilec, ki je na kraju pustil posode z ukradenim gorivom in osebni avtomobil. 

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili. Ena kršiteljica je bila zaradi slabega psihičnega stanja odpeljana v Psihiatrično bolnišnico v Ormožu. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Lendava. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.