https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Topič vztraja: Projekt je še vedno aktualen

13.1.2013  

Čeprav se je v petek in včeraj razširila novica, da so nizozemski investitorji dvignili roke od Mure 05, predsednik Miroslav Topič na uradni spletni strani zatrjuje, da je projekt rešitve kluba še vedno aktualen in da bodo v kratkem razkrite podrobnosti.

Za jutri je Murin trener Oliver Bogatinov načrtoval začetek priprav, zaradi negotove situacije pa logično začetka treningov še ne bo. A kot zatrjuje v intervjuju za spletno stran mura05.si predsednik Miroslav Topič, bo zamik samo za kakšen dan, dokler ne bo situacija okrog projekta dokočno znana.

O trenutni situaciji naj bi Topič včeraj obvestil predsednika sindikata profesionalnih igralcev Slovenije, Dejana Stefanovića, z njo pa so bili seznanjeni tudi igralci. Le-ti naj bi bili o pričetku priprav obveščeni že jutri, "večni optimist" Topič pa osebno verjame, da se bo zgodba pozitivno razpletla in da bodo pristopili k projektu, ki bo pripomogel k nadaljnjemu razvoju kluba.

Kot razlog, zakaj projekt še vedno ni speljan, kot je bilo obljubljeno in kot javnost pričakuje, Topič pravi: "Trenutno delamo vse, da kljub kratkemu in občutljivemu časovnemu obdobju, projekt speljemo kot je bilo zamišljeno. Problem, je predvsem v tem, da partnerji, ki bi dolg pokrili, niso uspeli v tem kratkem času osebno spoznati naš klub in vse kar je z njim povezano. Ta vikend potekajo intenzivni pogovori na to temo, za katere verjamem, da se bodo uspešno zaključili v začetku prihodnjega tedna."

Topič nadalje pojasnjuje, da je na eni strani igranje v evropskem pokalu razlog, da so se investitorji odločili za vstop v klub, na drugi strani je nastopanje v Evropi terjalo svoje stroške. "Evropa nam je prinesla veliko radosti, terja pa tudi svoj davek v obliki stroškov. Vsi vemo kam vse smo potovali in gostovanja ter vsi stroški, ki so bili s tem povezani so prinesla ta strošek. Kljkub vsemu mi je bilo ob koncu oktobra z njihove strani potrjeno, da bo pogodba v skladu z dogovorom iz meseca septembra tudi podpisana. Pogodbe nismo dobili v predogled niti v podpis in projekt je za nekaj časa zastal, da se poišče še kakšen partner, ki bi bil pripravljen pri tem sodelovati. Kljub temu, da pogodbe z njihove strani nismo dobili, so vmes izvršili eno nakazilo denarja. Tako smo sedaj na točki, ki sem jo že omenil v uvodu in kot rečeno ta vikend potekajo intenzivi dogovori o tem, saj časa ni veliko," pravi Topič.

So vas zgornji odgovori Miroslava Topiča prepričali? Glede na vse obljube, ki se vlečejo že več kot eno leto, mu verodostojnosti ni ostalo skoraj nič več. Ker pa se ne čuti dolžen odstopiti, pa se ga bo moralo v to očitno moralo prisiliti.

Jutri se bo sestal nadzorni odbor kluba, kamor je povabljen tudi Topič, za katerega bo morda to zadnja priložnost, da reši svojo kožo. Če nadzornike ne bo prepričal se lahko zgodi, da bo zaradi poslovnih razlogov razrešen in bo sklicana izredna skupčina kluba, kjer bi se volilo potencialnega novega predsednika ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.01.2013 ob 12:06 Ruda gost

      Vstrajaj sine, vstrajaj, mi ti vrvlemo... svašta, saj je pa nej še prvi april al ka..

      15 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.01.2013 ob 12:21 jebote gost

      Hahaha gda Topič gučij je sigdar prvi april

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.01.2013 ob 12:27 ges gost

      No, pa da vam malo predstavim trenutno stanje v klubu... Mura bi naj jutri pričela z pripravami, zato smo včeraj povprašali nekaj igralcev ob kateri uri imajo prvi trening, pa nam na to noben ni vedel odgovoriti. Vsi so samo rekli da bi se naj priprave začele v ponedeljek 13. januarja, noben pa ni vedel ob kateri uri bi naj pričeli z prvim treningom. Kličemo Ferija Cifra, ki nam na naše vprašanje odgovori, "Mi imamo v ponedeljek trening??? Prvič slišim za to"... Kličemo trenerja Bogatinova, ki nam je na isto vprašanje odgovoril, "Ta teden sem 3x klical Topiča da bi se sestala in dogovorila o začetku in poteku priprav, pa mi je vedno odgovoril da nima časa, tako da sam nevem kdaj pa če sploh bomo pričeli z pripravami"... mislim da vam ta izjava vse pove o trenutnem stanju v klubu...

      14 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.01.2013 ob 12:37 antitopic gost

      Mislin ka te clovek dela, vej pa zaj do pa pol leta spoznavali klub pa de do spoznali ka v drek spravo...Za dan dva de se znalo, mislim katastrofa...Igralci dajte njemi dan dva rok, te pa bojkotirat priprave dokler bo v klube ka to res vec ni normalno ka dela.. Pa ce tuj so bli precejsni stroski potovanja za tekme, je to nej blo vec kak 100.000, se 300.000 je ostalo od keroga bi se del lahko dal igralcon vej so pa oni spilali pa si zasluzili to, nej ti gospod topic... Ides v MB, v Lj, vsi se nan smejejo zarad njega...Zalostno ka dela!! Vidi ka nemre ka je napizdo vse ze miljonkrat pa vztraja..

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.01.2013 ob 12:43 Gost gost

      @ antitopic nega tu več ka bi se njemi davalo dan ali dva...dosta je bilou, izkazal se je najprej z italjani, zaj pa še s to sago z nizozemci. Mislin ka je vsen po Sloveniji nazorno pokazal kakše so njegove sposobnosti in nega tu več časa dan ali pa dva...VČERAJ BI ŽE BLO KESNO, nej pa ka de zaj pa dan ali dva, ki so bo nato čudežno zavleklo V OF KEDEN.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.01.2013 ob 12:43 sobočanec gost

      Tej Tupić je eno velko goričko govedo

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      13.01.2013 ob 12:50 V zapor gost

      ges neščen ka se Topiča stira, ka je Mura 05 tak že zgodovina, ges ščen ka se Topiča sprave v zapor!!!!

      15 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      13.01.2013 ob 13:07 mico gost

      Sobočanec,res je le to,da je ta Topič vodil podružnico Mure v Gor. Petrovcih.Od tam pa se je moral dokaj hitro poslovil,ko so lastniki sprevideli,kako nesposoben je.Nikakor pa ni goričanec,saj taki lažnivec ne more biti niti slovenec,kamoli kaj drugega.Tak človek potrebuje strokovno pomoč specialistov.Doživel pa videl in slišal sem že marsikaj ampak to kar dela ta človek pa še ne.

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      13.01.2013 ob 13:10 Chico gost

      Napizdavanje prve sorte. Če bi bilo kaj na tem bi že novembra podpisali pa rejšili. Nova skupščina, nova uprava in nakonci novi klub, ker toga finančnega dolga nej mogoče popraviti.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      13.01.2013 ob 13:39 aoxd gost

      ne vem zakaj sploh še daje kakšne izjave saj mu nihče več nič ne verjame. je že tako daleč, da tem svojim izjavam sam verjame. to je primerek za posebne institucije.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      13.01.2013 ob 13:47 Bundesliga spieler gost

      Vrvati v to = uTOPIČno...

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      13.01.2013 ob 14:27 ihahahaha gost

      Topić poznan dobroga psihijatra!

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      13.01.2013 ob 14:37 gost-gost gost

      Dragi navijači to je njegova komunikacija. Prek njegove uradne strani, ker ta stran zdavnaj ni več od ND MURA, ampak od ND TOPIČ! Clovek hoče nadzornemu odboru preprečiti, da bi ga razrešili. Igralcev več itak ni, kje on živi, da igralci čakajo nizozemce. Človek ve, da nikjer ne bo več do smrti dobil službo. Eno je jasno, da zlepa ne bo odšel , namazan je z vsemi umazanijami. Če nadzorni odbor ne skliče izredne skupščine jutri bodo isto odgovarjali za propad kluba!!!!!! Dragi člani nadzornega odbora čakamo vašo potezo!!! Ali ste tudi vi v klubu, da podpirate topičeve svinjarije ali pa delate po pravilih??

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. miso
      13.01.2013 ob 14:43 miso

      Tej pijanček Topič je edino še dober za veterane Petanjec, s kerimi de lejko do nezavesti lumpo. Pa seveda njegova banda iz MS, s kerimi se druži. Na trgu zmage ga trbej obesiti!

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      13.01.2013 ob 14:48 mico lol gost

      mico,kapa motaš brezveze,Miro je bil preci dugo direktor in to zelo uspešen,kar potrjuje že to ka kda je mura nej mejla dela so v petrovcaj meli še preveč ka je on zrihto zato ne motaj neka na pamet.Zna se pa zakoj je odišo oziroma dobo odpoved zaradi mure keroj je dal pejneze .To ka je on raskero je še nej nišče do sedaj za naš klub ali škoda je ka se je lekar opeko.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      13.01.2013 ob 15:06 gost gost

      Da bi bili gringosi kak trbej, Topiča že davno ne bi bilou v klubi..tak pa lejko dela ka šče pa jemi nihče nikaj ne vupa praviti, tu na portali samo lajamo pa se svajuvlemu med seuf..on se pa smije.. p.s.gringose sam namerno napisal z malo začetnico, ker velke nejso vrejdne, naj si poglednejo kak so Viole pred časom red napravile v Maribori.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      13.01.2013 ob 15:15 murš gost

      Topič na kašne droge se, ka lejko govoriš takšne bedarije, kot jih je moč slišali od tebej. Nej se vrejden ka sunce na tebej svejti. Spakivaj se že nesposobnež. Topič vse vse vrača , vse se plača.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      13.01.2013 ob 15:24 Samo malo gost

      Vrvlen, ka ste si že ponoreli zaradi Topiča, samo ka de pa nadzorni odbor, takši kak je. Lepo vas prosen! Noben od članov nadzornoga odbora je nej Topiči dorasel do glejžnja. Topič je riskero svojo direktorsko mesto v SRLi samo zato, ka je rešavo Muro05. Človek je svoj život riskejro za Muro05. Je štere od članov nadzornoga odbora, še v prejšnjij funkcijaj, prpelo kakše resne investotore. Samo šinfanje! Še enouk van praven, pustite Topiče, ka v ton kedne prpela investitore. Brez te variante sledi propad kluba, ker drujgi nišče nede vlago v Muro05. Dajte se že enou valati. Ne dovolite, ka se zminejra dober projekt, keri se rajsan predugo vleče, samo je edijni realen! Vse drugo pomeni konec prvoligaškoga nogometa v Soboti!

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      13.01.2013 ob 15:33 Velko pitanje gost

      Novi predsednik - što bi pa tou biu, ka bi lajko nadomesto Topiča. Pokažite mi enoga, ka bi bil ugleden, sposoben, z izkušnjami v nogometu in pripravljen dati srce za Muro05, nej pa samo potegnoti pejnez pa zbejžati! Zakoj so nej na zadnjoj skupščini predlagali drugi projekt, ka bi pil vodou?

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      13.01.2013 ob 15:37 Lolek gost

      gost-murš nej tak groubo. ge mijslin, ka je glij kontra, kak tij mijsliš.takšen projekt, ka de ga topič v ton kedne prpelo v soboto, se je v fazaneriji nigdar nej napravo! mura de komaj zaj gratala velki klub. pa mo te vidle, po kun de sunce sijalo ali nej.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      13.01.2013 ob 15:38 samo malo1 gost

      Bedak eden, pa tej nizozemci so od avgusta v klube, gda so svoje igralce registrirale. Zdaj pa je 13.januar, ti bedak eden, se pravi dobre 4.mejsece. Na firmi je pejneze zatau vzel, ka je nej bil sposoben na vrata kaksnoga drujgoga podjetja potrkati za sponzorstvo, zatau pa je tam gemal in se hvalil okrog da so sponzorski pejneze. Zakoj nisce nejde zdaj k cuj, ka znajo , kak je okrog lidij prineso poleti, gda je kao predal pooblastila, pa jih je sploh nej.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      13.01.2013 ob 15:42 gost:-):-):-):-) gost

      tudi topičovi projekti ne pigejo vode, ha,ha,ha,ha,ha

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      13.01.2013 ob 15:43 Barca gost

      Vijdin, ka vsi vprek sanjate! Vsi ščete v mure mete Jose Mourinhoja ali Tito Vilanova! Vejpa smo v Sobote, v Prekmurje nej v Španije! Topič je za naše razmere top menedžer, ka ščete boukšega! Zahovič de se za kakšo leto v Maribore svado, pa odijde, te pa do gagale. Mura de pa te glavna v Slovenije, več pa tak nej trbej. Če pa rejsan Nizozemci prijdejo, ta pa de ša kakšna evropska tekma v sobote, pa končane tribune. Pa tou je za nas v Prekmurje terna. Za ka več pa de trbelo sejste v avto pa v München ali v Italijo.

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      13.01.2013 ob 15:48 edini gost

      Mura je že zdaj glavna v negativnem smislu!!

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      13.01.2013 ob 15:59 LP gost

      GOST BARCA: ''Topič je za naše razmere top menedžer, ka ščete boukšega!'' TOPIČ JE TAK DOBER MENEDŽER KA JE SEBE IZ SLUŽBE ZRIHTO IN MURO 05 POKOPO!!! ON JE NEJ NAJSLABŠI MENENDŽER,,,,ON SPLOJ NEJE MENENDŽER....ON DE GRATO SIRMAK KEROGA V SOBOTI NIŠČE NEDE ŠČEU NA CESTI POZDRAVITI!!!! IN PO PODOBNI PAUTI IDE GOSPOD ŽUPAN, KERI SAMO ZA SEBE SKRBI!!!!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      13.01.2013 ob 16:05 Joužek gost

      Pojavla se mi eno vprašanje. Zakoj je nadzorni odbor tak dugo čako. Ka do zdaj rejšele. Priprave se morajo začate. Što de zaj investitore isko, pa prpelo. S kerin igralskin kadron mijslijo ostati v prvoj lige!? Paste tragikomedijo: nadzorni odbor skliče skupščino, štera razrejše predsednika glij zdaj, da je te prpelo pejneze! Glij zaj, ka bi se stvari začale stabilizejrate, de nadzorni odbor vse za j... . Trbelo bi prle, zdaj je prekesno. Zdaj püstite Topiče, ka spela zadevo do konca. Vse drügo je utopija. Ode prva liga, če Topič ne zrikta investitora v ton kedne pa tüdi igralski kader lejko popunijo nizozemce, nišče drüge, vejpa drüge nema pejnez!

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      13.01.2013 ob 16:57 xy gost

      Paste tragikomedijo, nadzorni odbor že od avgusta18. Septembra, nadzorni odbor je tak dugo čako, ka jih je topič glih s takšnimi izjavami okrog prinašal, oni so mu pa verjeli, pazi gli zdaj, isto tak kak mi, pa henjajte s takšnimi izjavami što de rejšo klub, pijtajte se kak lejko toga lažnivca in lopova stiramo iz m.sobote, jebem njeme lažnivost, ka za svinjarije dela

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      13.01.2013 ob 17:08 NADZORNI ODBOR gost

      EDINO PRAVILNO, DA SE SKLIČE IZREDNA SKUPSCINA IN SE MU ODVZAMEJO POOBLASTILA!!! TUJI INVESTITORJI PA NAJ SAMO PRIJDEJO, KATERI HODIJO ŽE ENO LETO IN POL!! NA SKUPSCINI BODO POTEM LAHKO DOKAZALI VSE, KAR SE JE ZGODILO V KLUBU! PRAV TAKO PA PREDSEDNIK MIROSLAV TOPIČ NA SKUPSCINI POTEM DOKAZE , DA JE V KLUBU DELOVAL PO VSEH ZAKONIH!! TO JE EDINO PRAVILNO IN, ČE JE VSE V REDU DOBI SPET MANDAT PREDSEDNIKA KLUBA!! TOREJ MIROSLAV TOPIČ, DA VAS VIDIMO??????????

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      13.01.2013 ob 17:14 Zoki gost

      Ge mijslen, ka bi trbelo pozvati Zorana Jankovića - on bi z Mure05 napravo zgodbo o uspehu. Zoki tou zna - on je pravi za fuzbal sceno! Pa še Prekmurje ma tak rad!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      13.01.2013 ob 17:20 Rof gost

      Tej Topič je rejdno blišnjeni ! Kakšna psihijatrija jemi nebi škodila !

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      13.01.2013 ob 17:45 gost gost

      Vej pa jebala vas ta mura, v državi mamo skoraj izredne razmere. Politični lopovi so nan vkradnoli državo vij pa se čejšete zaradi toga lopova topiča pa teh par tretjerazrednih fuzbalerov. Država nan propada vij bi pa fuzbal v Soboti rešavali.

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      13.01.2013 ob 18:07 gost1 gost

      gost- tao se dogaja zaradi takših kak si ti!! že v staron rimi so pravli KRUHA IN IGER!! Ka mo samo doma sideli, pa dnevnike gledali? Trbej malo sprostitve, sicer pa s teh tretjerazrednih klubov lejko gratajo zvezde svetovnoga formata!! Ge bumbar misliš ka so začali igralci reala, bayerna man utd in še bi lejko naštevo... nendri na veškij paolaj, pa še v slabšij klubaj kak je mura! Samo eni ste pač ta, če meni krava crkne, naj še sosede...

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      13.01.2013 ob 18:10 GOST ČEMEREN gost

      NADZORNI SVET NOSI TUDI ODGOVRNOST; KER NISO PREJ UKREPALI:

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      13.01.2013 ob 18:14 gostcemren gost

      što pa je nadzorni svet?? Nizozemci pa topič@co. hahaha. Celeca ka je edino kaj lejko popravo v klubi so nagnali. On je vido kama vse to vodi, zato pa je Topič takoj od začetka prve lige proti njemu.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      13.01.2013 ob 18:34 tonček gost

      Tako vstrajnega človeka kak je Topič,ki rine z glavo skozi zid pa ne pomnim. Ta intervju je naredil sam s sabo,saj pa drugi nimajo dostopa do te strani. Nobenih angležov ne bo ,pa tudi nizozemcev ne , vprašajte Bogatinova kaj mu je rekel glede treningov. Zopet mu nasedate .Tokrat upam,da je župan ugotovil, da te izjave niso resnične,ter da bo zaključil to zadevo s Topičem , ČE NE GRE SAM GA VRŽITE IZ KLUBA, PA PROBAJTE REŠITI KAR SE ŠE REŠITI DA.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      13.01.2013 ob 19:17 Chico gost

      Topić mora oditi za ceno prve lige. V klubi ge je miljon dolga dolgorečno ne mreš nikaj delati. Kdo bo pokril denar. Nihče. V Lendavi so umetno krpali zadnjo polsezono s pejnezi povezanih občinskih firm, telko ka so se nej še bole ošpotali pred NZS pa so jih lejko v Pomursko ligo nazaj zeli. Pri Muri pa ne vem, če de jin uspelo še spomladanski del odšpilati. Na takšen način v slogi ,, OF keden,, sigurno nej. Razpistiti klub, bando okrog vodstva in tutore raztirati, pripelati nove ljudi entuziaste, prevetriti nogometno šolo ...

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      13.01.2013 ob 19:33 Patientia gost

      Počakajte, samo še te keden! Nede van žau! Od vira blizu vrha SPINS san zvedo, ka de resno prišo investitor! Vejpa Stefanovič nej je noure, ka bi širo lažij! On zastople interese igralcof, tak ka je njemi za vrvati!

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      13.01.2013 ob 20:03 NO gost

      Da bi NO spakval toga Topiča z društva....

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      13.01.2013 ob 20:12 Štef gost

      Topič naj zrihta investitorja tej pa odstopi ka nema nikšoga odnosa do ludi se najmanje pa do igralcof

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      13.01.2013 ob 20:24 ... gost

      INVESTITOR BO IN STEM TUDI DENAR NE REČEM 100%,AMPAK 99,9% VIR!!! 3,4 DNI ŠE POČAKAJTE! VSEENO BI PA MOGEL TOPIČ ODSTOPITI

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    41. gost
      13.01.2013 ob 20:29 qqq gost

      Če domači igralci odidejo pa ostane topic bo na tekmah 300 lidi!!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    42. gost
      13.01.2013 ob 21:43 oleole gost

      Kda de njemi pa dejansko uspelo te pa vsi meli dugo gobce...Nišče ne pozna ozadja v klubi niti odnosa med igralcami in vodstvon. Klub je bil že v minusi tudi pred njegovin prihodon in človik se dejansko mantra, ka njemi uspe klub rešiti. Rešo de ga, upajmo no...ampak kljub temi de pa mogo po vsej moralnih in institucionalnih vidikih odstopiti. Nažalost je zgubo kredibilnost med lidmi...Se mi pa zdi brezveze zdaj obupati in zahtevati v teh težkih ternutkih odstop predsednika ker prihod drugoga nede nič rešo

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    43. gost
      13.01.2013 ob 22:18 fer igra gost

      Mura bi itak mogla leta 2005 izpast v najnižjo, peto ligo. Tako kot sta morali Olimpija in Ljubljana. Pa kasneje Primorje. Ne pa da se ji je pogledalo skozi prste in je imela šenkano 3. ligo. Zdaj pa upam da bo resnici zadoščeno. Vse se vrača, vse se plača.

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    44. gost
      13.01.2013 ob 22:23 mura gost

      marš u pm jebeni Topič!!!!!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    45. gost
      13.01.2013 ob 22:28 oleole gost

      Bravo uporabnik mura...ti pa maš ziher visiki IQ:)

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    46. gost
      13.01.2013 ob 22:52 kar nekaj gost

      ZDAJ vidin da ste kompletni bedaki,ali kompletni nevedneži,ki verjete v pravljice. Vas prekmurce sem imel za bol pametne. Pa kaj vi mislite,da se lahko en človek dela norca iz ljudi leto in pol,pa še mu naprej verjamete. Mura je imela ko je stopila v prvo ligo 50.000 evrov zgube, sedaj pa milijon, pa igralci so igrali eno leto zastonj, dobila od evrope 500.000 eu, kje je denar od vstopnic itd., vi pa še naprej mutite da mora Topič ostati,kateri koli predsednik pride ne more biti slabši od Topiča. Še Treza bi boljšpe vodila klub. Tudi igralci odhajajo, mislim da so arbitraže že končane, lepo vas prosim.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    47. gost
      13.01.2013 ob 22:58 bad-boy gost

      večjoga lažnivca še v živlenji nejsan srečo kak je topič!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    48. gost
      13.01.2013 ob 23:32 kiki gost

      Če de po ponedeljki topič še vedno predsednik nk mure ga je potrebno postavit za predsednika države. Potem njemi vsaka čast ka lejko tak vpliva na ljudi

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    49. gost
      13.01.2013 ob 23:58 Gost gost

      Bravo Topič. Približno tako kot Štihec. Zato pa taka podpora. Mnogo se priča... Vedno krivi drugi...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    50. gost
      14.01.2013 ob 0:12 Info-t gost

      Najnovejše - baje ka ma Topič že dugo vsega pun kufer, samo bi rad svoje ime obrano, pa de te keden ziher prpelo investitore, te de pa odstopo. Tak ka de van sen dal znate, ka je nej on tisti, ka je muro05 spravo na kant, ampak ka jo je dejansko rejšo!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    51. gost
      14.01.2013 ob 6:46 Prvaliga gost

      In eni njemi se kar jejo iz roke .....

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    52. gost
      14.01.2013 ob 7:33 mike gost

      Baraba lažniva kak te ni sram

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    53. gost
      14.01.2013 ob 8:29 info 05 gost

      Danes ob 12. uri se začnejo priprave na spomladanski del sezone !!! Vsi navijači pridite ! ( Začne se s kidanjem snega)

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    54. gost
      14.01.2013 ob 8:47 gost gost

      Priprave so prestavljene. Zaradi SNEGA; Mogoče bo to danes izjava predsednika. HA;HA;HA;HA;

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    55. gost
      14.01.2013 ob 8:55 Chico gost

      Vej pa bazične priprave so nej mus vuni.majo tan poleg Spartacus samo nikaj ne bi falilo enin če bi malo sneg kidali, celo tistin tan v upravi kluba..

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    56. gost
      14.01.2013 ob 11:07 mimi gost

      Luč je vgasnula.Šalabajzari, dva kraha v osmih letih.Tou je Sobota. Ge ste sobočanci, ka van morejo goričanci klub furate.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    57. gost
      14.01.2013 ob 11:25 Chico gost

      V Soboti je najleže šinfati pa čakati na strice v ozadji ka malo coj povejo.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    58. gost
      14.01.2013 ob 12:38 KIRI gost

      DEČKI TOPIČ JE TU NIKA NEJ KRIJV ŠČEJ REŠITE KA SE DA MURO JE PREJŠNO VODSTVO ZAPRAVELO FRAJMAN IN TAKO DALJE.... ČE PA TOGA NE RAZMITE TE STE PA TAK KMETE

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    59. gost
      14.01.2013 ob 12:50 Chico gost

      KIRI malo se motiš, kdaj je Topić prevzel je bilo 50.000,00 minusa in tožba od Glihe 50.000,00 , razlika do miljon pa so te verjetno igralci keri špilajo prišpilali, ker na nobeno tekmo neje prišo v dvej sezonaj noben gledalec smo mi to napravili, MOMS je nej igrišča in štadiona vzdrževala na svoje stroške, Golgeter je nej odal nobenega dresa in šala ,, nobeden igralec se je neje prodal ... ??? Sponzorov keri bi dali nekaj denarja tudi ni, verjetno so v PIK ASI v radencaj na puf vsi špilali. Telko vprašajev je v toj razliki do miljona, ka čiste vesti verjetno nemre meti, nej on nej drugi keri so poleg. Glej Topić se je mel že dvakrat priložnost umakniti pa se neje. Zdaj kda je pa zarejsan gotovo pa kao de on rešitelj. Mislin ka to še Vas samo par njegovih pristašov vervle. Za MURO05 je on na krmili nej rešitev.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    60. gost
      14.01.2013 ob 14:12 KIRI gost

      CHICO TOPIČ JE NEJ SAM KRIJV NE VRLEVN KA BEUN VSE SPOKRADO OZ. SAJ SE VIDE Z NAKAZIL NA KERE RAČUN JE ŠAU DENAR TAKA SICER PA NE MOTAJ KA NEMAŠ BLAGE VEZE DOLG MURE JE DAVČNA POBERALA OD VSTOPNEC POLEG BLAGAJNE SO STALI Z VREČKAME TAKA NE MOTAJ KA MALO VEČ ZNAN KA VIJ VSI....

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    61. gost
      14.01.2013 ob 14:23 chico gost

      KIRI očitno si TOPIČEV pristaš in rešavleta MURO s tujimi investitorji.Veliko sreče Vama želim na tej poti. Torej tudi znaš ka se je poslovalo z gotovino in tudi kam se je te denar dejal. Za davčno si je klub san kriv, saj nima kritja v zvezi z gotovinskimi plačili in ne s plačili socialnih prispevkov, prav tako nima računovodje ( v Ljutomeru honorarka ...), računi in papirji se pa hitro zgubijo na poti do Ljutomera. Zaradi toga pa vsak obisk davčne košta klub dodatnih 50.000,00 tou tudi povej .... Tak ges ne vupan poslovati niti v malon društvi , nej ka bi te še v velkon kak je MURA05.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    62. gost
      14.01.2013 ob 14:45 mura4ever gost

      Kiri tisti dolg je bil mali kda je topic prevzel proti zdaj, verjetno pa predsednik kluba mora biti neka vplivna oseba kak je v drugih klubih ka zrihta normalno poslovanje kluba..ce to ni sposoben nema kaj tan iskati.. Topic pa ni sposoben nej organizacijsko, nej zrihtati sponozra ka to je sam nategavanje leto pa pol, nej prodati kaksoga igralca ka bi se ziher dalo celo po takem uspehu v evropi...Igralci so si sami z igrami priborili 400.000eu, ce nebi toga dosegli nebi blo teh pejnez, pa ce tuj so stroski za potovanja,hotele bli recimo 100.000 je se vedno ostalo priborjenih 300.000od igralcov...Kak lejko drujgi slovenski prvoligasi prezivijo, gorica,domzale keri nemajo vec kak 400 lidi na tekmaj?? Majo pa bolj sposobno vodstvo kero zna vsako leto prodati igralca da klub prezivi... Zal naši ze odhajajo zastonj... Kelko je blo domacih deckov pa namesto ka bi njim dali so napravli sranje.. To so najcenejsi igralci, za tujce trbej plačati se prenocisce,itd..Zal je topič nej bil za to funkcijo!! Verjamem pa ka se z pravim vodstvom dalo vse!!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    63. gost
      14.01.2013 ob 16:32 lauraas gost

      Gost ima prav, tu se trgate za nekaj tretjerazrednih igralcev od katerih MOMS nima nobenega haska.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    64. gost
      14.01.2013 ob 16:40 lauraas gost

      Kaj pa vi vsi, ki bi dali za muro življenje, dajte zdaj ves denar in rešite klub.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    65. gost
      14.01.2013 ob 16:52 Chico gost

      Mi ,, tretje razredni prebivalci MOMS,, vsaj tak se lejko počuti normalen občan te občine nemamo haska od MOMS - gost lauraas, to je čista resnica. Nazadovanje na vseh področjih v občini in to je žalostno, vendar res. V lanskon leti smo dobili par spomenikov in parkomate, to je bilanca dela MOMS za leto 2012. Denar bi že dali samo, nej tomi vodstvi kluba. Del dohodnine san nameno rajši humanitarnoj organizaciji kak MURI05, tisti do verjetno več haska meli, oziroma se ge bar tak počujtin. Vsako tekmo san kujpo dvej karti, taka je klub določen denar od mene dojbo pa še dres, pa kapo. Taka mislin ka san zadosta sponzoriro. Nejsan pa ge kriv, če davčna fajn rubi od vsake tekme zaradi neplačanih prispevkov in drugih prekrškov.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    66. gost
      14.01.2013 ob 18:22 Ajajaj gost

      Henjajte fse vprek šinfate! Dejstvo je, ka de mura05 te keden rejšena z noven investitoron! Liki te investitor bi mogo spreglednote, ka stabilen klub nuca pravoga lidera, keri ma nekšo nogometno kariero za sebof pa ugled v strokovne in siceršnjoj javnoste! Po mojem bi bila idealna kombinacija Cipot Fabi predsednik, Celec - športni direktor, pa Šimundža - trener. Topiči zaradi mene lejko dobi nekšo častno, nepomembno funkcijo, če de že prpelo investitore. San se more zavedati, ka on neje sposoben vodite kluba. On je nej vodja. Ma velko srce za muro, samo tou je nej zadosta. Cipota je pravi lider! Če bi pa še Polanič vstopo v klub, te be pa tou resno bilou sanjsko!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    67. gost
      14.01.2013 ob 18:55 asdfghjklčć gost

      TOPIČ IDI V KURAC! SPIZDI! PA FABIJANA CIPOTA NA PREDSEDNIŠKO MESTO!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    68. gost
      14.01.2013 ob 19:03 Bonton gost

      No, no, pazimo na bonton. Čakam na vključitev cnn.live iz murske sobote. topič bo imel tiskovno konferenco in predstavil investitorje. Baje, da bo predlagal za mesto športnega direktoraja gosta-asdfghjklčć:)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    69. gost
      14.01.2013 ob 19:05 FABI LEGENDA - FABI ZAKON gost

      No, ka vijdimo, čakan ka se javi Topič! Se san žifčen, kelko do li vložile. Prle de Janša odstoupo, kak Topič!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    70. gost
      14.01.2013 ob 19:30 05 gost

      Bravo Fabi!! Glede investitora pa, ce sto ma interes lejko v 24 urah izve vse o klubu, stanju, okolici, navijacih, itd...ce sce vloziti de vlozo kak je blo v nk rijeka, priso podpisal, se isti dan nakazal denar, pa ce tuj traja teden al dva, prinas pa 8 mescov z italijani pa nic, isto zaj polleta z nizozemci pa nic, to so nej investitore,!! Brez teh igralcev ka so dali nizozemci bi meli iste rezultate pa to nan nic ne pomeni ce razen njih ostala ekipa nic ne dobi..Kak je predsednik gucal zaj majo v Dubai sestanek, pa daj nej vec z taksimi forami, blujzik dubaia so nikdar nej bli...pa ka se anglezi iscejo, prosin lepo naj bo g.predsednik realen pa odstopi ka nemre.. Dvakrat so kar cist enostavno prisli v klub lidje keri so brez vlozenega denarja postali odbor kluba, pa toga nega nindre na ton svejte...Upam na srecen konec!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    71. gost
      14.01.2013 ob 19:42 navijaci gost

      G.Topic ce ne zelis kluba pustiti na cedillu nemudoma odstopi, sicer bodo odsli vsi igralci pa si klub pustil na cedilu, ce zelis da se vrnejo navijaci odstopici, drugace bo enako tudi z njimi.. Hocemo domace murine igralce v ekipi!! Nocemo da bi zaradi tebe umrl ponos prekmurja in odsli vsi igralci!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.