https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KULTURA

FOTO: Letni koncert Prekmurske godbe Bakovci z Regino

Murska Sobota, 01.12.2012 ob 12:00  

Včeraj se je v dvorani Ekonomske šole Murska Sobota ob 19. uri odvijal letni koncert Prekmurske godbe Bakovci. Dvorana je bila polno zasedena, poleg godbe pa so večer popestrili Regina, kvintet Aeternum ter mažoretke.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.12.2012 ob 13:29 Teja gost

      Zelo dober koncert prekmurske godbe Bakovci z gosti. Bi morali imeti še več takih koncertov.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.12.2012 ob 20:12 siko gost

      ne zelo dober, ampak vrhunski koncert v vseh pogledih!!!! Čestitke

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.12.2012 ob 8:03 Feny gost

      Prekmurska godba Bakovci je zopet pokazala da sodi v sam vrh ljubiteljskih kulturnih društev, lahko smo ponosni da je v Prekmurju tak dober orkester in upam da bodo to končno enkrat doumeni tudi novinarji in lokalni mediji, ter temu dogodku in sami godbi namenili več pozornosti. Enako velja tudi za lokalno politiko, ki bo upam spoznala kaj je treba dodatno financirati in podpirati. Skratka napolniti tako veliko dvorano in izpeljati tak koncert ni kar tako, zato je bilo potrebno veliko dela vaj in odrekanja, zato še enkrat čestitke vsem članom, še posebej dirigentu!!!

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.12.2012 ob 20:28 sobočanka gost

      Vse čestitke Prekmurski godbi Bakovci. Mislim, da so daleč naokoli najboljši. Že tri leta hodiva s hčerko na koncert, pa sva vedno bolj presenečeni nad njihovo vrhunsko izvedbo. Še enkrat vsem čestitke.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.