https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Odrancih odtujeno kolo z motorjem Tomos ATX

04.12.2012 ob 7:09  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali šest kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, tri poškodovanja vozil na parkirnih prostorih in štiri primere povoženja divjadi.

S področja kriminalitete so obravnavali vlom, dve tatvini, poškodovanje tuje stvari, odvzem mladoletne osebe in ponarejanje listin. V Rakičanu je bilo vlomljeno v skladišče podjetja,           v Odrancih je bilo odtujeno neregistrirano kolo z motorjem znamke Tomos ATX, v Murski Soboti je bila izvršena tatvina nakita v trgovini, v Ljutomeru je neznanec poškodoval garažna vrata, na avtocesti smo obravnavali tujca ki je uporabljal ponarejeno vozniško dovoljenje in radgonski policisti so obravnavali kaznivo dejanje odvzema mladoletne osebe. 

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru. Kršitelja sta se ob intervencijah policistov pomirila in s kršitvami prenehala. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Murske Sobote.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. sandi125
      04.12.2012 ob 11:33 sandi125

      če ma kdo informacije o Tomos ATX-u naj me prosim kontaktira na 031572347 Hvala

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.