https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Nogometašice Pomurja z zmago potrdile jesenski naslov

Odranci, 18.11.2012  

Nogometašice Teleinga Pomurje Beltinci so danes z visoko zmago proti Radomljam potrdile odličen jesenski del prvenstva – po devetih tekmah so dosegle prav toliko zmag. V Odrancih je 350 gledalcev videlo lepo igro in zmago nogometašic Pomurja s 5:1.

ŽNK Teleing Pomurje: Pavlovski, Klemenčič (od 75`  Zadravec), Nikl (od 81` Kozar), Marič (od 85` Zelko), Prša (od 85` Belcl), Rogan, Jelen, Špur, Tibaut, Zver (od 87` Črnko) in Vrabel.

Nogometašice Pomurja so odlično začele tekmo saj sta že v 10. in 11. minuti zadeli Tjaša Tibaut in Mateja Zver. Slednja je v 49. minuti zadela še drugič, v 51. in 87. minuti pa je zadela še Tanja Vrabel. Za gostje je častni zadetek v 88. minuti dosegla Natalija Golob.

Pomurke so jesenski del prvenstva končale kot edino neporaženo moštvo – na devetih tekmah so dosegle devet zmag ob impresivni gol razliki 81:9. Na lestvici najboljših strelk si prvo mesto delita Tanja Vrabel in Mateja Zver – vsaka je dosegla 19 golov, najboljšo trojico pa zaključuje še ena nogometašica Pomurja, Tjaša Tibaut, ki je v polno merila 17 krat.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.11.2012 ob 17:40 .. gost

      350 gledalcev ??? nej je bilo 100 tak ka ne pretiravlite !!!

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.11.2012 ob 0:55 g gost

      Teleing Pomurje, klasa za sebej ste v Sloveniji in uživali smo gnes na tekmi.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.11.2012 ob 9:55 Radomljan gost

      V zapisniku je 20 napak, brez veze gledat tiste podatke (350 gledalcev, menjave, zadetki itd..., ker sodnik in delegat očitno sploh nista vedela kaj zapisat, čeprav sta še predobro vedela na kateri tekmi sta in kdo mora zmagat). Pomurje zaenkrat še (opa, zaenkrat še) klasa zase, ampak jih Radomlje lovijo, počasi a vztrajno =) Čestitke domačinkam za zmago, organizatorjem pa velika graja za pobiranje vstopnine prvič v sezoni, premajhno količino kuhanega vina in grajanje radomeljskih navijačev da so preglasni. Saj smo bili na tekmi in ne v gledališču =)

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.11.2012 ob 10:31 g gost

      http://www.rudarskale.si/obvestila/214-pritozba-na-sojenje , radomljan, najprej preberi tole. To se je godilo pri vas na tekmi v Radomljah. Tekma v Odrancih je v celoti posneta in bo danes predvajana tudi na lokalni TV. Tekma je bila dobra, prava prvenstvena, vendar tako vi kot Rudar se preveč obremenjujete z nekaterimi drugimi stvarmi in ne z nogometom. ŽNK Pomurje je gubilo prvenstva zaradi sodniških odločitev, ki so bila v korist njihovih nasprotnic, vendar se nismo nikoli sklicevali na tako imenovane sporne sodniške odločitve. S trdim delom smo prišli do sem kje se trenutno nahajamo, to pa je po jesenskem delu naslov jesenskih prvakinj v vseh starostnih kategorijah. Na vse vaše očitke ne mislimo dajat odgovore, bili pa ste SIMPATIČEN gost in pridite nam spet.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.11.2012 ob 10:37 Radomljan gost

      Glede sojenja mislim da ima vsak pravico do svojega mnenja, vendarle živimo v demokraciji =) Tekma je bila odlična, se strinjam in nikjer nisem rekel da so domače nezasluženo zmagale, ne pa biti užaljeni, če sem pograjal sodnike. Če prav razumem morajo zato ker ste v preteklosti zaradi sodnikov tudi naša dekleta izgubljat in vi zmagovat ali kako, to pa ne bo ravno pošteno, kajne? Drugače pa verjamem da smo bili simpatični gostje, saj smo plačali vstopnino in popili vse kar se je dalo popit =)

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      19.11.2012 ob 10:52 g gost

      Dokler se bo igral nogomet bodo sporne sodniške odločitve, tako v našo ali vašo korist. Na tej omenjeni tekmi jih je bilo bore malo, da bi se lahko bilo kdo skliceval na to. Kar se pa tiče vstopnine, na vseh naših tekmah v spomladanskem delu bo vstopnina, saj si to ta dekleta, ki se borijo na zelenicah širom Slovenije tudi zaslužijo. Vsem nam nudijo en užitek ob gledanju takih tekem in mislim da ne bo nikomur žal dati teh 3EUR za ogled tekem. Za naslednjič pa bomo pripravili več pijače, tako, da se ne boste v Radomlje vračali žejni.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      19.11.2012 ob 11:01 Radomljan gost

      Nogomet je ravno zaradi tega lep, ker je toliko dejavnikov, ki krojijo končni rezultat, zmaga pa včeraj povsem zaslužena, ni kaj reči. Upam, da zaradi vstopnine ne bo vpadel obisk tekem, ker je tudi tega škoda, da se prikrajša dekleta za navijanje in vzpodbudo. Super, vas držim za besedo in naslednjič če bo čas dovoljeval 100% pridem v vaše konce, kjer mi je btw zelo všeč!!!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      20.11.2012 ob 16:31 lepi gost

      Te dikline so same pridne in tako jih je treba spoštovat in nagradit pokazale so kaj je šport in tak je tudi prav vse čestitke vsem ki delate v tem klubu.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      20.11.2012 ob 21:35 p gost

      Gledan posnetek tekme na TV Idea kanal 10 in čedalje bolj mi je všeč ta ženski nogomet. Dobra tekma.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.