https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

TRENDI

Deset stvari, ki jih večina moških ne ve o svojih partnericah

29.11.2012  

Zdi se, da vedo ženske veliko več o svojih partnerjih, kot pa oni o njih. In to so priznali celo sami moški.

V bistvu, kar 39 odstotkov moških ne ve kakšno velikost modrčka nosi njihova partnerica, 34 odstotkov ne ve kateri je njen najljubši parfum, 23 odstotkov je priznalo, da ne vedo velikost njene konfekcijske številke in 12 odstotkov “se ne more spomniti” niti rojstnega datuma partnerice, je pokazala najnovejša študija.

 

Obstajajo tudi takšni…

Enajst odstotkov moških ne ve, kakšna je partneričina naravna barva las, 10 odstotkov moških ne ve službenega naziva katerega opravlja partnerica. Kar 28 odstotkov je priznalo, da ne ve katro šolo so obiskovale njivove partenerice, 20 odstotkov ne ve imena njihove najboljše prijateljice in tretjina vprašanih moških je priznala, da se ne spomni dneva, ko so spoznali svojo partnerico.

Kar 40 odstotkov parov je prekinilo zvezo zato, ker moški niso vedeli osnovnih stvari o svojih partnericah. Recimo, da je razumljivo, da moški ne vedo številke partneričinega mobitela na pamet, a dejstvo, da ne vedo kateri parfum uporablja je pa malo žalostno. Božična darila pogosto razžalostijo ženske, saj menijo, da so v zvezi z neznancem in ne človekim, ki jih pozna.

Foto: sxc.hu


Deset stvari, ki jih večina moških ne ve o svojih partnericah:

 

1. Številka mobitela - 54 odstotkov

2. Velikost modrčka - 39 odstotkov

3. Najljubši parfum - 34 odstotkov

4. Trgovina ali znamka najljubših oblačil - 24 odstotkov

5. Velikost čevljev - 23 odstotkov

6. Konfekcijska številka - 23 odstotkov

7. Velikost spodnjega perila - 20 odstotkov

8. Datum rojstva - 12 odstotkov

9. Naravna barva las - 11 odstotkov

10. Službeni naziv - 10 odstotkov

 

Vir: magazin.hr

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.11.2012 ob 18:42 zanimivo gost

      zaj san zapravo 2 minuto svojega življenja ka san tou prešto -.-

      13 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.11.2012 ob 18:44 wewewe gost

      Pomurec- vodilna stran na svejte z bedastimi člankami... včase za 24ur... ale ka či mi je tak bedno ka prešten..

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.11.2012 ob 19:03 isa gost

      "Kar 40 odstotkov parov je prekinilo zvezo zato, ker moški niso vedeli osnovnih stvari o svojih partnericah. Recimo, da je razumljivo, da moški ne vedo številke partneričinega mobitela na pamet, a dejstvo, da ne vedo kateri parfum uporablja je pa malo žalostno." Če smo že pri ton se mi zdi bol normalno pa seveda tudi uporabno znati številko ženinega telefona kak pa znamko njenega parfuma... mislim halo?!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.11.2012 ob 22:05 pomurec gost

      dol z pomurcon !!!

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.11.2012 ob 22:06 slovenec gost

      Napravimo protest prote POMURCE!

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      30.11.2012 ob 7:11 smrkci gost

      Ta statistika ni prava,dan danes je tako če ženska ali dekle vidi če, moški ali fant ima denar ali dober aoto ali pa lepo hišo potem se ga drži kot žebel magneta,če pa nima tega potem ga pa niti ne pogleda, češ saj pa nima nič.Mogoče pa ta, ki nima nič več velja, kot pa tisti, ki ima denar,aoto in hišo.Ženske in dekleta vedite moški ali fant je tisti kateri zna ljubiti,kuhati,delati in za sabov počistiti in pospraviti in še svoji partnerici ali dekletu stati ob strani.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      30.11.2012 ob 8:56 Kr en gost

      S takšnimi člankami že gračuvlete kak Sobotainfo! Samo nekše trače pa blablalba. Če bi ge ščel to sranje šteti bi sou najprlej na Sobotainfo ali 24kur, te bi si pa še FHM kujpo za ženo pa Cosmopolitan. Katastrofa!!!!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      02.12.2012 ob 1:08 gost gost

      TRI stvari od naštetih vem, ostalih mi pa res ni treba vedeti. Kam pa pridemo, če vsak vse ve. Eno pomembno stvar pa ste itak spustili. Moški NE SME vedeti, kdo je njen ljubimec ali ljubimci. Sicer pa vemo kakšen je danes idealni moški. Križanec med bankomatom in vibratorjem.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.