https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

TRENDI

Ljubezenski nasveti za srečno 2013

27.12.2012  

Raziskave kažejo, da je zadovoljstvo z ljubezenskim razmerjem eden od najboljših pokazateljev posameznikove sreče. Naj vam bo leto 2013 najsrečnejše leto v ljubezni s pomočjo naslednjih nasvetov.

Izrazite svojo ustvarjalnost

Raziskave kažejo, da je ustvarjalnost zelo močna “vaba” za oba spola, vendar pa se v dolgih razmerjih ali zakonu  lastne strasti in interesi zanemarijo. Delajte tisto kar vas veseli in videli boste, da bo vaše zadovoljstvo pozitivno vplivalo tudi na druga področja v življenju.

 

Vsak dan izkazujte ljubezen

Če vam mine teden, brez, da bi naredili kaj lepega za vašega partnerja ali on za vas, pomeni, da ste se “sprostili” in da se ne trudite dovolj. Občasna pohvala, nežen poljub ali spodbudne besede so včasih dovolj, da ohranitev veze.

 

Imejte stil

Svoje intimne skrivnosti obdržite zase. Včasih vas bo zamikalo, da bi jih podelili s prijatelji, vendar pazljivo, saj lahko negativno vpliva na vaš odnos in razmerje s partnerjem.

 

Ne podcenjujte moči humorja

Znanstveniki so ugotovili, da je humor povezan z inteligenco. Če ste naredili napako jo priznajte skozi humor, spodbudite partnerja, da stori enako. Smeh vam bo pomagal, da lažje rešite probleme.

Foto: sxc.hu

Bodita podpora drug drugemu

Če ste napredovali v službi ali izgubili pet kilogramov, ne pozabite svojega uspeha deliti s partnerjem. Spomnite ga, da vam brez njega ne bi uspelo.

 

Ženske, bodite seksi od časa do časa

Udobna trenirka in široka majica sta priljubljena kosa žensk, ko so doma. Ampak, če vam to postane stalna “uniforma” imate problem. Spomnite se, kako ste se včasih urejali za zmenek in kako so vam ugajali partnerjevi komplimenti. Navsezadnje ste se zagotovo tudi same počutile izzivalno in zaželjeno. Zato, od časa do časa postanite prava seks bomba, za sebe in za njega.

 

Bodite to kar ste

Če ste poročeni ali v dolgi zvezi vas vaš partner ljubi z vsemi “čudnimi” navadami. Tako prenehajte razmišljati o tem, kaj si bo kdo mislil o vas in bodite to kar ste.

 

Zavedajte se, da imajo razmerja vzpone in padce

Zakoni in dolga razmerja imajo svoj lasten ritem. Vendar se življenskim spremembam kot so menjava službe ali selitev moramo znati prilagoditi. Težave, ki nastanjejo rešujte sproti in ne ignorirajte novih težav, saj se ne bodo rešile same od sebe.

 

Seks postavite na seznam prioritet

Ena izmed zelo pogostih stvari v dolgem razmerju ali zakonu je pomanjkanje seksa. Do tega pride iz večih razlogov; služba, otroci, vsakodnevne obveznosti. Ko boste razumeli, da je to v dolgih razmerjih nekaj normalnega, razmislite, kako boste rešili problem. Pogovarjajte se o vsem kar vas muči in zaradi česar več nimate želje do seksa. Ko boste rešili težave se bosta oba počutila boljše.

 

Vir: lepotaizdravlje.rs 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.