https://www.lust.si/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Muraši protestno začeli tekmo, zapravili enajstmetrovko in izgubili 1:2

Murska Sobota, 2.12.2012  

Čeprav so igralci Mure 05 napovedovali bojkot tekme, le-te vseeno bo. Nogometaši so se nekako uspeli dogovoriti z vodstvom, da odigrajo proti Mariborčani v najmočnejši zasedbi.

Mura 05: Šafer, Janža, Travner, F. Cipot, Kramar, Buzeti, Aborah, Maruško, Bohar, Jelić in Eterović.

Na klopi so še T. Cipot, Horvat, Vaš, Fajić, Kouter, Kurbus in Sačer.

Maribor:
Handanović, Mejač, Potokar, Rajčevič, Viler, Lesjak, Črnič, Mertelj, Tavares in Berič.

Na klopi so še Pridigar, Filipović, Cvijanović, Komazec, Trajkovski, Ploj in Arghus.

 

1. minuta - Začetek tekme. Muraši so prvo minuto protestno stali na mestu, medtem ko si Mariborčani podajali žogo na svoji sredini.


Minutni protest Murašev ...

2. - S tribun se občasno sliši vzklikanje "Topič gotof si", "J*bi se Topič" in "Topič je lopov".

4. - Prvi strel na tekmi je pripadel Mariborčanom. Mitja Viler je lepo prodrl v kazenski prostor Mure in streljal proti vratom Mure. Nogometaši Mure so odbili v prvi kot za goste.

6. - Poškodba Mezge, potem ko je na robu kazenskega prostora Mure trčil s Šaferjem. Jaka je stekel iz vrat, ker so gostje z globinsko podajo nevarno zapretili.

10. - Teren na Fazaneriji je zelo mehak in razmočen. Obe ekipi imata veliko težav s kotrnolo žoge. Mate Eterović je že menjal par kopačk.

12. - Do prvega strela so priščli tudi črno-beli. Rok Buzeti se je nenadoma odločil z dvajsetih metrov, Handanović pa je nevarno in htzro žogo odbil nazaj v polje. Gostje so nato žogo odbili.

 17. - Zelo lepa priložnost Mure. Najprej je bil od Eterovića hitrejši Handanovič, v drugem napadu, pa je Bohar naredil "dar-mar" na desni strani se sprehodil v kazenski prostor, gostje pa so izbili s petih metrov. Škoda, muraši so imeli dvakrat zelo lepo priložnost za dosego zadetka.

22. - Na drugi strani priložnost za Maribor. Gostje so izvajali kot na prvi vratnici pa je imel Eterović nekaj težav z izbijanjem žoge. Nato je do žoge prišel Tavares, Šafer pa je žogo odlično obranil, Cipot pa poslal v nov kot za Maribor.

29. - Na Fazaneriji spremljamo zelo borbeno, vendar hkrati tudi previdno tekmo z obhe strani. Bilo jer nekaj polpriložnosti na obeh straneh. Gostje so nekoliko več pri žogi, vendar imajo tako kot črno-beli precej težav s kontrolo žoge.

33 - Priložnost za Muro. Črno-beli so popolnoma izigrali obrambo Maribora, na petih metrih pa sta imela čisto situacijo Eterović in Maruško, vendar sta nekoliko preveč oklevala in priložnost je splavala po vodi.

36 - Še ena priložnost za Muro. Prosti strel za Muro je izvahjal Buzeti, v kazenbskem prostoru pa je bil najvišji Eterović, ki je streljal z glavo v desni spodnji kot Handanovića. Le ta žogo odbil.

38. - Rumeni karton za Eterovića, ki je nepravilno oviral enega od branilcev Maribora.

42. - Strel Mezge z roba kazenskega prostora, Šafer pa na mestu.

45 - Gostje so na hitro izigrali obrambo Mure, žoga pa je prišla do Berića, ki je bil v prepovedanem položaju. Berić je sicer dosegel zadetek.


Polčas.

46. - Pričetek drugega polčasa. Obe ekipi nadaljujeta z enakima postavama kot sta končali drugi polčas.

47. - Enajstmetrovka za Muro. Črno-beli so zastreljali ensjatmetrovko. Eterović je streljal v levi kot Handanovića, ta se je pa vrgel v to smer. Enajstmetrovka je bila po prekršku Mejača nad Janžo.

Zapravljena enajstmetrovka

48. - Nova priložnost za Mruo. Hiter protinapad in skoraj mat v treh potezah. Buzeti je dobil globinsko žogo na levi strani in streljal s kakšnih petnajstih metrov tik mimo leve vratnice Handanovića.

51. - Pestro dogajanje na Fazeneriji. Do priložnosti so prišli tudi vijoličasti, Mezga je sprožil strel z desne strani mimo leve vratnice Šaferja.

54. - Nova priložnost za Muro. Handanović pa s parado brani in pošilja žogo v kot za Muro. Po kotu pa pingpong v kazenskem prostoru Maribora kjer je Buzeti dosegel zadetek, vendar iz prepovedanega položaja. Muraši igrajo kot prerojeni,

61. - Po zanimivih prvih minutah drugega polčasa se je sedaj igra nekoliko umirila. Ne beležimo več nevarnih napadov ene in druge ekipe.

63. - Menjava pri Mariboru. Iz igre Črnic, v igro Komazec.

65. - Menjava tudi pri Muri. Iz igre Buzeti, v igro Sačer.

 68. - Znova enkratna priložnost za Muro. Po kotu je žoga prišla na drugo vratnico do osamljenega Jelića, ki je streljal v Handanovičev bližnji kot, vendar je ta z odličnim refleksom žogo poslal v nov kot za Muro.

71. - Priložnost za Maribor. Po kotu je s škarjicami poskušal Komazec, vendar zadel zunanji del mreže Šaferja.

72. - Menjava pri Mariboru. Iz igre Mertelj, v igro Cvijanovič.

74. - Priložnost za Maribor. Berič je prodrl po levi strani, Travner pa je rešil in poslal žogo v kot.

75. - Gol za Maribor. Mezga je prodrl po levi strani, Kramarju je spodrsnilo in na višini kazenskega prostora se je Mezga odločil za strel in streljal v dolgi kot Šaferja. 0:1.

76. - Menjava pri Muri. Iz igre Jelič, v igro Fajić.

77. - Še en zadetek za Maribor. Znova strel z daljine. Cvijanović se je odločil za strel z dvajsetih metrov , žoga pa se je od desne vratnice Šaferja odbila v mrežo. 0:2.

78. - Zadetki padajo kot za stavo. Tokrat so zadeli črno-beli. Muraši so prodrli po desni strani, podali v sredino do samega Boharja, ki je zadel v spodnji desni kot Handanovića.

80. - Zaradi prerivanja rumena kartona za Aboraha in Komazeca, ki sta se prerivala na sredini.

83. - Mariborčani zapirajo tekmo. Iz igre Tavares, v igro branilec Filipović.

84. - Mariborčani so sedaj pričeli z zavlačevanjem. Najprej Handanovič, sedaj pa še Rajčevič, ki je tudi prejel rumeni karton.

89 - Komazec je prejel drugi rumeni karton, po prerivanju s Cipotom. Prerivala sta se v kazenskem prostoru Maribora, preden je Mura izvajala kot.

90. - Konec tekme.

Muraši danes niso odigrali slabo, vendar jim je zmanjkalo sreče, da bi iztržili kaj več. Bravo fantje!

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

  Fotogalerija

  Komentarji

  1. gost
   02.12.2012 ob 13:57 f gost

   farsa, tragikimedija, lud jebe zbunjenoga, butale, butalci...i.t.d.

   15 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  2. gost
   02.12.2012 ob 14:05 en gost

   topič odijde!

   19 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  3. gost
   02.12.2012 ob 14:17 AJAJ gost

   Znan sta se zgučala kama brsne---------------------OBA STA NA IČ

   1 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  4. gost
   02.12.2012 ob 14:30 fan gost

   maribor sploj ne špila resno:) BV tekma Živo iz stadiona.

   5 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  5. gost
   02.12.2012 ob 14:45 www gost

   Moje mišljenje o vsem okrog Mure 05, igralcih, navijačih - takšnih in drugačnih, upravi, občinarjih in drugih odgovornih......p... lajajo, ..... pa grejo naprej..... Nekdaj je bila MURA zdaj pa je ni več. Pa če verjamete ali ne! Časi se spreminjajo, na lovorikah se ne da živeti.

   18 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  6. gost
   02.12.2012 ob 14:47 mike gost

   Bravo igralci, srčno vam želim da vas tale gnjida od topiča še naprej za norca ima ko mu pa sledite kot ovce

   12 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  7. gost
   02.12.2012 ob 14:51 NAVIJAČ gost

   gost - mike PRAV IMAŠ! IGRALCI STE SI SAMI KRIVI!!! SRAMOTO DELATE SEBI IN NAM NAVIJAČEM!!!!

   12 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  8. gost
   02.12.2012 ob 15:02 muras gost

   mariborcane je lejko sran. mura brez enoga centa, brez placanih igralcov pa jih ma v sahi. samo sreco je mel maribor ka je gnes nej zgubo kaksih 3:1 al pa kaj :) SVAKA CAST MURASI!! p.s.: topic ne nucamo te. ostani na nizozemskon, pa do fcasi boksi rezultati :)

   27 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  9. gost
   02.12.2012 ob 15:07 b gost

   1. se trbe rešiti topiča 2. zagotoviti pare igralcon ka do meli motiv špilate.. ( za to bi poskrbeli nizozemci ) 3. drugo pa de fse štimalo ;)

   12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  10. gost
   02.12.2012 ob 15:07 anti gost

   Se strinjan z @mike in @navijač...ampak, v slačilnici sta dve skupini. Domači dečki in tujci. Nemremo znati kakšna je bila odločitev. Dvomin ka bi tuji igralci bili za bojkot. Ene so pripeljali nizozemci, eni držijo z upravo... Oni gledajo svojo rit. Kaj se potem zgodi peščici domačih? Še kazen jin lejko naložijo. Ali? Što je do sedaj edini držo svojo besedo? Znamo in vsaka njimi čast!!

   4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  11. gost
   02.12.2012 ob 15:14 realist gost

   Očitno več ne velja rek "sreča spremlja hrabre." Škoda za poraz, so si po prikazanon zaslužili vsaj točko. Odšpilali so borbeno, brez kančka strahu proti njin. Nekaj lepih šans, penal... Če bi bilo lepše vreme pa nebi bilo telko blata, bi pri penali žoga šla v gol (zaj jo je blato stavilo). Ovi so pač dali lejko poven malo posrečene gole... Upan ka se do spomladi nekaj uredi (beri: Topič odide) in te njin pokažemo, ka Mura neje zadnjouvrščeno moštvo lige. Če že Fajič odide, upan ka ostanejo Travner, Maruško, Aborah pa Bohar, pa še što bi se najšo.

   12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  12. gost
   02.12.2012 ob 15:21 ms gost

   gost - muras maribor je igral s 50% močjo!!! Tak ka nevem katerim odlična igra ekip!! Pa vprašaj kakšne specialiste glede tekme in ne nekaj na pamet soditi

   5 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  13. gost
   02.12.2012 ob 15:21 realist gost

   Ge se ne strinjan s ten ka so igralci gratali topičove ovce. Ge osebno san jih podpiro pri štrajki. Samo po druge strani san si želel, ka odšpialjo še to zadnjo tekmo, derbi, pokažejo svojo borbenost, mogoče iztržijo dober rezultat, KA NAJ ODŠPILAJO ZA NAS, NAVIJAČE, ker jim stojimo ob strani. Zaj smo vsi, kak igralci, tak gledalci pokazali ka si mislimo, zaj pa uprava napravite svojo dolžnost (Topič odstop, zriktati nizozemce, pa razkriti kao teh nekaj gospodarstvenikov ka naj bi gnes prišlo) ka mo lejko spomladi palik spremljali fajne nogomet pa ka seveda obstanemo (v kar ob urejenih zadevah sploj ne dvomin). Če pa nede vse urejeno kak bi moglo biti, pa naj štrajkajo treninge, naj dajo izjavo za javnost pa do navijači probali stvari zriktati. Bravo Šafer, Kramar, Cipot, Travner, Janža, Stanley, Maruško, Bohar, Buzeti, Jelič, Eterovič, Fajič, Horvat, Sačer...,m za mene ste CARI!

   11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  14. gost
   02.12.2012 ob 15:23 arum gost

   mogoče bi zmagali ce nebi vceraj enih par malo prevec pogledalo v kozarcek... :) TE PA JIH VIDIŠ ŠE V PRVI POSTAVI... naj bi bil telko fer ka bi povedo, mij smo se vceraj znapili pa nemremo spilati gnes celo tekmo... DRUGACE PA TOPIČ GOTOF, FERTEG SI!! drugače pa vse j v K.... v tem klubu od nekaterih igralcev pa do vodstva... UPAM KA SE ZGODIJO KORENITE SPREMEMBE med zimskim časom! Razočaranje!

   7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  15. gost
   02.12.2012 ob 15:32 realno gost

   Težko je sanejrati klub šteri ima prejk enega miljona evrov duga, še težje pa najti nimaka šteri vstopi v klub. Koga bi pa meli za predsednika? Je štoj tak nori ka to prevzeme?

   6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  16. gost
   02.12.2012 ob 15:53 Ciganjscek gost

   Nogomrt v prsekmurji neje mrtev.skoda guca kak je bilou. Prevec smo se zanasali na lepe gucee vodilnih v nogometi steri so nam gucali tisti kasmo sceli cuti nej pa tisto ka bi v toj situaciji morali cuti. Vse se je cakalo pa odlasalo,trpeli pa smo vsi od navijacov do igralcov.bo bougse,samo semoremo opreti na svoje sile oz.domaci kader.

   3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  17. prekmurjerepublika
   02.12.2012 ob 15:56 prekmurjerepublika

   Svaka čast igralcon, keri so si gnes zaslužile zmago, na žalost pa pač maribor meu srečo gnes. Rejsan sramota za en maribor, ka ga lejko mura tan nadigra. Če bi eterovič dao gol s penala bi jih razbili, že zaj smo meli 10 mrtvih šans!!! MUraa

   13 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  18. gost
   02.12.2012 ob 16:13 brm brm gost

   gost - ms - mariboš špilo z 50% moči?? ti si resen?? mele so telko napak, ka bog pomagaj, nejso mogle skup spravite 3 podaje,.. redno jih je jebalo igrišče,.. mura je pa vsekakor odšpilala dobro tekmo!!! gost - realno - ne zavajaj ka je prek miljon dolga,.. dolga je nendre 750k ;)

   4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  19. gost
   02.12.2012 ob 16:25 patriot gost

   Prekmurci itaq niste za fuzbal, tak da bolje da končate s trplenjem in se posvetite čemu drugemu!

   13 24 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  20. gost
   02.12.2012 ob 16:59 bg gost

   svaka čast igralcem vi ni st igralci vi ste gladijatori ki igrajo z srcem sedaj se vidi kje je nogomet doma saj se še igra zastojn

   12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  21. prekmurjerepublika
   02.12.2012 ob 17:15 prekmurjerepublika

   Patriot ka maš probleme?? Nucaš pomoč, ali si pa eden izmed mnogih zafrustriranih in prepotentnih štajercev????

   10 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  22. gost
   02.12.2012 ob 17:18 MURENČEK gost

   STE ŽE NA fb ACAB BALKAN hahahahaha BLECK GRINGOS

   2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  23. gost
   02.12.2012 ob 17:39 MS gost

   Kdor piše svaka čast dečkom je idiot!!! DEČKI SO OVCE KI SLEDIJO TOPIČU!!! SRAM JIH JE LAHKO!!! IN HVALA BOGU, DA JIM JE MARIBOR ONIČIL KONEC TE SEZONE!!! VSE STE NAS RAZOČARALI ČE STE ŽE GOVORILI, DA BOSTE PROTESTIRALI BI PROTESTIRALI...NE PA DA STE KOT BREZPOSELNE DEKLICE S KRILI IN BREZ FICKA V ŽEPU..

   11 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  24. gost
   02.12.2012 ob 17:52 EDEN gost

   @ MS-pa se je najšo en GENIJALEC.............

   6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  25. prekmurjerepublika
   02.12.2012 ob 18:07 prekmurjerepublika

   Daj ms strejli se!!

   8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  26. gost
   02.12.2012 ob 20:48 Google gost

   Ka bi se dečke bar borile ...

   0 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  27. gost
   02.12.2012 ob 20:55 trejzika gost

   ne ven zakoj, ampak murini igralci me spominjajo na prostitutke..s touf razlikof, ka slednje vseeno dobijo kakši keš, muraši pa k...c u dupe..

   5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  28. gost
   02.12.2012 ob 21:34 KAR NEKDO gost

   To je začetek KONCA MURE 05. POČIVAJ V MIRU.

   4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  29. prekmurjerepublika
   02.12.2012 ob 21:37 prekmurjerepublika

   Ges ne razmen kak ste eni lejko takše gnoje??? Če van mura ne paše, te bojte vsaj telko obzirne pa ne šinfajte igralcovv, keri so edina svetla točka v klube. V sakšon klube be igralce že odišle, ale ne bi špilale, ker bi se jin jebalo za klub. Ale prinas pa so dečki telko vredi ka zaradi kluba in navijačov dajo vse od sebej. Se van vijde, ka mate iQ na stopnji neandertalca.

   3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  30. gost
   02.12.2012 ob 21:53 gringos gost

   Pomurjerepublika. Hehe ti mas IQ NA DNU. DECKI BI ZE SLI SAMO NISCE JIH NE ZEME. SE KAK SE ENI PONUJAJO PA JIH NESCEJO. Dobro se tau zna! Nika oni ne spilajo za navijace! PA KA NEMO OMENJO KERI SE KAMA SILIJO pa jih ne zemejo. SKRATKA SPILAJO ZATAU KER NEMAJO DRUGE MOZNOSTI. lejko zapistijo klub in doma sedijo, lejko pa cakajo na obljube. Pomurjerepublika fajn si me.nasmejo, ziher si smejsna oseba!

   3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  31. gost
   02.12.2012 ob 22:51 normalen gost

   In te se vi mate za navijače, pa te igralc so šilali za to ka ste vi lejko na lepih stolcaj sideli pa se doj drli s tribun .Pa ka so oni meli od toga vašoga dretja en velki kurec.Pa ka zdaj mislite ka če ste dali peneze za vstopnino ka ste jim s tem rit namazali. Igrači pokazali ste ka mate srce za pejneze lejko šila vsaki zašenki pa malo šteri.

   5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  32. gost
   02.12.2012 ob 23:46 piki gost

   Gost-gringos, TI SI RES GRINGOS V PRAVEM POMENZ OSBE,da lahko tako primitivno pišeš o igralcih. POČAKAJ ŠE MESEC DNI PA MI POVEJ KDO OD TEH BO ŠE IGRAL V MURI. Drugi klubi jih bojo vzeli , že komaj čakajo na njih. Če si bil na tekmi bi lahko videl,da so zelo dobri igralci, samo ti pa nogomet sta amerika za tebe. Gringos res si me nasmejal, mislim da si SMEŠNA OSEBA.BEDAK

   3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  33. gost
   03.12.2012 ob 7:07 gringost gost

   gost - piki Mogoče res enega ali dva. Za ostale pa drugače pa NE:) ROKO NA SRCE! Fantje bi že šli če bi imeli možnost:)

   1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  34. gost
   03.12.2012 ob 7:12 Prvaliga gost

   Vsaka čast igralcon, ka nam bar oni dajo nekaj za nas navijače ... Gringos, me oa zanima, če je tou ka tij praviš mišlenje vseh gringosov ali samo tebej .... Ka maš takši odnos do igralcev? Za obstoj mure, nucamo igralce ..... Kak je pa eden od prle pravo ... od vasoga dretja nema klub koristi, pa niti igralci so nej bole siti ....

   4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  35. gost
   03.12.2012 ob 8:53 MURAŠ gost

   GLEJTE KOMENTATORJI,KA NAM POMAGA DOBRA IGRA PA NIČ TOČK??KA??NIČ,ZATO NEJ NEKAJ GLUMITI..MISLIM DA BOMO IZPADLI V DRUGO LIGO,KOGA MO PA ZMAGALI??PA NEMREMO NIKOGA..KA SE TIČE NIZOZEMCEV,PRAVILNO,JAZ TUDI NEBI VLOŽIL V KLUB,KA JE NA PRAGU DRUGE LIGE,KOGA PA ZANIMA 7,8 MESTO??KOGA??MENE ŽE NE,NIZOZEMCEV ŠE MANJ,ZATO SE Z NJIMI STRINJAM,TA SEZONA JE ZAVOŽENA,NAJBOLE BI BILO,DA BI JE BILO KONEC..PA NEDO DAVALI PENEZE ZA 7,8 MESTO,JAZ TUDI NEBI DAL..PODPIRAM JIH!!PRAVILNA ODLIČITEV,ČEPRAV MI NI VSEENO KER SEM NAVIJAČ,AMPAK REALNOST JE PAČ TAKA!!!ŽAL!

   0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  36. gost
   03.12.2012 ob 9:28 Chico gost

   gost - MURAŠ prosim ne uporabljal imena MURAŠ, ker si ga ne zaslužiš. V delovanju kluba so vzponi in padci, tako je tudi tu. Če se spomnimo preteklosti je MB tudi že prenehal delovati zaradi politike( DIAREJA). Olimpija isto sranje, INTERBLOCK,elan .... Sponzorji so, samo poiskati jih je treba in jim v zameno nekaj ponuditi. Prvak pa je lejko samo eden in ta mora imeti vse stvari pošlihtane. Ker tega pri MURI05 ni, je pač rezultat tak, kakšen je. Igra je v redu za sredino lestvice, samo preveč faktorjev je v vrhunskem profesionalnem ( polprofesionalnem) nogometi med sabo povezanih. Škoda je kluba, škoda je igralcev, samo nesposobne uprave mi ni žal. Včeraj je bila igra zelo na ravni in san uživo ob gledanju tekme.Na protestih pred tekmo je pa bilo bole malo ljudi, torej apatija na vseh področjih in mislim da predaja vseh. ( KAK so se MB zvezde mučile z našimi). Hvala pa na končno ureditev razmer v tem zavoženem klubu, ali pa srečno igralci v iskanju drugih klubov. Štiheci pa Topiči pa sporočam, da naj se zamislita nad vsemi obljubami in svojo kredibilnostjo, če jo sploh še mata. MS kak lastnik objekta nima porihtanega nanč ozvočenja, slačilnice za par m2 premale pred evropskimi tekmami, razsvetljava stadiona v bližnji neskončnosti ... skratka neurejene razmere vsepovsod ...

   2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  37. gost
   03.12.2012 ob 9:54 MURAŠ gost

   DRAGI GOST CHICO,POGLEJ,A MISLIŠ DA JE MENI VSEENO'?NE,NI..A NAPISAL SEM REALNO IN ISKRENO,ŽAL..

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  38. gost
   03.12.2012 ob 10:31 xxxx gost

   Gost-MURAŠ kakšen navijač si ti,ki drugo ne pričakuješ kak zmage. Igralci so pokazali vsem,da vejo igrati ,tudi gole znajo dati, samo pod takšnimi pogoji,pa je res brez veze. Nizozemci bi pa itak samo deponirali denar,ker so v ZDA na listi za stečaj,potem pa ko bi se zadeve uredile denar pobrali,pa še tistega kar bi dobili od prodaje igralcev, muro pa spravili v stečaj,dobro je tak da jih ni. TEBI PA NAJ BO JASNO,da bo zaradi takšnega zavajanja mura propadla,ker igralci itak več ne bojo podpisali odloga plačil.

   0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  39. gost
   03.12.2012 ob 11:10 MURAŠ gost

   POGLEJ GOST XXXX,NIHČE NE ZAHTEVA SAME ZMAGE,NIHČE,A SI KJE ZASLEDIL DA SEM TO NAPISAL??NISEM..PA SAJ NIHČE NE ZMAGUJE VSE,NITI BARCELONA NE...PA VENDARLE,LEJKO BI ZBRALI VEČ TOČK,GLEDE NA KAKOVOST IGRALCEV..SAJ Z TEM SEBI ŠKODIJO,BOLJE BI IGRALI,BOLJE BI SE PRODALI...KAR JE LOGIČNO..TO DA SE KRIZE POJAVIJO IN ŠE KAJ,JA,VSE TO JE RESNICA,AMPAK KRIZE SE POJAVLJAJO NA DESETLETJA,IN NE SKORAJ VSAKO LETO..SAJ PA KOMAJ DRUGO LETO ZDAJ ZAPORED IGRAJO V PRVI LIGI,PA JE ŽE KRIZA???AH,PA TE SE BOLE NAJ NEJDO NOGOMETA..ČE SMO REALNI,PA OBSTANEK NIKOGA NE ZANIMA,DENARJA LJUDJE NIMAJO ZA TE DRAGE VSTOPNICE,GLEDE NA IZVEDBO IN PONUDBO NA STADIONU ODLOČNO PREDRAGO..HJA,NA SPOMLAD DE HODILO LE ŠE KAKIH 100 LJUDI GLEDAT TEKME,TE PA DRUGA,MORDA ZADNJA LIGA

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  40. gost
   03.12.2012 ob 11:35 XXXX gost

   Gost-MURAŠ,vidim,da ne razumeš sistema,ti ne skrbi kako se bojo igralci prodali, to je njihov problem,saj so odrasli in profesionalci ,vendar ne morejo špilati brez PLAČ kaj si res ne date dopovedati. Verjami mi da to ne more več trajati,to se mora končati,ali jim Topič da plače, če ne pa gre mura v stečaj, ZASTONJ VEČ NE BOJO IGRALI, TO JE EDINI PROBLEM. Nisi slišal in bral,da vsi dobijo pri muri plače SAMO ČLANSKA EKIPA TER TRENERJI NE. Vi v prekmurju pa ste res čudni ljudje preusmerjate temo, ter iščete krivce drugje ne pa tam ko je.TOLIKO.

   2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  41. gost
   03.12.2012 ob 11:47 muraš gost

   gost xxxx,se strinjam z tabo,popolnoma..ampak za božjo voljo kak lejko vsi ostali uslužbenci dobijo plače igralci pa ne???a vi to verjamete???'kelko je meni znano,plače zdaj dobivajo redno,le zaostale obveznosti so še..

   1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  42. gost
   03.12.2012 ob 12:31 gost - XXXX na 2 gost

   gost - XXXX - to kar si slišal in piše v izjavi igralcev za javnost v delu da so samo oni ostali brez plače je laž, niso samo oni tisti, ki niso dobili plače, čeprav so zdaj tekoče dobili skoraj vse, samo toliko o korektnosti in točnosti izjave igralcev v tem delu.

   0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  43. gost
   03.12.2012 ob 12:38 XXXX gost

   Gost-gost ne zavajaj in ne laži kot TOPIČ SPET BO RAZOČARANJE. NISO DOBILI PLAČ. IGRALI SO ZATO KER LJUBIJO MURO. Ne zavajaj,ker bo januarja katastrofa,ko NE BO LICENCE . SI pa res pravi prekmurski trmež. LAŽOV,LAŽOV...

   2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  44. gost
   03.12.2012 ob 13:01 gost XXXX na 2 gost

   gost - XXXX, - LAŽOV si ti, malo se pozanimaj pri zaposlenih in te se LAŽI naprej, če boš imel oibraz!

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  45. gost
   03.12.2012 ob 18:54 kekec gost

   naj se spucajo delat ka do vidli kak se kruj služi.

   0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  46. gost
   03.12.2012 ob 20:13 bedanec gost

   Gost-kekec, saj bi šli delat,ampak tudi delovnih mest ni, imaš mogoče ti kakšno potem jim javi. Gost-xxxx na 2 , ti ne veš, NISO DOBILI DENARJA,to je res, PRED VRATI SO prazniki,pa to Topiča ne zanima.

   1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

  info_outline

  Opozorilo

  Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

  Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

  Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.