https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

TRENDI

Ženske, izboljšajte svoje spolno življenje v 12 korakih

22.11.2012  

Kriza v zakonu ali dolgi zvezi je nekaj kar se zgodi večini parov. Spolno življenje postane rutinsko in predvidljivo in zato ne prinaša več adrenalina.

12 nasvetov za izboljšanje spolnega življenja:

1. Za začetek nekaj sladkega…

Čokolada je odlična za vaše spolno življenje. Ženske, ki so jedle čokolado vsak dan (ne več kot tri kocke) so imele večji libido, lažje so se vzburile in bile zadovolnejše s svojim spolnim življenjem kot ženske, ki niso uživale tega sladkega zadovoljstva. Pojejte nekaj kockic temne čokolade s čim večjim odstotkom kakava vsak dan.

 

2. Keglove vaje

Izboljšajte zdravje nožnice in spolno vzburjenje s pomočjo Keglovih vaj. To je najboljši način za izboljšanje orgazma. Keglove vaje se izvajajo tako, da izmenično stiskate in sproščate tiste mišice, ki jih uporabite takrat, ko želite ustaviti uriniranje. Priporočljivo je, da jih počnete vsak dan po več serij, izvajate pa jih lahko tudi med spolnim odnosom.

 

3. Recite DA

Enostavno recite “da” bolj pogosto, začnite že danes. Počutili se boste bolj povezani s partnerjem in imeli boste še večjo potrebo po spolnem odnosu.

 

4. Smejte se

Smeh je, verjeli ali ne, odlična predigra, ki ne zahteva nobenega napora. Študije so pokazale, da smeh aktivira sprednji del možganov, ki je povezan s čustvi.  Smeh zvišuje krvni tlak in srčni utrip kar vodi do vzburjenja in boljšega spolnega odnosa.

 

5.Zapeljivo spodnje perilo

Kupite si lepo, kakovostno spodnje perilo. Izberite nekaj zapeljivega. Samozavestejši boste, vedoč, da imate pod običajnimi oblačili zapeljivo spodnje perilo.

 

6. Raziščite svoje telo

Pri ženskah je pogosto, da ne morejo doživeti orgazma s penetracijo. Osredotočite se na stimulacijo intimnih delov telesa med predigro in tudi med spolnim odnosom.

Foto: sxc.hu

7.Fantazirajte

Ženske, ki fantazirajo imajo polnejše in bogatejše spolno življenje. Ne sramujte se, karkoli vas privlači in vznemirja zaupajte partnerju. Če potrebujete pomoč ali navdih si nabavite erotično knjigo ali film in odkrijte kam vas bo odpeljala domišljija.

 

8. Odmaknite se od partnerja

Preveč časa preživetega s partnerjem lahko odžene vso strast iz odnosa. Dajta si čas, da si zaželita drug drugega. Ni treba, da sta ves čas skupaj, nekaj dni v tednu namenita svojim hobijem in druženju z drugimi ljudmi.

 

9. Odpuščajte

Ljudje, ki vedo kako odpustiti stvari, ki so jih prizadele v preteklosti imajo kvalitetnejša razmerja so pokazale študije.

 

10. Povohajte rože

Poleg tega, da lepo dišijo so rože tudi afrodizijak. Vsebujejo naravno kemično sestavino feniletilamin, ki izboljšuje razpoloženje in ga imenujejo tudi “molekula ljubezni”. Cvet rože vsebuje aminokislino, ki spodbuja sproščanje endorfina, hormona sreče.

 

11. Pojdite na mini počitnice

Včasih je potrebno pobegniti od vsakdanjega življenja, da bi se “normalizirali”. Načrtujte intimen konec tedna s partnerjem in dajta drug drugemu priložnost, da se še bolj spolno zbližata. Manj stresa, več spanja in pobeg iz rutine ustvarjajo odlično atmosfero za boljši in razburljivejši spolni odnos.

 

12. Odprite oči

Med spolnim odnosom ne zatiskajte vedno oči. Poglejte partnerju v oči, zlasti med orgazmom. To bo dalo poseben pečat vašemu odnosu.

 

Vir: lepotaizdravlje.rs

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.11.2012 ob 1:55 gost gost

      Anja, kdaj preizkusiva, če deluje?

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.11.2012 ob 10:24 gost gost

      Kako Anja, si že kaj počela na izboljšavi? Kateri nasvet od 12. si najprej upoštevala? Pri 12. nasvetu je včasih težko, ker nismo vedno v misijonarskem položaju. Mogoče bi še bilo zanimivo dodati 13. Menjava položajev.

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.03.2013 ob 20:05 gost-gost gost

      No pa imamo srečo! Sedaj nam nasvete delijo že tudi takšni, ki se doslej na tem področju niso kaj prida odrezali. Ali pa je vse le od nekod prepisano?

      0 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.