https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Predpraznično okrašena Murska Sobota letos v znamenju varčevanja

Murska Sobota, 15.12.2012 ob 7:48  

Kot po večini slovenskih mest in drugih naselij, so lučke zasijale tudi v Murski Soboti. Je pa Mestna občina Murska Sobota pri okrasitvi mesta letos varčevala.


Za letošnjo okrasitev mesta so v Mestni občini Murska Sobota namenili okoli 4.500 evrov, kar je  skoraj polovico manj, kot so za praznično vzdušje odšteli lani. Vzdušje prihajajočih praznikov so tako skušali ustvariti z namestitvijo iskrivih krogel nad Slovensko ulico, okrasitvijo dreves na Trgu kulture ter dreves na Slovenski in Kocljevi ulici in na Trgu zmage.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.12.2012 ob 11:10 Sobočan gost

      To je sramota za Soboto...

      7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.12.2012 ob 12:31 uno gost

      glavno ka so občinare meli včeraj zaključek, ka do na sebi šparale, kak tou ene delajo. folga tou za soboto lučk, nema vejze, če je saka druga vejs bole okrašena kak regijsko središče...

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.12.2012 ob 12:36 Redek gost

      Aja, nejso odpovedali občinarskoga zaključka zaradi groznih razmer, nevarsnosti in nasilja?

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.12.2012 ob 13:07 drejč gost

      Na muzo bi tuj lejko lučke gor obesili-ka naj se vijdi nova pridobitev.

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.12.2012 ob 18:40 gost talija gost

      EVE SVAKA ČAST OBČINI.ZA OKRASITEV SO ŠPARALI,TAKA ZA NOVO LETO ČI DE SPLOJ SILVESTROVANJE NA PROSTON PRED BANKO DO TUDI ŠPARALI KA ZA OGNJEMET SPLOJ NE GUČIN.TOGA PA LETOS SPLOJ NEDE KA SI OBČINA ŠE EN STROŠEK NE MORE PRIVOŠČITI.GLAVNO KA JE OBČINA MEJLA 85,000 € ZA MUZIN CECEK KA TAN NA TRGI KAŽE.ZA TO JE PA OBČINA MEJLA PEJNEZE.TE PEJNEZE BI NAJ DALI ZA TISTE KERI NUCAJO,REJSAN NUCAJO.NEJ PA KA PODPERAJO NEKŠNO UMETNINO.TO SE NEMRE GESTI PA NEJ POLOŽNIC PLAČATI.ZATO ČE BI VUTRO BILE OBČINSKE VOLITVE GES MISLIN KA VIJ ŠTERI STE ZAJ NOTRI KAK SVETNIKI IN OSTALI,PA TUDI ŽUPAN ,DA NITI NE BI VIDELI PRAGA.ALI PA SPLOJ VOLIT NIŠČE NE BI ŠOL,KA VEČ NIŠČE NE ZAVUPA TAKŠIN KERI NAS VODIJO.

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      15.12.2012 ob 19:30 Bivši gost

      -ka če bi vzeli enoga Clio-ja pa bi tou Muzo z njin vö vrtgnoli pa nekan odpelali :) Kak so pač v maribore radare na tej način trgali.

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. Bajs01
      16.12.2012 ob 8:01 Bajs01

      Muza sama po sebi zagotovo ni kriva , da je okrasitev ( hahahaha , se temu reče okrasitev?) , takšna kot je. Morda se je pa preveč stekalo kam , kamor so pač nekateri želeli , se pravi v njihove žepe. Pa to zagotovo niso bili žepi Murinih delavk.In še ta detajl. Murska Sobota ima poleg razvpite muze še Trg Zmage s spomenikom , po katerem se imenuje. Ampak , ta spomenik osvetljuje en boren reflektor. A to morda zato , ker se tam zbirajo protestniki? Nekoč so tam gorele v prednovoletnem času na smrekah barvne žarnice. Le te je povozil čas ,.Kaže pa , da je prišel čas , ko bo povozilo na smetišče zgodovine tudi tiste , ki si lastijo našo občino. Ja , našo , od vseh nas , ne samo od posameznika , ki si lasti to občino (moji uslužbenci) .

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      16.12.2012 ob 12:42 GOTOF JE gost

      Če bi tak kak pri lučkah šparali tudi drugje, bi bilo lepo in bi nam dobro šlo. Sicer pa lučke gor ali dol. Če so ali jih ni je vseeno, ker od tega nemoremo živeti.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      16.12.2012 ob 13:15 Ciganjscek gost

      Nasa sobota je v nasih srcaj sigdar lejpa. Ce je okrasena ali visijo zastave , ali so lucke ali nej sobota je zakon.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. smrt
      16.12.2012 ob 14:33 smrt

      Te bi naj šparali tudi pri brezveznij skulpturaj na vpadnicaj in na Muzi pa pri svojij želodcaj ne ka majo zaključke .So se na zaključki spomnili tistij rejvežov ka so odišli z uničene Pomurke brezi vsega za Muro pa so se delali koncerti in vsa Slovenija je bila v lufti in temu je krijf marulek Kučan 'in tistih družin ge so deca in oče ter mati ne najdeta zaposlitve ka je ni in so lačni ? Kak jih nej sramota naj bi se odpovedali denarno zaključkom .Končno pa morejo meti zaključke saj delajo cejlo leto v klimatiziranih prostorih pozimi pa na toplem nej kak delavec na vročini in mrazi .

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      16.12.2012 ob 17:01 đ gost

      sramota kako Sobota zaostaja na vseh področjih ,kako nebi ,če pa prebivalci Sobote vedno stavijo na napačnega konja.Nasplošno so sobočanci ena čudna raja, imajo se za meščane a so "seljačine"največjega kova!

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      16.12.2012 ob 19:09 buco gost

      ČI BI BILA PREVEČ BI PA MODRUVALI, NEMATE DRUJGOGA DELA ???

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      16.12.2012 ob 23:36 realist gost

      Pa ka vij lidge rejsan nemate drugoga dela , ka samo šinfate. Či bi pa bilou bole okrašeno pa van tudi nebi pasalo. Ges mislin ka je tou zadosta, muza je pa zatou nej nika kriva, či pač more tan biti. Mogoče bi una tudi rada bijla ge indri pa tou nemre povedati, oziroma nevej gučati.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.