https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Beltincih s kolesi potovali po Balkanu in vzhodnih državah

Beltinci, 03.12.2012 ob 9:45  
V soboto je društvo KK TIM MLIN Beltinci priredilo že 32. potopisni večer v beltinski grajski dvorani. Tokrat so bili gostje večera člani kolesarskega društva Raketa iz Kopra, ki so obiskovalcem predstavili svoje avanturistično potovanje s kolesi po Balkanu in vzhodnih državah.

Fantje so se s kolesi podali bo bivših državah Jugoslavije, predstavljena pa je bila tudi pot po Madžarski, Slovaški ter na koncu še kolesarjenje po Avstriji. Goran, Matej in Rado so večer popestrili z dobro mero duhovitosti, predstavljeno je bilo natanko tisto, kar obiskovalci potopisnih večerov KK TIM MLIN pričakujejo: zanimiva zgodba ob odlični slikovni podlagi. Predstavljeni so bili tudi kratki video posnetki.
Več kot 40 obiskovalcev je goste nagradilo z bučnim aplavzom, v imenu društva KK TIM MLIN Beltinci pa jim je predsednik Leon Mihalič podaril pristno in že tradicionalno darilo, ki ga dobijo gostje potopisnih večerov - domače bučno olje, moko in ajdovo kašo. Obiskovalci so večer zaključili s prijetnim kramljanjem ob domačih poticah.
Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.