https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Božiček obiskal mlade nogometašice in nogometaše NK Turnišče

Turnišče, 20.12.2012  

Šolo nogometa NK Turnišče je ob rednem tedenskem treningu obiskal Božiček. Mladi nogometaši so se obiska zelo razveselili. Božiček pa je prav tako kot leto poprej prevzel trenerske vajati v svoje roke in takoj začel voditi celotni trening mlajših selekcij U6 in U8 NK Turnišče.


Trening je potekal na Božičkov način po ritmu božične in nogometne glasbe s kazenskimi streli, s prostimi streli, z izvajanjem salt ... Strokovno delo Božička so s tribun opazovali družinski člani mladih nogometašev. Po končanem treningu je Božiček na parket povabil vse prisotne otroke, kateri niso nogometaši, kajti za vse je prinesel polne košare praktičnih daril.

Božiček je pohvalil zavzetost mladih nogometašev in jim zaželel še veliko nogometnih užitkov, zdravja in sreče v novem letu. Tudi staršem in trenerjem je zaželel vse najboljše v letu ki prihaja.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.12.2012 ob 15:16 chico gost

      To je zabava in nogomet. Bravo varašanci. S ten ste se vtisnili deci v spomin. Še rajši do meli nogometno igro.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.12.2012 ob 7:48 tim gost

      Vsaka čast

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.