https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Dobrodelnost ob poplavah pokazali tudi v Murski Soboti

Murska Sobota, 21.11.2012 ob 8:27  

Jolanda Prelec Lainščak  organizirala humanitarno akcijo za prizadete v poplavah. Zbrani paketi so bili včeraj pripeljani v Dravograd in Velenje.

Da znamo Prekmurci stopiti skupaj in pomagati pomoči potrebnim, je ponovno dokazala Jolanda Prelec Lainščak, ki je med drugim tudi članica odbora za ženske v soboški SDS. Na televiziji je videla strašne posledice poplav ter se takoj odločila, da bo prizadetim pomagala.

Odločitev, da bo pomagala Dravogradu je bila v bistvu predlog drugih, saj je naprej klicala v okolico Ptuja, kjer so ji pa povedali, da pomoči v obliki življenjskih potrebščin več ne potrebujejo, ampak sprejemajo samo še denar, predvsem zaradi logističnih težav. Tako sta včeraj dva avta, polna uporabnih stvari, odpeljala proti Dravogradu in Velenju, kjer so ju z velikim veseljem sprejeli.

Več fotografij spodaj v galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.11.2012 ob 11:02 solidaren gost

      Dobra gesta...

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.11.2012 ob 11:37 Pišta gost

      Malo ma tou političen prizvok ali gesta je vseeno na mesti. Končno neka koristnoga od politikof.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.11.2012 ob 20:07 Voda gost

      Meni se zdi zelo solidarno. Tega je premalo med nami. Pozdravljam akcijo

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.