https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Božiček v Rakičanu razveselil otroke iz socialno ogroženih družin

Rakičan, 19.12.2012 ob 13:21  

Včeraj popoldne so v Raziskovalno izobraževalnem centru Rakičan v soorganizaciji društva  Sonce v srcu za otroke iz socialno ogroženih družin  pripravili božično rajanje.

Za otroke iz okvirno desetih socialno ogroženih družin, ki se skozi leto že srečujejo na raznovrstnih delavnicah Raziskovalno izobraževalnega centra Rakičan, so pred prihodom Božička priredili rajanje s skečem, božičnimi pesmi ter nastopi otrok, kjer so  le ti pokazali tudi bogate plesne in pevske talente.

Društvo sonce, katerega naloga je skrb za socialno šibke, katerim nudijo predvsem motivacijsko socialne programe za izboljšanje kakovosti njihovega življenja,  pa je otroke bogato obdarilo ter hkrati  poskrbelo za prijetno praznično  vzdušje.

Direktorica Ris-a Jožica Sekolovnik je izrazila zadovoljstvo ob  prihodu  vseh družin in veselje, da so lahko tem otrokom pričarali lepo praznično popoldne.

Pred prihodom Božička, katerega so se srčno razveselili, so otrokom  tudi bogato obložili mizo z dobrotami, ki jih je pripravil kuharski mojster  iz resničnostnega šova Gostilna išče šefa - Rok Tratnik.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.