https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Med Črešnjevci in Orehovci zapeljal z vozišča in se prevrnil

17.11.2012 ob 8:21  

V preteklem dnevu so policisti na območju Pomurja obravnavali tri prometne nesreče, štiri kazniva dejanja, sedem kršitev javnega reda in miru, povoženje divjadi in požar.

V obravnavanih prometnih nesrečah se je en udeleženec telesno poškodoval, v ostalih dveh je nastala le materialna škoda. Med Črešnjevci in Orehovci je voznik osebnega avtomobila zapeljal z vozišča, kjer se je vozilo prevrnilo. Voznik je utrpel lahko telesno poškodbo, materialne škode je za 2000 evrov. 

S področja kriminalitete sta bila obravnavana dva vloma, poškodovanje tuje stvari in lahka telesna poškodba. Na območju Policijske postaje Lendava je bil obravnavan vlom v stanovanjsko hišo in vlom v pomožni objekt. Ljutomerski policisti so obravnavali poškodovanje tuje stvari, kjer neznanec zlomil okensko steklo in lahko telesno poškodbo. 

Ob 10.02 uri smo bili obveščeni o požaru na stanovanjski hiši v Dolgi vasi. Ob požaru je na stanovanjski hiši nastalo za okrog 100.000 evrov materialne škode. Požar so pogasili gasilci. Vzrok in okoliščine požara policisti in kriminalisti še ugotavljajo.  

Obravnavanih je bilo sedem kršitev javnega reda in miru, od tega šest v zasebnih prostorih in ena na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na pomurski avtocesti, ter med Lendavo in Gornjo Radgono. 

PP Lendava z drugimi soorganizatorji danes organizira pohod«Proti zasvojenosti« Start pohoda je ob 10.00 uri izpred gledališke dvorane v Lendavi. Pohod bo potekal po lendavskih in dolgovaških goricah. Startnine ni. Vabljeni.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.