https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Perpetuum Jazzile z venčkom Abbinih skladb

15.11.2012 ob 15:00  

Vokalna skupina Perpetuum Jazzile, katere član je tudi prekmurec Tomaž Cör se trenutno mudi v Nemčiji kjer nastopa v sklopu svoje turneje.

Za njimi je že sedem nastopov in kot pravijo so bili odzivi nad pričakovanji. Dvorane so bile polne, navdušil jih je odziv ljudi, saj so prejeli stoječe ovacije.

Avsenikov venček ostaja še naprej močan adut v repertoarju vokalne skupine Perpetuum Jazzile, toda z novimi priložnostmi se je utrnila tudi nova ideja. Legendarna švedska skupina Abba prav letos praznuje 40 let od svoje ustanovitve in ker je Abba v Nemčiji zelo popularna so prišli do ideje, da naredijo priredbo ene ali več skladb. Njihov umetniški vodja Peder Karlsson je naredil miks petih skladb. V Abbinem venčku najdemo vrhunce delčkov skladb Gimme Gimme, Mama Mia, Lay All Your Love On Me, Dancing Queen In Than You For The Music. Kmalu jih bomo lahko slišali tudi na slovenskih radijskih postajah. 

Foto: Martin Car


    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.