https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Ponudba silvestrovanj na prostem širom Pomurja

29.12.2012 ob 13:00  

Najdaljša noč v letu se bliža, mnogi med nami pa smo še vedno brez ideje, kje pričakati najbolj pričakovano polnoč v letu. Predstavljamo vam prireditve, kjer lahko tudi  v Pomurju na prostem pričakate tokratni prvi silvestrski poljub.


V Murski Soboti dve pomurski glasbeni skupini in ognjemet

Osrednja silvestrska prireditev na prostem se bo v Murski Soboti že tradicionalno odvijala v središču mesta, na parkirišču pred pošto in Novo Ljubljansko banko med 22.00 in 03.00 uro. Za glasbo bosta skrbeli dve glasbeni skupini, in sicer skupina Plamen in Jean Bačić Quartet, zbranim bo voščilo izrekel župan Anton Štihec, ob polnoči pa bo nebo nad Mursko Soboto razžaril novoletni ognjemet.

Ognjemet bo tudi v Lendavi

V Lendavi bo silvestrovanje potekalo na ploščadi pred hotelom Elizabeta, ob glasbi pa si bodo obiskovalci lahko privoščili kuhano vino in vroč čaj. Zbiranje se bo pričelo ob 23.00 uri, ob polnoči bo voščilo zbranim izrekel podžupan Janez Somi, čestitkam pa bo sledil ognjemet. Prireditev bo trajala predvidoma do 01.00 zjutraj.

V Ljutomeru v novo leto s Slovenskogoriškim kvintetom

Letošnji silvestrski program se bo na Glavnem trgu v Ljutomeru pričel že ob 20.00 uri. Zbrane bo tudi letos na trgu zabaval Slovenskogoriški kvintet, uro pred polnočjo pa bodo pa se bodo pričele nagradne igre za občane. Odštevanju zadnjih sekund tega leta bo sledilo voščilo županje Olge Karba, nato pa se bo nadaljevala zabava na prostem s slovenskogoriškimi glasbeniki.

V Beltincih v novo leto z brezplačnim kuhanim vinom in vročim čajem

Za izvedbo silvestrovanja v Beltincih so letos oskrbeli kar štirje soorganizatorji, in sicer Zavod za kulturo in turizem Beltinci, Občina Beltinci, Turistično društvo Beltinci in Vinogradniško društvo iz Beltincev. Prireditev se bo odvijala v šotoru na parkirnem prostoru trgovine Mercator v središču Beltinec s pričetkom ob 22.00 uri. Za glasbo bo letos poskrbela skupina Skok, ob vstopu v novo leto pa bo zbranim voščil župan Matej Gomboši. Organizatorji bodo z brezplačnim kuhanim vinom in čajem poskrbeli, da obiskovalcev Silvestrovanja v Beltincih ne bo zeblo.

V Radencih zabava s Štajerskimi fakini in ognjemetom

V Radencih bodo najdaljšo noč v letu na prostem pričakali na avtobusni postaji, kjer bo v sklopu silvestrskega programa zbrane zabavala skupina Štajerski fakini. Prireditev se bo pričela ob 22.00 uri. Tik pred polnočjo bo sledil nagovor in odštevanje zadnjih sekund leta 2012, ob polnoči pa se bo ob »Silvestrskem poljubu« zgodil tudi ognjemet. Sledilo bo nadaljevanje zabave s Štajerskimi fakini.

V Turnišču, Gornji Radgoni, Gradu in Moravskih toplicah organiziranega silvestrovanja na prostem letos ne bo, v kolikor pa ga prirejate v vašem kraju, pa nam to sporočite, mi pa bomo seznam prireditev dopolnili.

    Komentarji

    1. gost
      29.12.2012 ob 14:59 GOST gost

      MINISTER OPOZARJA: PREKOMERNO PITJE VODI V DUŠEVNO IN MATERIALNO REVŠČINO::

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.12.2012 ob 17:16 hojlari gost

      Tudi prekomerno pitje povzroča prazno denarnico

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.12.2012 ob 20:04 JANEZ gost

      PA VI STE VSI KEKECE KA TE ŠLI V SOBOTO ZAPRAVLA ČAS ..RAJŠI DOMA SVOJO VRŽEN NA POSTELO PA PREJK NOVOGA LETA JO ŠRAJFAN PA KA DELAŠ PREJK NOPVOGA LETA TOU BOŠ CELO LETO DELAU :D :D

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.12.2012 ob 20:14 MILAN gost

      JANEZ PA KA BOŠ TIJ ŠRAJFO. ZA TVOJ MALI ŠRAJFINCEJGER NEGA ŠRAJFA. OVAČEK PA TI ŽELIN FAJNO PRAZNOVANJE LOVOGA LETA :D :D

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.