https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Zbila kolesarja v Zvezni ulici

01.12.2012 ob 7:52  

Zadnji dan v novembru so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, osem, kaznivih dejanj, osem kršitev javnega reda in miru, pridržali eno osebo, šest primerov povoženja divjadi in tri poškodbe vozil na parkirnih prostorov.

Okrog 17.30 je na prehodu za pešce, v Zvezni ulici v Murski Soboti, pri Novi kreditni banki Maribor prišlo do trčenja med kolesarjem in neznano voznico sivega osebnega avtomobila. Pri trčenju se je kolesar lahko telesno poškodoval. Za razjasnitev okoliščin prometne nesreče pozivamo voznico sivega osebnega avtomobila ali morebitne očividce prometne nesreče, da pokličejo na številko 113 ali se oglasijo na najbližji policijski postaji.  

Na področju kriminalitete so obravnavali vlom v prostore športnega društva, vlom v župnišče in vlom v avtomat s toplimi napitki. Izvršena je bila tatvina drv, tatvina kolesa, ki je bilo kasneje najdeno in tatvina goriva na bencinskem servisu. Neznanec je poškodoval električna stikala v stanovanjskem bloku. Neznanec pa je odnesel denarnico z dokumenti, ki jo je oškodovanka izgubila na parkirnem prostoru. 

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in petkrat na javnih krajih. Kršitelj, ki se kljub intervenciji policistov ni hotel pomiriti je bil pridržan na policijski postaji v Murski Soboti. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali med M. Soboto in Lendavo.  

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.12.2012 ob 13:15 pomurec gost

      govori se da je osumljenka 18 letna punca ki je komajda naredla ispit za avto

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.