https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Nogometaši Mure 05 jasno in glasno zahtevajo Topičev odstop

17.1.2013  

Usoda Mure 05 visi v zraku, nogometaši pa še vedno niso začeli priprav na spomladanski del prvenstva. Po tem, ko so svoj prav zahtevali že večkrat, so se odločili, da predsedniku Miroslavu Topiču postavijo ultimat: naj odstopi ali pa odidejo sami. Izjavo za javnost nogometašev Mure 05 podajamo v celoti.

"Čeprav je večini ljudi naše stališče že znano in smo svoje povedali že večkrat, bi vse skupaj radi predstavili še v pisni obliki, kar bo našim zahtevam dalo še dodatno težo.

V medijih se zadnje čase pojavljajo različna ugibanja in namigovanja o usodi kluba, ki v veliki meri tudi držijo. Veliko igralcev je na neodvisno arbitražo NZS poslalo svoje prošnje po prekinitvi pogodbe z ND Mura 05. Večini od njih je bilo tudi ugodeno. Igralci smo tako prosti in bi lahko brez odškodnine zapustili naš klub.

Moštveni duh športnega dela ekipe nikoli ni bil vprašljiv in navkljub občasnemu "kresanju mnenj" smo bili vedno složni. To nas je držalo skupaj tudi v najtežjih trenutkih, kar se je pokazalo tudi na zadnji tekmi proti Mariboru. Dokaz tega je tudi dejstvo, da smo nekateri igralci, ki smo po odobritvi arbitraže že prosti in nismo več vezani na ND Mura 05, pripravljeni še naprej dati prednost domačemu klubu pred drugimi klubi širom Slovenije in tujine. ND Mura 05 je naš klub in zato se čutimo dolžne, da mu še naprej pomagamo po svojih najboljših močeh, saj smo mnenja, da bi se ta "zgodba" lahko razpletla precej drugače in bolje. Zavedamo se, kar smo dobro izkusili na lastni koži, da okoliščine niso rožnate. Zavedamo se finančnih in ekonomskih okoliščin ter gospodarskega stanja v naši pokrajini. Ne zahtevamo nemogočega. Z nogami in glavami smo na realnih tleh, hkrati pa se tudi zavedamo česa smo, v športnem smislu, sposobni. To smo vam in nam dokazali v minuli sezoni, v evropski sezoni, ko smo se borili in bili motivirani, da s priigranimi napredovanji pomagamo sebi in klubu priskrbeti prepotrebna finančna sredstva. Kako sta se ugled kluba in priigrana ter na igriščih prigarana sredstva zapravila, ni potrebno posebej razlagati. Če ob tem pomislimo še na tisoče razočaranih navijačev in pristašev Mure, ki so bili prav tako opeharjeni, je vse skupaj še toliko huje.

Nogometaši Mure 05 jasno in glasno zahtevajo Topičev odstop


V tem trenutku bi bilo za večino nas najlažje uveljaviti pozitivne odgovore zgoraj omenjene arbitraže. Se podati v nove klube, novo okolje in pozabiti vse skupaj. Toda to nismo mi. Mi imamo Muro 05, Fazanerijo in njene navijače radi. Bili smo v bogatem Bakuju, bogatem Kijevu. Nihče nima tega, kar imamo mi. Nihče pa nima tudi predsednika kot je gospod Miroslav Topić. Ne bomo vam več kradli časa. Naša odločitev je skupna in jasna. ZAHTEVAMO, da Miroslav Topić nemudoma in nepreklicno odstopi z mesta predsednika kluba! Ni potrebno posebej polemizirati. To kar se je dogajalo, in se še dogaja, v sezoni in pol, je nevzdržno in nedopustno. Odnos predsednika Topića do ponosa Prekmurja je nezaslišan. Če smo iskreni, predsednik odnosa do športnikov niti nima. Mi smo svoje naredili. Obsodili so nas na izpad, a smo vsem dvomljivcem zaprli usta. Predsednik Topić svoje naloge do okolja in igralskega kadra ni izpolnil. Njegov odstop je edina možnost, da bomo igralci nadaljevali igre v črno - belem dresu. V nasprotnem primeru naše prihodnosti v Fazaneriji ne vidimo. Slednje bi bila za nas, in tudi je, najtežja odločitev v karieri. Poudarjamo, da imamo Muro 05 in Fazanerijo radi, a naša prihodnost s predsednikom Topićem ni mogoča pod nobenimi pogoji. Preveč je bilo obljub s strani predsednika. Še več razočarujočih trenutkov.

S tem pismom spodaj podpisani igralci Mure 05 želimo apelirati na celotno lokalno skupnost, na celotno Prekmurje in Prlekijo. Vemo, da ste na naši strani. Želimo si, da se vsi vrnete v Fazanerijo, kakor si mi v njej želimo ostati. Obenem vam zagotavljamo, da bomo naredili vse, da bomo v Prvi ligi obstali in se po prvenstveni lestvici tudi povzpeli. Vse to je mogoče ob zgoraj navedenih pogojih.

Ljubimo Muro nismo krivi! Ljubili jo bomo dokler smo živi!

Športni pozdrav!

Fabijan Cipot

Matic Maruško

Aleš Luk

Filip Draković

Leon Horvat

Arpad Vaš

Nino Kouter

Denis Kramar

Leon Sreš

Rok Buzeti

Mate Eterović

Rok Gruškovnjak

Mitja Botjak

Dragan Jelić

Jure Travner

Damjan Bohar

Mitja Mörec

Sebastijan Starovasnik«.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.01.2013 ob 18:38 Muraš gost

      "Obenem vam zagotavljamo, da bomo naredili vse, da bomo v Prvi ligi obstali in se po prvenstveni lestvici tudi povzpeli. " Se pravi, da do sedaj nejste naredili vse. Ali?

      7 31 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.01.2013 ob 18:41 fery01 gost

      Bravo igralci Mure tako se govori in sedaj je dejansko na vrsti tista četa navijačev ki mora Topiča odnesti iz kluba kjer ni naredil nič pač pa samo obljube od katerih se ne da živeti. Igralci vedite da za vami stoji celo prekmurje zato če bo potredno bomo pristopili in šli prosit od vasi do vasi denar za nujno preživetje. Tukaj vem da bomo prekmurci enotni in lahko nam zaupate samo rešiti se bo trba tega izmečka in mislim da si bomo lahko vsi oddahnili.NAVIJAČI IN VSI KI DOBRO MISLITE O TEM NAŠEM PONOSU VSI DRUGO SOBOTO K ZVEZDI NA OBČNI ZBOR KJER BOMO NASTAVILI ZDRAVO JEDRO TEGA KLUBA IN ZAČELI POŠTENO DELATI NAPREJ- ZA TOPIČA PA NAJ POSKRBI POLICIJA BRAVO IGRALCI MURE

      16 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.01.2013 ob 18:45 Mura gost

      Bravo igralce, tak se gučij!! CELO PREKMURJE VAS PODPIRA PRI TON!! Topič, ti pa čimprlej spizde z kluba! Pa nan puste to veselje, ka mo dale odili navijat za naše fuzbalere!

      13 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.01.2013 ob 18:46 Muraš gost

      Bohar je še igralec Mure? Nede šou v Maribor, rajši de brez plače špilo v Muri? In potem svizec zavije čokolado...

      6 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.01.2013 ob 18:55 iii gost

      Muraš(kvazi seveda)-GAOBEC!!!

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      17.01.2013 ob 18:57 anti gost

      @muraš...lejko menjaš nick v kakšnoga drugoga? Ker muraš definitivno nisi in nikoli ne boš!! Lejko v @topičaš. Nej te je sran??

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      17.01.2013 ob 19:01 Muraš gost

      Kak dugo si član Mure? Či si član Maribora ali prousti igralec ali samo študent si še član oz. igralec? Te je g. Pejf tudi lejko podpisnik.

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      17.01.2013 ob 19:01 pes gost

      Sram me je, da sem naivno verjel temu čudaku topiču, in ga zagovarjal. Drugo nimam reči! Sram me je

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      17.01.2013 ob 19:05 iii gost

      Muraš(kvazi seveda9 Topićov pizdolizec! Kakšen navijač mure si ti? Takšen ka njemi topić plačo 100 evrov članarine, pa ka ode šenki na tekme, pa njemi z igralsko prisluženoga denarja topić večerje plačuvle... Saj si itak navaden lolek se vidi, ka si primitiven z IQjon pod lediščon, ti se fajn samo dale preseravli... Si pač navadna pička ka se skriva za nikon tu, povej te noroste ka tu gor pišeš igralcan v obraz, saj seveda ne upaš ka si en mamin sinček..

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      17.01.2013 ob 19:07 Q gost

      Zadnji čas za tau izjavo, tau bi že avgusta mogli napraviti!

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      17.01.2013 ob 19:15 www gost

      Muraš ce ti kaj ne pase ne citaj, nej ka si nonstop dosaden..

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      17.01.2013 ob 19:18 anti topič gost

      BRAVO DEČKI GREMO NAPREJ LEGENDA LP.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      17.01.2013 ob 19:24 propad kluba gost

      Bohar ide 100% v Maribor samo verjetno po spomladanskem delu. Maruško ide verjetno v Avstrijo - Vienna : http://www.transfermarkt.at/de/matic-marusko-zu-vienna/topic/ansicht_154_995321_seite1.html bravo Topič vse si zrihto ka de klub propadno

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      17.01.2013 ob 19:28 Muraš gost

      Postavo sam si, pa tüdi van, nekaj vprašanj. Nihšče je nej odgovoro na njih. Ka tou pomejni? Zadnjič san poslujšo Cijpota. Güočo je o plači, tüdi svojoj. Za svojo je pravo, ka dobijvle 1500 neto + prevozne stroške, omenjo je pa tüdi 750 bruto.Što ma tak malo oz. zakoj ma on telko, drujgi pa tak malo? Ka jemi je vüjči napijso pogodbo? Čudno ka se ostali igralci ne bunijo, ka so takšne razlike.

      3 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      17.01.2013 ob 19:32 iii gost

      Ali si tele ali pa bik? Eno od toga si!!! Se vidi ka si primitiven! Zakoj si nej zval v oddajo pa ga pijto, bi ti s prve roke odgovoro! Samo bv se s primitivci ukvarjati! Odgovori ti meni na eno preprosto vprašanje, z enin kratkin stavkon brez ovinkarjenja! ok? ALI SO PO TVOJON MNENJI IGRALCI KRIVI ZA NASTALO FINANČNO KRIZO V KLUBI?

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      17.01.2013 ob 19:35 www gost

      Pa ka tebe to briga? Al ka si ti ka se za to brigas? Mislin ka je fabi malo vec skoz dal, pa normalno ka ma cev kak decki keri so komaj zacali.. edini si ka tu neka seres, idi te pitaj igralce...itak so pa nej dobili nic...obstajajo budale tuj..

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      17.01.2013 ob 19:35 gost gost

      @ fery01..ti stvarno misliš, da vso prekmurje navija za muro..ali pa ti noge smrdijo..sanja svinja kukuruz.

      3 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      17.01.2013 ob 19:36 realist gost

      samo eno pitanje: Što je Sebastijan Starovasnik? Sicer paseveda dečke PODPIRAM in v primeri, ka Topič nebo odstopo, želim puno uspehov v nadaljni karieri

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      17.01.2013 ob 19:37 Muraš gost

      gost - iii; če nikak šteri šče v klub dati svoje pejneze, vijdi ka igralci včasih špilajo, včasih na mejre stogijo, včasih jin žoge nenormalno z rouk kaplejo, včasih čüje, ka so vgojno Spartakus zapejrale, te de se valda pijto, če se splača takšen klub podperate. Odgovor na tvoje vprašanje je; tüdi

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      17.01.2013 ob 19:42 iii gost

      Baba čula, baba pravla! Nej so! Oni so za razliko od topića v blagajno prinesli 400000 evrov, dobili so pa nej nič! Ka je topić prineso? saj ge v službi tude nebi spune delo, če bi me štoj za somara mel in niti skoncentrejrane nemreš bite! Šimundža je fanj na Šport tv pravo, Mura ma kvaliteto za vidnejše rezultate, samo en čas ide ka te nešče za somara ma inaok pa tao vo vdare, pa več nejde! Isto je z stanjon v državi, en čas je šlo ka so nas vsi za somare meli in je negi moglo vo dunite... RIBA VEDNO SMRDI PRI GLAVI!!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      17.01.2013 ob 19:43 www gost

      gost muraš, ti pa si norc, igralci so to napravli ka niti ena generacija neje, verjetno si eden od privrzencov predsednika pa zaj da se njemi bliza konec scete zvaliti na igralce, smesni ste, mislin itak vas nega niti 1%...ti se pa samo tolazi z taksimi ka tu podjebavles...ajd daj se malo ka bos srecen!! pravica de zmagala!!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      17.01.2013 ob 19:44 mike gost

      Težko da bi topič odstopil glede na pozive igralcev ker je on umobolna oseba patološki lažnivec kateri rabi najprej nujno zdravljenje potem pa zapor ker finančno itak nič ne štima

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      17.01.2013 ob 19:47 riki gost

      Gost-Muraš nimam besed,ki bi jih lahko napisal za takšnega človeka kot si ti, mislim,da je kaznivo kakšno ime si si dal Muraš ne pristoji tvojemu značaju, ker si preveč primitiven ter pluvač, ne vem zakaj se sploh oglašaš,če ti gre mura in igralci na živce, BOG ODPUSTI BEDAKOM SAJ NE VEDO KAJ PIŠEJO.

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      17.01.2013 ob 19:50 Muraš gost

      gost - iii; Što jin je pa posojilo zrikto, da so lejko sploj v Evropi špilali. Tej igralci majo kvaliteto, samo profesionalnosti nej. Mo vidli, če de Bohar v Maribori tüj na meri stao, da de se tekma začala. Če de sploj začo tekmo.

      3 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      17.01.2013 ob 19:56 PEPI gost

      Gost_Muraš ti na ta portal ne pašeš,ker nisi dorasel vsebini članka,ter mešaš jabolka in hruške, ne veš kaj so hoteli igralci povedati, mislim da se tebi sploh ne gre za nogomet , ampak za navadno zajebancijo,ali si blizu Topiču in si se navado lagati, zato je boljše da ne pišeš,ker se itak vsi smejejo s tebe.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      17.01.2013 ob 19:57 sneg gost

      najboljše ka idete vsi skuper v snejg metat (tak ste za drujgo nej)

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      17.01.2013 ob 19:58 iii gost

      Zelo dosta je zrikto, saka njemi čast! Genao za eno potovanje! Bravo topić, bravo kvazi muraš!! Vse maš tan zgoraj podano, pa razloženo zakoj pa ka, samo si topićov keri nej muri prispevo nanč vstopnico in z igralskih pejnez na večerjo odo tak ka baokše ka si tiho!! Cela Slovenija se s topića smige, samo ti si pač pravi... Prodaj je fajića za pingo sok pa sendvič je en mb navijač na nogomanii napiso... kar povej vse!!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      17.01.2013 ob 20:00 brm brm gost

      ej gost - Muraš - neka te samo pijtan,.. bi ti v službe po lete pa pau NEPLAČILa še vedno tak zavzeto delo, kak si delo npr. prviva dva mesca? bi delo? NEBE! NIŠČE TO NEBE DELO!!! tak ka ne motaj takšeh! pa spremene si nick, ker toga nicka si ti definitivno NE ZASLUŽEŠ!!! smrad od smrada!!! topičov ritoliznik, gnujseš se me!!!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      17.01.2013 ob 20:03 albin gost

      naj nehče v Maribor Zahoviča pokliče pa ga pita kak se vroča roba prodavle nej pa ka odlične igralce kšenki ta davlemo. Igralci so svejti gral za klub, nej pa predsednik!!!!!

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      17.01.2013 ob 20:04 www gost

      muras idi se njemi zahvali v ka je celo to uspel napraviti, velko delo, ne pozabi pa ka so najvec nepovratnih sredstev v klub prinesli igralic, 400.000eu, pa nic od toga nej vidli, se to ka decembra blo nakazo od nzs za igralce(25.000eu) so nej vidli, vej pa ti se samo tolazi ka si smejsen redno, pa vsem ides na zivce pa daj pisi se, ajd se malo vec pa pod vec imeni...cudaki tuj obstajajo to znamo, ti si pa med njimi!!!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      17.01.2013 ob 20:06 ccc gost

      Topič si misi ka je predsednik tekstilne industrije MURA ne pa ND Mura05. Igralci so zakon!

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      17.01.2013 ob 20:09 Riki gost

      Gost_Muraš, če si ti vratar pri Spartakusu,da vse veš kdaj keri igralec gre domov, kaj si mislo,da so v karanteni , pa še peneze so zapravlali od staršov ne od tebe ali Topiča,saj jin ni nika plačo. Pa nogomet se igra z nogami ne rokami,da si pravo ka jim žoge z rok kaplejo, ti nisi za nogomet ker vidim,da nisi na tekočem kako se igra. Pa lepo bodi.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      17.01.2013 ob 20:12 Muraš gost

      gost - albin; svejti gral je klub Mura, nej pa igralci šteri bi za pejneze odišli inan. Pa praf je tak, naj idejo ta, de več zaslujžijo, samo profesionalno se morajo obnašati. Včeraj je pijsalo ka idejo, Jelić, Travner, Bohar..., gnes pa že podpišavlejo peticijo. Te forum tüdi lidge z drüjgih klubov štejo. Kakšno mnenje do si o teh igralcih ustvarili.

      3 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      17.01.2013 ob 20:15 albin gost

      Trebej je vedno rezervno opcijo mejti odpreto. Sicer pa so itak dovolj za klub napravli. Kaj takoga ne več nejde nikdar v prekmurju ponovilo!

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      17.01.2013 ob 20:25 Muraš gost

      gost - Riki; Riki se v redi počujtiš?

      0 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      17.01.2013 ob 21:10 muraš gost

      Janža se nej podpiso ali pa ????

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      17.01.2013 ob 21:16 Pitanje gost

      Nogometaši so malo prehitre. Taktično bi trbelo Topiče date ultimat, ka so v pondelek plačane si dolgove, če nej odstop.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      17.01.2013 ob 21:52 NK gost

      NIHČE JIHG NEŠČE METI, ZDAJ PA STUNJAJO.....TOPIČ, NOGOMETAŠI...VSI STE BEDNI!!! SRAM ME JE DA SAM V VSE VAS VERJEL...VSI BLEFEJRATE

      5 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      17.01.2013 ob 21:52 o janži gost

      @gost - muraš: Janža je tik pred zamenjavo delodajalca.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      17.01.2013 ob 22:07 messi gost

      Bojmo realni, mnogi prvoligaši bojo propadli, na žalost de med njimi tudi Mura, ne glede kakšen je igralski kader, o katerem ne mo sodo, ker sem gledal v tej sezoni le nekaj tekem. Vsako leto je potrebno ispuniti pogoje licenciranja in Mura jih enostavno nede mogla, ker je Pomurje na kolenih. Tuje investitorje ne zanima takša liga, gde se na določenih tekmah zbere telko gledalcov kak v občinski ligi, nega niti kvalitete razen v MB. Neščen nikomi pamet soliti, niti koga podjebavati. Gnes so v klubih samo lidje, ka gledajo kak iz njega peneze izvleči, in Topič je isti primer. Človek nema tri čiste od nogometa, niti ga ne zanima.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    41. gost
      17.01.2013 ob 22:30 gost gost

      Topič je pravo ka de te odstoupo gda de Janša odstoupo... Janči njemi je vzor... lažeš, kradneš, zavajaš, nategavleš, na konci ti tou še dokažejo in te vsi povrsti pozivajo k odstopi tij se pa ne daš. Topič + Janša ... tou je prava kombinacija. Jebeš Štiheca.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    42. gost
      17.01.2013 ob 22:32 muraljubafnasa gost

      zdaj neven ka vi pravite al ze 2x san vido bohara v spartakusi kak samo sifnle muro oziroma topica. za njega je 100% ce topic ne odstopo ide on,za njin pa se vsi drugi. mura pa de spilala z deckami starimi 16,17 let keri nedo meli izkusenj in vse de ostalo pri tejh tockaj kak so zdaj:)

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    43. gost
      17.01.2013 ob 22:54 sss gost

      ma ne da on stolice...jebo vas on

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    44. gost
      18.01.2013 ob 0:09 gringo gost

      Saka čast igralcon. Vij komentatote idiotski pa spijzdite. V sakon dobron trbej nika slaboga najte. Tau je prava PREKMURSKA miselnost, zatau pa smo tan ge smo...

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    45. gost
      18.01.2013 ob 2:40 lauraas gost

      Zdaj se vidi kako malo navijačev ima mura, ko treba dati denar.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    46. gost
      18.01.2013 ob 2:44 lauraas gost

      Zdaj mura rabi "BOGATO BUDALO.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    47. gost
      18.01.2013 ob 3:19 lauraas gost

      Za zdaj je komunala ta bogata budala.

      0 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    48. gost
      18.01.2013 ob 8:04 pizdun gost

      svaka čast igralcon, mele te pun stadion samo če Topičiča-opičiča nede več tan

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    49. gost
      18.01.2013 ob 8:11 žoga gost

      bravo dečki ge na vašon meste tuj nebe špilo pa što de šenke nekome špilo. topiča bi mogle zaprejte pa gotovo

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    50. gost
      18.01.2013 ob 8:20 loco gost

      Polovice tej več nega v klubi.Se bodo povpeli na lestvici?! Što de pa špilo ? Pa ka si mislijo, ka do jih drugi samo gledali? To je v bistvi zafurani in izsiljeni projekt od samoga začetka ob debeli podpori MNZ MS( samo ka nede Nafta) .Poglejte si malo zapise od zadnjih dveh let. Čisti cirkus.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    51. gost
      18.01.2013 ob 8:31 gost gost

      TOPIČ ODSELI SE,NEUMNEŽ PRIMITIVEN

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    52. gost
      18.01.2013 ob 8:36 nemate pojma gost

      nejsan stel vse ka se mi neda, san pa uspel vecino ujeti in mo povedo samo to ka napadate neka "murasa" ampak se neje nika dosta zlago. tu gori je par podpisnikov ka nemrejo biti gori. ampak prlej kak me napadnete neka razcistimo. nejsan niksi podpornik topica in sam enako zahtevan odstop topica!! moren pa povedati ka tu obej strani SMRDITA, se pravi predsednik-uprava in igralci!!! eni bi se odali za pol p.... mile materine. za deci kujanoga vina. in vsi gucijo ka je bohar novi igralec mbja, se pravi nema kaj iskati tu gori kak podpisnik, buzeti igralec zavrca tuj neven ka lece tu kak podpisnik, sto je tej starovasnik?! arpad vas je glej telko muras kak ge naftas itd itd. Se pa moren strinjati z enin komentaron gori sto je napiso za topica ka je patoloski laznivec in umobolna oseba. mislin ka je cas ka si poisce strokovno pomoc ka njegove izjave nemajo vec mesta nigi, niti v riti!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    53. gost
      18.01.2013 ob 9:09 gost gost

      . .mislim ka zatem člankom stoji fabi.baje je zazavo igralce če lahko da gor njihove priimke.gor je tudi njegov kolega starovasnik

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    54. gost
      18.01.2013 ob 9:09 luzerpool gost

      Mislin,....pa ka do igralci čakali, kda se njin oči zasvetijo, ka njin ponudijo drugi... zdaj te buzetija šinfali, ka je dobo priložnost ka ide v drugi najbole organizerani klub v Sloveniji?? Hvala bogi za njega ka je odišo v Zavrč... Travner ma priložnost jeseni špilati v 2. italijanski ligi pa de čako, če de dobo 300 eur na pol leta, sp pa si more na mesec plačati 350 eur??? Bohar je vroča roba, kak nebi sprejel nekšne ponudbe v ton trenutke?? de čako ka se ma kaj zgodi pa ga več nišče nede pošnofo?? maruško, janža??? čimprej izkoristit reprezentančni status in se dobro prodati...ampak nevejo ga prodati in to je problem.. telko mladih reprezentantov ma mura in nemre to izkoristiti! Drugi pa so lejko srečni ka so prvo ligo pošnofali... kramar, kouter, srejš, eterović, vaš, drakovič, horvat,.. mislin ka njin je tuj vrh brda-samo šenke nej, za profesionalizem pa je v murski soboti preteklost! Za cipota neman nič povedati, trbej načik delati z njin, je pa tudi nej neven kakšna legenda mure...Moje mišljenje je, ka odgovarjajo za vse skupaj Topič, Celec, Puhan, Cifer, in komplet treneri ter celi štab nogometne šole! Vejpa šli so na svoje ka bi bili finančno pokriti, te pa v roke pol leta nikome ne plačajo prispevkov not! Boga me, nej samo Topiča, vse keri so nej sposobni finančnoga plana v naprej napraviti in tak voditi klub! če je pejnez 100.000 te trbej najti trenere pa igralce kere do v letu dni si lejko telko raztalali! Enostavno! V 1 tedni napravin načrt, majke mi!

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    55. gost
      18.01.2013 ob 9:14 gost gost

      baje je bil starovasnik celecov priliznik imel je dosti večjo plačo od mladih igralcev zrihto mo ju je celec

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    56. gost
      18.01.2013 ob 9:24 anta gost

      Igralci- razočaranje, ker samo neka fintejrajo....naj se spakivajo in idejo če lejko! Topič - zasovraženi....klub si uničo MURA05 strla si mi srce,,, vsi ste zasrali,,VSI!

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    57. gost
      18.01.2013 ob 9:25 krivi vsi, vsi so isti gost

      @gost gost - nemate pojma Se popolnoma strinjam, vsi imajo precej masla na glavi, tak da tudi krivdo nosijo vsi, pa tudi tej podpisniki so eni takšni ka so že nekaj časa nej v klube, tak ka se tam tudi nemajo kaj podpišavati. Je pa zanimivo to, ka je Cipot povedo v luftanje in se ma za načelnoga človeka, saj tudi ge san mislo ka dejansko je ali očitno san se motil. Ide se za to, ka bi Celec naj prišo nazaj, čudno ka ga ne moti, ka je okoli igralce odavo na način, ki je proti pravilon NZS, UEFA in FIFA in če bi što stvar tiro do konca bi več proti nogometi poglednoti nej smel pa še masno bi mogo plačati. To kaže na to ka se lejko zgodi ka koli, ostalo de vse isto, vsi samo gledajo kak bi se prisesali zraven pa cecale, iščejo se pozicije ka bi bili prvi zraven, vsi so iste pijavke samo imena do mele druga...

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    58. gost
      18.01.2013 ob 9:47 nije žvaka za... gost

      V bistvu so krivi vsi.Vsi so po svoje mutili od vodstva, nadzornikov, igralcev,trenerov, Medobčinske nogometne zveze MS,občine, itd...Prva liga je za MS prevelik zalogaj v vseh pogledih.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    59. gost
      18.01.2013 ob 10:02 Chico gost

      Jao bože moj, koji štenkaši so tu gor na forumi eni. Nikaj ka je nikaj jin ne paše. Telko energije eni vlagate v komentare, ka bi lejko že bili rešitelji Mure05, tudi brez pejnez isto kak Topić ( keri je še pataloški lažnivec,, of keden,,). Naj prevzame že klub ena struja, kera je sposobna to voditi. Ali je to CC d.o.o. ali pa še kera druga struja, samo naj se ta sramota in agonija že enog konča. Igralci, keri so sploj še pripravljeni ostati pa naj špilajo, pa se naj na govorice ulice ne ozirajo. Vsi so lidje, keri majo ponos in so nekaj vložili v to Muro in se tudi lejko podpišejo pod te manifes, keri je žal resničen. Biološko gledano je človek najhujša vseh zveri, resnično edina, ki sistematično preži na lastno vrsto.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    60. gost
      18.01.2013 ob 10:05 Muraš gost

      Dobro jütro privrženci in "privrženci" Mure05. Obstaja zgornji spisek v originalni obliki, de so igralci podpisajni pod njim? Sakši lejko napijše gor nikakoga šterome je vseeno, kasneje, če de potrebno, de lehko zaniko, ka se je on nej z napijsanim strinjo. Zemimo Arpada Vaša, oprosti Arpi, ka glij tebe izpostavlan, vsi znamo, gda je on prišo v Muro in že si popejvle "Ljubimo Muro nismo krivi! Ljubili jo bomo dokler smo živi!". Znamo kak dugo je v Lendavi špilo. Kak si te li za Lendavo popejvle? Pe še eno pijtanje. Kak bi se igralci odloučili, če bi se Topiči vseeno posrečilo najti spomzora in bi te vstoupo samo pod pogojem, ka Topič ostane predsednik?

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    61. bukev05
      18.01.2013 ob 10:10 bukev05

      gost - luzerpool vidim ka nimaš ti pojma od nogometa ka se norca delaš od igralcev kramar, kouter, srejš, eterović, vaš, drakovič, verjemi ka še bo presenečenje v prestopnem roku od teh. Zato je tak v prekmurju ka šinfate igralce mi v nk Maribori drugače gledamo na to ka je večina teh igralcev zelo dobrih. Pa še to Kramar je špilal že z 16.letmi pri Rudari v prvi ligi,vendar je imel poškodbo zlom noge tak da tolko. V prekmurju pa držite z igralci ne pa jih pluvlete po njih.Lep pozdrav iz zasneženega Ptuja

      18 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    62. gost
      18.01.2013 ob 10:10 Dejan gost

      Mojstri, igralci so naredili prav, ko so poslali to izjavo za javnost. Edina napaka ni, kdo je podpisan ampak da bi to morali narediti že prej. Vsi podpisani so bili (in so še) žrtve nesposobnega vodsta kluba in imajo vso pravico, da to povejo tudi javno. Ne vem zakaj vam je to sporno, po drugi strani pa vrli predsednik sanja vsak dan nove sanje in se norčuje v prvi vrsti iz celotne javnosti, igralcov, navijačov, cele Slovenije(še malo pa bo vključeni celotni svet) in tudi iz sebe. Edina rešitev je odstop predsednika, kazenska ovadba proti njemu in tudi ostalim, ki so delali v neskladju z internimi predpisi in zakonodajo. Naj se razčisti zgodba in bomo potem videli kdo je kriv, ne pa da serjemo vse poprek. Definitivno pa je znan glavni krive- predsednik kluba. p.s. Fabiju pa svaka čast da je v javnosti povedal kar je povedal. Če bi predsednik govoril pol toliko resnice kot on, bi svet bil lepši.

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    63. gost
      18.01.2013 ob 11:04 gost varnostnik gost

      bravo igralci mure malo van zamerin ka ste šče nej natirali topiča tou morate obvezno napraviti či ščete ka mura prežive

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    64. gost
      18.01.2013 ob 11:23 lauraas gost

      Življenje bi dali za muro, denarja pa ne, deca.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    65. gost
      18.01.2013 ob 11:31 pepi gost

      Gost_luzerpool,vidim, da si vELIKI STROKOVNJAK NA PODROČJU NOGOMETA POSEBNO KLUBA MURA, DA SI SE TAKO LEPO RAZPISAL TER OCENJEVAL igralce ter celo vodstvo. Mislim, da si slabo prebral članek kaj so napisali igralci. Neumno se mi zdi da pluješ po vseh, razen dva sta ti malo bolj simpatična, potem so trije, ki so za tebe še nekaj, ostali pa za tebe niso vredni nič. Totalni primitivizem s tvoje strani. Pozabil si , da so bili lansko leto tretji, da so špilali v evropi pa zelo dobro za njihove razmere,ter odnos kluba do njih, z Laziem so igrali boljše od Maribora. Nogomet se igra z 11 igralci ter tistimi ki so na klopi vsak pa je prispeval delček , da je bila igra uspešna. Z ato se tzi ne sekiraj če ne bodo našli kluba saj se bojo znašli.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    66. gost
      18.01.2013 ob 11:53 aa gost

      Glavni krivec za se tou je itak Topič, tou pa zatou ka un kak predsednik more meti se pod nadzoron. Tak ka njegovi podrejeni v klubi so nej nika menje krijvi kak un, ka mijslite ka so ostali si dobri, malo morgen, ka se je dogajalo je rejsan packarija.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    67. gost
      18.01.2013 ob 12:05 nemate pojma gost

      luzerpool nezajebavli se, ka je lejko sto navosceni buzetije ka je sal v zavrc? me zanima sto je navosceni? :) ce bi telko trenero kak pije pa telko davo na igrisce od sebe kelko davle za sankon nebi bil v zavrci, telko o ton in nevoscenosti. bohar v mb? glej naj ide pa proba, de koncno vido ka pomeni biti nogometas! nej samo oditi po cesti kak da je ze vsaj ligo evropa osvojo pa bil najbokse strelec ka nemo se kaj hujsoga napiso. nemo sal zdaj ocenjavat vseh ker nema smisla, napisen se za kramara ka nesce neka guco, pelajte si ga kama scete zaradi mene lejko komot v ptuj k dravi v strto ligo ka za kaj vec kak strto ligo decko niti neje. zakoj pa je spilo pri rudari pa kak je priso do rudara itd pa ti nemo razlago ce znas znas ce nej nej me glih boli briga. pa naj zdaj zgleda to kak vsesplosno sinfanje pa mi je tudi vseeno, ker tej trenutni igralci pri muri se nezavedajo situacije ka prve lige nebi povohali ce nebi bilej razmere takse kakse so. te pa se izigravajo. to ka je topic debil svoje vrste znamo in se nemo vrto okoli toga, to naj drugi resijo, samo igralci pa tudi naj znajo ka so meli sanso kakso so meli, 1leto se jin je poklopilo evo drugo vec nejde, pa nejso krivi pejneze ka nejso dobili, ker tudi ce bi dobili znanja jin pejneze nedo prinesli! nepravin ka morejo zasenki spilati, morejo pa znati ge so limiti, kak vodstvo tak igralci, trenutna situacija kaksa je in gotovo. nemres se gnes den v slovenski ligi prezivljati s fuzbala pa izigravati mangupa pa misliti ka bos celi zivot sedo pa v lufte gledo ka si nekda sveta pri muri fuzbal spilo..prosin vas lepo. kda do eni to skaperali te de slo tudi premik na bokse prlej nej..zacati se pa more seveda v nizjih ligaj, ka isto nemre igralec v tretji strti ligi spialtui za 400-500 evrov..samo okolje toga nemre podperati pa financerati pa gotovo.

      0 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    68. gost
      18.01.2013 ob 12:44 čakajčakaj gost

      ajde ka malo vidimo sto je vse podpisani: 1. fabi - zacetnik toga dopisa 2. maruško - igralec ki odhaja iz mure oz verjetno ni vec clan mure 3. luk - kak se je on znajso na ton seznami? :) 4. drakovic - nekdanji igralec mure 5. horvat - igralec keri je tudi zelel oditi z mure, samo se nazalost poskodoval pa je itak v letu 2013 zgubljeni za spilati 6. vas - igralec keroga najbrz boli briga za muro, to njeme je bila sansa za spilanje v prvi ligi in je samo zaradi toga v ms 7. kouter - igralec keri je vecinima spilo pri cardi ka pri muri neje dobo sanse pa itak scej oditi v "obljubljeno dezelo" zavrc 8. kramar - isto igralec keri scej oditi v zavrc (ocitno se eni nezavedajo ka tudi pri zavrci nedo glij spilale)

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    69. gost
      18.01.2013 ob 12:50 čakajčakaj gost

      9. sreš - igralec keri je pravtak vecinoma tekem odspilo v tretji ligi nej pri muri in se njemi "midij" v zavrc 10. buzeti - igralec keri se je domnevno ze vse zmeno z zavrcon 11. gruskovnjak - igralec keri je vecinoma odspilo mali fuzbal za cernelavce kak pa kaj drugo, pa se to ker je oca trener pri cernelavcaj 12. eterovic - tudi njega glij fest "zanima" kak de se izteklo z muro.. 13. Botjak - človek keri je ze neka casa v ameriki in neven kak se je lejko podpiso :) sicer pa tudi igralec keri je odspilo vec tekem za kmn černelavce kak pa kaj drugo 14. travner,jelic - isto kak eterovic pa vas, neven kelko njih glij zanima mura... 15. morec - neje on tudi ze prekino sodelovanje? 16. bohar - igralec keri bi naj podpiso za maribor ze?! zanimivo je to vse skup malo..

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    70. gost
      18.01.2013 ob 12:52 Topić-Šizofrenik!! gost

      Zaj pa tak Topićovi fafači!!! Igralci Mure so se dokazali pred širšo slovensko javnostjo, Topić pa se je do zaj blamero samo pred prekmursko, zaj se še pa zača pred celotnim slovenskimavditorijon! tak ka držte gobce, ka pa vas koji kurac briga če igralci v privat životi pigejo, brečko špila v nemčije pa je ua cugon po tračnicaj leto(legenda). Mislite ka vaši Messiji pa ostali polbogovi ne pigejo, samo pol angleške lige si poglednite, so kronični špijanci, malo bole kak naši... samo brezveze se je s pacientami štukate, mura ma kvaliteto za višjo uvrstitev, samo dejansko nemreš pokazati ka znaš in zmoreš če te še pol ure pred tekmo v slačilnice nešče za somara ma pa nekaj obečavle.. Dejstvo je ka vsi igralci nedo dobili klubov, kere si želijo, ker si pač ne premorejo extra kvalitete, so si pa zaslužili ka so njin obečali, ker so bili dejansko najvekši sponzor kluba!!! Drugi najvekši smo pa bili mi, MI pravi navijači, nej vi keri odite zavolo topića šenki na tekme! Mi smo vsi plačuvali topić je pa te pejneze spokradno, v knjigaj nega enga dohodka s prodanih vstopnic. Neman vseh vstopnic doma, ampak nekaj jih hranin pa premišlavlen o ton ka bi dao kazensko prijavo proti topiće, ka je spokradno MOJ PEJNEZ!!!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    71. gost
      18.01.2013 ob 12:55 čakajčakaj1 gost

      Si pravi patron, so ti igralci špilali do zaj? In če odidejo što de? Topić? Ge mislin ka tao vse topić piše, ka je betežen šizofrenik!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    72. gost
      18.01.2013 ob 13:05 ole gost

      Uaj ka bi dal ka ma praf Miro:) uaaaaaaj:) te pa bi ga nosili po rokaj a?:D

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    73. gost
      18.01.2013 ob 13:11 nejnejnje gost

      niti približno nejsan niksen topic, pa zaradi mene ga komot lejko prijavis ker mi vseeno za njega, tak kak mi je vseeno gratalo za tej fuzbalere pri muri, ker tudi oni so me za norca meli cist isto kak topic, pa budalo odo na tekme pa se trgo pa navijo pa drel, ma mrs pokvarjenci vsi skuper od igralcov do uprave samo tak mo povedo. pa kak san prlej napiso zavedajte se ka nemre nesce zato ka pri muri fuzbal spila biti velezvezda pa ka de v lufte gledo..naj dobijo kelko si zasluzijo nika nepravin, samo naj pa tudi ne sitnarijo z zneski kere so nej mogoce za to bundesligo z bundesligaskimi igralci..

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    74. gost
      18.01.2013 ob 13:11 cHICO gost

      NEMATEPOJMA IN ČAKAJČAKAJ ITA RAJŠI VEN SNEG KIDAT, ZGLEDATA MI KAKA STRAŠNIVA SRA(ZN)ALCA RAZMER V MURI IN OKROG MURE TER POMURSKOGA NOGOMETA. NE VEN SAMO Z ENIM TU POLEG TO GLEDAVA PA MAVA OBČUTEK KA JE VAMA STRAŠNO ŽAL OZIROMA STA NAVOŠČENIVA KA NEMRETA S TEMI IGRALCI ŠPILATI OZIROMA STA SVOJE ODŠPILALA GE DRUGJE ( ZA ŠANKON), NEJ PA TAKŠNON NIVOJI KAK TEJ DEČKI KERE STA REJSAN DOJ POSRALA IN SI TO NE ZASLUŽIJO. ZDAJ STA VIDVA DVA LUSTRATORA. PIZDARIJA ZDAJ SE VEČ NESMI NIŠČE POD NIKOJ PODPISATI ALI KAK? TAKAKSTA VIDVA DVA TO SRANJE NAPIJSALA TAK SO ONI POŠTENO NAPISALI SVOJE GLEDANJE NA ZADEVO. LEJKO VAMA JE JASNO KA DO SE DEČKI ZNAJŠLI, PA MAKAR DO TRENERALI (KAK VIDVA DVA) ZA ŠANKON VEČ KAK NA IGRIŠČI. SAKI JE SVOJE SREČE KOVAČ.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    75. gost
      18.01.2013 ob 13:17 mimi gost

      Gnes je petek!Štihec je dobo odgovor od Nizozemcof?Kak so se odločili?Do dali keš?

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    76. gost
      18.01.2013 ob 13:23 Muraš gost

      Na nekoj bi samo opozoro. Ste opazili razliko med tistimi šteri so prouti Topiči in ostalimi? Predvsem v vulgarnosti njihovih sporočil. Ka povejo izrazi bik, tele, šizofrenik, fafači, ritolizniki... o osebi štera jih pijše? Se pa začajo zanimijve informacije o igralcih Mure pojavlati. Samo tak dale.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    77. gost
      18.01.2013 ob 13:27 Muraš gost

      gost - cHICO So se oni podpijsali pod izjavo ali je nikak njihova imena spode napijso? Ajde da vijdimo sken originalnoga dokumenta. Vej ga je pa nej teško skenejrati, pa tu gor prilepiti.

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    78. gost
      18.01.2013 ob 13:30 hehehe gost

      Saj topić odgovarja zelo mirno o 10 mio oz. 20 mio. zneskih, pa vsi vidijo ka je nej pri pravi. Ne nuca nobenih vulgarnih besed, glej če je pa šizofrenik je pa tao betek nej žalitev. Je pa dejstvo ka so izrazi bik, tele, fafači, ritolizniki žalitve za omenjene živali in organe ka se jih pač omenja v konteksti topićovih podpornikov!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    79. gost
      18.01.2013 ob 13:34 Chico gost

      ajde novinari ven dajte s keroga mejla je prišlo to , ge je original sken toga strašnoga manifesta. važno je itak stališče, nej pa doj sranje po vsej keri naj bi bili spodaj podpisani.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    80. gost
      18.01.2013 ob 14:11 nemate pojma gost

      chico eno je doj sranje eno pa realnost..razmere pa ze zadosta poznan ka lejko komenteran tak kak vsi ostali..in se enkrat nejsan podpornik topica - dalec od toga, ampak vseeno moremo znati ka tudi igralci zivejo v nerealnon sveti. in ce so za vas to takse igralce keri si zasluzijo bajne vsote ste se vij betezni poleg. dajte jin telko kak se spodobi pa mer. nej me zajebavati ka lejko nesce ma v muri trenutno 1500€ plače. ka ste normalni ali ka? v toj bicikl slovenski ligi? ob takson gospodarstvi, bdpji itd itd. prvo naj politiki resijo slo bdp in gospodarstvo-slovensko, te pokrajine resijo in te lejko lokalno gospodarstvo podpera lokalni fuzbal s financnin vlozkon. nej pa zdaj pa lejko se topic postavi na glavo ce sces pa nede pejnez dobo ker jih nega. plus vsega je se nesposoben ka bi jih dobo. torej v nason primeri more nesposoben zriktate pejneze kerih nega.. kak da bi glupomi pa slepomi pravo gledaj zuti traktor se pela! se pravi moja poanta vsega je ka se naj igralci zavedajo ka jin je trenutna situacija taksna ka s fuzbala ziveti nemrejo. delat pa nebi nisce nika sal. ma nemojte. naj spilajo talko ka do meli pokrite stroske pa ka kaj maloga kcuj zasluzijo nej ka de jin to vir prezivetja pa ce do se izkazali do mogoce meli kdaj moznost v drugih klubaj v drugih drzavaj moznost zivljenske eksistence s fuzbala. v sloveniji zal nedo mogli. prlej do se toga zavedali prlej de vsen lezej pa de tudi bole kvaliteten fuzbal se spilo ker do spilale z veseljon in nej za pejneze prinas v texas ligi..pa lp

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    81. gost
      18.01.2013 ob 14:13 pepi gost

      Gost_nemate pojma, veliki strokovnjak,ka pišeš glede Kramara,tebi je pač ne simpatičen, samo ka ti poven ka je že 13 let star špilal v publikum Celje in hodo v nogometno šolo, če češ znati kaj več klikni na Kramar Denis pa boš vse znal, edini če si ni sposoben najti drugo kak pomurec portal, tudi če bi se kaj spozno na nogomet bi drugače pisal, ni fer daa samo pluješ, samo zuapolni si NIKDAR VEČ NEDE MELA MURE TE MOŽNOSTI.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    82. gost
      18.01.2013 ob 14:15 riki gost

      Ste neki navijači pa niti ne znate ka je Starovasnik maser, sramota.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    83. gost
      18.01.2013 ob 14:16 nemate pojma gost

      pepi daj ne seri mi se zaj ti, kaksen kramar...znan ka je bil pri publikumi pa znan ka je sal v rudar, pa ajde ti pametnjakovic povej zakoj je bil tan in zakoj je sal v rudar? to mores zbisneti poleg, v tretji ligi pa neven ce pri pol klubaj v postavo bi priso..

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    84. gost
      18.01.2013 ob 14:20 nemate pojma gost

      pepi, aja pa se to, povej ge va zacala pri ton kak so se pri publikumi vsi z njega smijali ka je leseni ali s toga prek keroga poznanstva je priso v publikum? kera tema ti je lepsa?

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    85. gost
      18.01.2013 ob 14:38 gost gost

      Uh, nemren vrvati kelko nogometnih strokovnjakov mamo v prekmurju. Vsi ste najbole pametni, negdanji prvoligaški ponosi prekmurja - Mura, Nafta; beltinco so pa propali vsi po vrsti. Po ton kak se vsi razmite v fuzbal mi je čudno da niti eden ali pa vsaj Mura neje najmenje zmagovalec "čampionslige". Pametnjakoviči, spravte se delat nej pa modruvat. Fuzbal naj se špila prinas rekreativno v prvi ligi, saj za profi ligo nega denarja. Zdaj pa lejko dale glumite poznavalce pa pišete insajderske informacije pa sami sebi lažete.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    86. gost
      18.01.2013 ob 14:39 CHICO gost

      GOST - NEMATE POJMA SE STRINJAM KA JE PRVA LIGA NEJ TISTO KA TIJ GLEDAŠ PO TELEVIZIJI ( ANGLIJA, NEMČIJA, ŠPANIJA ...). O PLAČAJ PA SAMO TELKO PA GLEDE PROFESIONALNEGA NOGOMETA IN SLUŽENJA DENARJA S TEN PA : DELO , KI GA OPRAVLJA KOT NOGOMETAŠ TRAJA NAJVEČ 20 LET ZATO BI NAJ V TEJ 20 LEJTAJ DOBO TELKO KAK TIJ PA GES V 30 - 40 LEJTAJ, ČE NE BI TE KESNEJ ŠE KAJ DELAL, PA PLAČUVO ZAVAROVANJE. ZAVAROVANJE ZA PROFESIONALNEGA NOGOMETAŠA JE NEJ TELKO KAK GA TIJ PA GES PLAČUVLEVA AMPAK JE RIZIKO POŠKODB TUDI ZNAŠ KELKO. KER JE PRI NAS STATUS ŠPORTNIKA VREDEN TELKO, MOREŠ PLAČATI TELKO DAVKA IN NA KONCU DOBIŠ VEN KELKO ??? MISLIN KA GOLO PLAČO NAVADNEGA DELAVCA, TO JE 500- 600 EVROV. SE PA STRINJA KA TRENUTNE RAZMERE V SLOVENIJI NE OMOGOČAJO RAZEN PRI MARIBORU, OLIMPIJI, KOPRI IGRANJE ZA VEKŠE PARE. TRBELO BI NAPRAVITI NEKŠNE POLPROFESIONALNE POGODBE ALI PA AMATERSKE, TER OMOGOČITI TEN KA JIH MAŠ V KLUBI RECIMO, KA DELAJO POLOVIČNI DELAVNIK ALI PA VEČ IN ŠE POLEG TEGA OMOGOČITI DNEVNI TRENING. NEKAJ PODOBNEGA SO MELI NEKDAJ IGRALCI PRI SCT, PA ŠE PRI NAS PRI BOKŠIJ FIRMAJ. ZDAJ JE KAO IGRALEC KRIV, KA JE TAN V UPRAVI NEŠČE PODPIJSO KA DE TE PA TE IGRALEC DOBIL TELKO PA TELKO PLAČE, PA JE MI NA KONCI NITI TOU NEDE DAU. E TE PA MORE SLEDITI KAZEN ZA TOU NAIVNOST. IGRALEC JE PROSTI BREZ ODŠKODNINE, FUNKCIONAR PA NAJ ODGOVARJA PRED JAVNOSTJO. NEJ MIJ PA ŠČEMO KA ŠE DALE IGRALCI ZAŠENKI ŠPILAJO, PA ŠE TE JIH DOJ SPOSERJEJO SERONJE PO FORUMAJ,TOPIČI PA KOMPANIJI SE TAK NIKAJ NEDE ZGODILO,

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    87. gost
      18.01.2013 ob 15:47 pepi gost

      Gost-nemate pojma , daj razćistiva glede Kramarja,kaj je naredu narobe pri muri, pa ti veš en drek zakaj je ša k rudari. tudi toveš, da je bil mlaDINSKI PRVAK PRI PUBLIKUMU,DA JE DAL TUDI ODLOČILEN GOL, res bi rad znau kaj je bilo tako narobe objasni mi ,ker jaz tega ki zelo dobro spremljam nogomet nisem opazo, rad bi vedel če je to res ali ti je samo antipatičen

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    88. gost
      18.01.2013 ob 15:53 05 gost

      Gost Muraš ti dejansko si idiot, tebe bi trbelo predlagati za predsednika!!! Ti samo dalo piše pod vec imeni, itak se vec nisce steuf ne ukvarja ka vidijo ka si čudaska oseba... Igralci so svoje delo v prvi sezoni dobro opravili, o drujgi nemremo gucati ka samo pol sezone blo, nej so pa oni krivi za situacijo...Sto je dvakrat zbral vodstvo se zna...Idi rajsi snejg metat pa vec haska napravis kak pa lapas neka brezveze ka te itak nisce ne upostevle!!!

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    89. gost
      18.01.2013 ob 16:28 nemate pojma gost

      chico saj ja spravti trbej v red malo to vse skuper...drugo sposobnejse vodstvo pa igralce na realna tla dati. druge izbire nega. pepi ge kaj nemren ce si rodbina ali pa samo kolega od kramara pa ga zdaj zagucavles. k rudari je sal zaradi fenko igora ce me ze vlices za gezik k publikumi pa tuj tak, in ce nebi bilo njega kramar prve postave vido nebi pri publikumi kamoli ka bi kaksi odlocilen gol dal. pa nedase mi zdaj od kramara zgucavati pa njegovin podvigov prek poznanstev pa slepanja pa forseranja, telko ti samo poven ka od forseranja se nisce nika neje grato, tudi balazic je spilo v prvi ligi zaradi ocota pa zdaj brse mali fuzbal za mladinec, tudi smolkovica ce je forseralo zaradi ocota pa zdaj v ljutomeri, pa forsejralo se je marsikoga pa so vidis ge vsi. tudi s kramaron de tak, ker nej ka mi je antipaticen ampak nema kvalitete za kaj vec kak trenutno je napravo. nazalost in kak san ze enrkat napiso ce nebi bilo trenutnih razmer kakse so nisce od teh nebi prve ligo vido jebiga tak je, zdaj pa so dobili sanso zaradi teh razmer pa se naj tu pokazejo za doloceno placilo ja, ampak nej za nekse vsote, in ce se pokazejo do dobili placano v okolji (se pravi v ligaj) kere lejko vec vlozijo v nogomet ka od toga tudi neka majo. prinas je to navadno metanje penez skoz okno trenutno sto vlaga v fuzbal brez svojoga interesa. telko stevilcni pa mocni nejsmo v sloveniji ka bi lejko naredili klub kak zdruzbo ge bi se obracali peneze in bi se klub financero dejansko sam s svojimi artikli. in kda de do toga prislo ka de se naredilo tak ka igralce nedo ziveli s fuzbala ampak do meli moznost treneranja ob mogoce polovicnon delovnon casi pa ce jin grata ka so talenti suer ce nej pa njemi je to dodaten zasluzek malo, hobi. nemre pa biti v sloveniji fuzbal sluzba. tak nej nazalost niti en drugi sport ker razmere slovenskoga (ne)gospodarstva to nedopujscajo.

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    90. gost
      18.01.2013 ob 17:25 pepi gost

      No to sem hoto znati tvoje mnenje sedaj pa san ugotovo, da res nika ne veš,nisan prijatelj od nobenega nogometaša, samo spremljam nogomet v Sloveniji, samo tvoje izjave pa so res brez veze brez znanja o igranju nogometa in prav lažnjive in iz tvojih ust govori hudobija, pluvaš po vseh mogoče ti živiš od zvez nekateri pač niso tako srečni, MOGOČE PA SI SFAULIRANI NOGOMETAŠ,KI NISI NIČ DOSEGEL PA zdaj PLUVAŠ PO DRUGIH. KONČNO PA SEM JAZ S TABO KONČAL glede komentarjev ,ker je vse brez veze, lažeš kak Topič. PA lepo se imej naprej ZA IGRALCE NE SKRBI SE BOJO ŽE ZNAŠLI.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    91. gost
      18.01.2013 ob 17:28 pepi gost

      aakar sem prej pisal je bilo napisano za gosta_nemate pojma,ker on res nima pojma.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    92. gost
      18.01.2013 ob 21:19 samo en ka tou od daleč glejda gost

      Prešto san vse vaše komentarje in ugotovil da nemate ama rejsan nikaj pametnoga za povedati, bog ne daj ka bi šteri od vas znal konstruktivno diskutejrati. Vidi se vam manjko splošne načitanosti, razgledanosti, izobraženosti, še najbole pa vam falij osnovni človeški bonton. Vejpa sploj ne komentejrate ampak samo drug po drujgom sejkate pa šinfate, pošijlate se nekan. O vsen drujgon se prepucavate samo o ton nej ka je bistveno. Glij zaradi takšnega nivoja vašega intelekta ki je na nivoji dvej kokoši ka po dvorišči klukata (sami si povejte kaj) lejko tak nemoteno vegetejrajo takšni psihiči kot je naš Topič. Ampak on je boukši od vas saj z vami že dve leti manipulejra kak san ščej. Vi naivni pa njemi nikaj nemrete. Kdo je tu nesposoben - Topič ali vi?

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    93. gost
      18.01.2013 ob 21:30 Chico gost

      gost- samo en ka tou od daleč glejda tij si pa s svojim komentarom na komentare zmage. nej si se izjasno če podperaš igralce ali nej, mislin ka v vsej svoji splošni razgledanosti si mislo komenterati zgornji objavljeni igralski manifest nej pa komantare komentatorov ali nej??? To je zdaj vprašanje za tebe?

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    94. gost
      19.01.2013 ob 12:36 Resnica gost

      Muraš = Medicus na Murinon forumi. To ugotoviš v treh sekundaj, kda vidiš, kak posiljeno proba preoblikovati besede, ka zgledajo kao čim bole prekmursko, telko ka nede čist isti stil pisanja. Na Murinon forumi lidan več nemre prati glave, ker preveč tupasto v spadne, eti pa še proba. :))

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    95. gost
      19.01.2013 ob 12:47 Resnica gost

      Že prvi prispevek "Muraš"-a je maloumen, in sicer: Na to izjavo: "Obenem vam zagotavljamo, da bomo naredili vse, da bomo v Prvi ligi obstali in se po prvenstveni lestvici tudi povzpeli.", je odgovoril z: "Se pravi, da do sedaj nejste naredili vse. Ali?". Češ' un je zaj ponosno ugotovil, ka "BOMO NAREDILI VSE", pomejni isto, ka či bi napisali "OD SEDAJ NAPREJ BOMO NAREDILI VSE". Fakin kreten, Muraš. 80% igralcev je zadnjo leto, dvej dobivalo 200EUR v povprečji, če sploj, pa so prišli v fakin playoff lige Europa. Ka točno je uspeh Topiča? Največji paradoks je, ka vupleš zagovarjati človeka, za keroga nemaš ENOGA PO**ANOGA ARGUMENTA, ka bi ga sploj lejko zagovarjo. Samo za pejneze se van ide, nika drujgo. Boli vas kurac za Muro. Što od vas se je kda zdero 90min. na tekmi? Što od vas je šau na lastne stroške na gostovanja? Vi ste vsi kurac od ofce. Nemate marketinga - s prston je Topič nej dregno, ka bi kaj zrikto. Nega pejnez, čigli se je gučalo, ka de se 1/3 proračuna krila s prihodki od vstopnic, te pa je bila KAO SAMO 1 TEKMA (medten, kda je bil stadion eno 10x skoraj TOTALNO PUN), kera je prinesla plus. Ahahahahhaa. Keri luzeri, ej. :D Plus, ge so kakšni ekonomisti, pravniki? Eno strokovno osebo smo nej zaposlili. Že 3 lejta nazaj smo pisali, ka nucamo MARKETING, PRAVNIKE IN EKONOMISTE. Ker mamo za 50 jurjof rezerv v marketingi, pa najmenje 300 v prodaji igralcov. No, ka sponzore ne omenjamo. Što de pa šau coj s takšin ugledon. IZKLJUČNO TOPIČ je krif, ka nejde zaj več nišče coj. Sakši den, ka je dale na poziciji, vsi bole mrzijo to upravo, in neščejo nika z njo ... in, ka dobijo posledično navijači? MIROSLAV TOPIČ de isto kak uprava pred njin, zapravo klub. Prejšnja uprava je mejla cca. 200 milijonov SIT minusa, kda je šau klub v qrac, Topič ma telko že po, neven, dvej pa pol letaj? Ka si gotof ... Si predstavlate, ka bi blo fer, pa ka bi Topič mogo te pare nazaj dati? Ahahahaha, vejpa 50 EUR dohodkov mesečno njemi ne bi ostalo ob normalni plači ... pa cejli život bi mogo nazaj davati pejneze ... TO JE REALNO!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    96. gost
      19.01.2013 ob 14:28 anti gost

      @resnica...imaš čisto prav!! Samo popravek enoga tvojega stavka..."Samo za pejneze se van ide, nika drujgo". Seveda se jin ide za pejneze...samo ne za tisti, ki bi mogoče v klub prišli, nego za tiste ka so jih že POKRADNILI, v tem je bistvo toga vztrajanja in krčevitoga oklepanja za mesto predsednika kluba. Bojijo se tistoga ka bi novi ljudje najšli v predalih. Raje propast in likvidacija kluba...te pa nihče ne bo odgovarjal. Je pač propadno, stečaj, logično... SAMO ZA TO SE IDE!!! IN ZARADI TOGA NE SMEMO TO DOVOLITI! Iz toga naslova se mi poraja eno retorično pitanje... ZAKAJ LI ŽUPAN TAKO PODPIRA(!!ZELO!!) TOPIČA?! A?? Velika prijatelja ali kaj drugoga? Mogoče kakšen okostnjak v omari??

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    97. gost
      19.01.2013 ob 15:14 Lujzek gost

      gost-anti nišče nemre skriti nika. revizija poslovanja pa kriminalisti lejko se gor najdejo! topiče se ide samo za tou, ka bi dejansko prpelo investitora. san je blazno razočarani, ka je mi še neje gratalo, vztraja pa samo zatou, ka ma zdaj dejansko resnoga investotora. mijslijte, ka je njeme lejko, ka ga vsi vprek sovražite?? najležej bi se jeme bilou rejšete, pa zbejžate, kak so si do zdaj delale. samo miro je nej takše, do zadnjoga atoma žive za muro, pa de zatou investitora tuj prpelo. ge san z njin gučo tak ka van lejko poven, da je zdaj 1000% ziher, ka te keden prijde podpijsat pogodbo prave investitor. tudi vložek de za naše razmere sanjske, pa že te keden do igralce dobile prece plačano. zato še enouk apelejran na igralce, počajakte do konca kedna pa te vidle!

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    98. gost
      19.01.2013 ob 15:21 XXXL gost

      kdo bo ta BUDALA da bo vložil v MURO svoj kapital.To ka je TOPIČ nategoval celo slovensko javnost z investitorji je vse laž.Če bi jaz osebno vložil in reševal MURO bi mi z igralskega kadra ostala samo dva igralca zamenjal bi celotno vodstvo in nazaj bi v MURO pripeljal CENERE,BARANJE,ŠARKEZIJE to so pravi dečki in imajo nek odnos do nogometa,ne pa to kar ima MURA zdaj samo za denar gledajo,PARE NISO PROBLEM,PARA NEMA čao TOPIČ in ostala druščina.Obilo uspeha vam v naprej želim v 2.soboški ligi sezona 2013/14¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ŞRAMOTA ZA MURSKO SOBOTO¸¸¸¸¸¸¸¸

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    99. gost
      19.01.2013 ob 16:43 alf gost

      Topic je edino upanje v MURI bedaki...ce mu uspe zriktat investitorja v teh teskih casih....gdo bo pa dal denar samo tak pametnjakovici zabiti !!!!!!!!!!

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    100. gost
      19.01.2013 ob 16:43 alf gost

      Topic je edino upanje v MURI bedaki...ce mu uspe zriktat investitorja v teh teskih casih....gdo bo pa dal denar samo tak pametnjakovici zabiti !!!!!!!!!!

      3 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    101. gost
      19.01.2013 ob 18:34 tonček gost

      Ali ste nepismeni ali pa nič ne razmite, igralci so lepo napisali samo dobro treba prebrat, napisano je jasno ,LEP ČLANEK. Vi pa komentirate stvari,ki ne pašejo k članku, po vaši komentatorski navadi in kaj vam takrat pride na pamet. Kdo je zaljubljen v murinega goljufa naj si ga žene domov, igralcom pa je itak vseeno , če ostane oni so povadali svoje mnenje, igrali ne bojo če ostane. Oni si bojo že našli klube ali pa bojo šli delat,kot jih nekateri pošiljate. Malo pameti v glavo vam priporočam.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    102. gost
      19.01.2013 ob 21:12 vic majstre gost

      Zadnjič san na svoja vuja cul v lokale, kak je županov ritoliznik, kere sidi v dobri občinski službe se hvalo, kak de Janže zrikto dober klub, samo ka mura naj uradno crkne. Vse bi bilau dobro, ce tau ne bi bil Gutalj, kere se predstavlja že cejlo leto ,kak njegov menedžer.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    103. gost
      19.01.2013 ob 21:22 gost xyw gost

      Tej skrite anonimnež, kere se pojavljaš v eni in isti osebi, se mi smiliš, ker si verjetno imel težko otroštvo. Tvoja oče in mati pa sta dobila kakeca za otroka. Pa veselo piše dale in se samozadovljuj s svojimi komentarji.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    104. gost
      19.01.2013 ob 22:10 05 gost

      Alf idi k doktore ka ti vročino zbije budalo, kakši topič, namesto ka bi takoj odstopo, de zarad njega odislo 20 igralcov.. te je nej normalen..

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    105. gost
      20.01.2013 ob 12:05 xxxl gost

      KOUTER IN GRUŠKOVNJAK STA NEURADNO ŽE NOVA IGRALCA NK TIŠINE,MENEĐER GUTALJ PA ŠE ČAKA NA ODLOČITEV JANŽE.EVO VAN SOBOČANCI VAŠI LEJPI JUŽNJAKI SO MURO UNIČILI SAMO SE NEKAJ LEJPOGA DELAJO A ZA HRBTO TI PA ŽE NOŽ POTIJSNEJO.STIRAT JIH TERBEJ .

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    106. gost
      20.01.2013 ob 15:13 nemate pojma gost

      pepi seveda ka si zakljuco z meno zdaj ka nemas vec kaj povedati na to kak je kramar priso kama..in zdaj si zakljuco z meno ja, super! :) kramara si pa pelaj domov v stalo naj ti gnoj vozi na njive! pa se za gosta 05 sto pa je tebi tak grdo se zlago ka sta kouter pa gruskovnjak igralca tisine? :) saj se strinjan znanje je ze za taksi klub oz nivo tekmovanja, ampak je to nej resnica, vsaj glede koutera nej, keri kar fajn trenera pri viktori v zavrci.

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    107. gost
      20.01.2013 ob 15:55 investitor gost

      Ka zna šteri, če vutro resno pride investitor z anglije, ka de vložo 10 miljonof?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    108. gost
      20.01.2013 ob 16:02 Jojo gost

      gost-investitor - nede nika z investitorof, glede na tou, ka gnes topič napijso v svojon pijsme na murinoj domačoj spletnoj strane.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    109. gost
      20.01.2013 ob 16:49 gogo gost

      Ges tak praven, pa mijslin , ka se ne mautim, pa, ka spremljam dokaj rejdno vse tau okrog kluba, pa mijslin, ka mura, nigdar v svoji zgodovini, nej mejla takšnoga patološkega lažnivca. 8 mejsecov italijane v upravnom odbore, 5 mejsecov nizozemce, zdaj prijdejo angleže,.... Pauleg toga pa so njime vsi drujgi krivi, nigdar on. Na silo so ga vrgli iz nogometne šole , kak predsednika, ka je Štivan in kompanija vidla, ka so drek za vuja počile, ka so ga podpirali. Edini, ka je bil njegov sodelavec je gregorič iz nove gorice, kerome je mura španska vas, e dragi topič ti si edini kriv!!!!!!!!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    110. gost
      20.01.2013 ob 17:16 lolek gost

      ka ste čuli ka so Topiča menjali v NŠ ŠD MURA 05

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    111. gost
      20.01.2013 ob 17:21 gost gost

      http://www.pomurje.si/aktualno/sport/pripravljen-je-odstopiti-toda/

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    112. gost
      20.01.2013 ob 17:43 pepi gost

      Gost-nemate pojma veš kaj zdaj me pa že henjaj zajebavati glede Kramara,ka se itak na nogomet ne spoznaš. Kak on špila pa si poglej na YUTUBE. Če si obremenjen z murinimi igralci je tvoj problem, če ne veš nič kaj bolj pametnega napisati bodi tiho, pa idi na izobraževanje nogometa, ne pa baba čula,še hujši si. Takšnega norega komentatorja pa še nisem videl. V glavnem si sfaulirani nogometaš,ki pač nisi uspel, pa sibesen na dobre igralce.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    113. gost
      20.01.2013 ob 17:52 roki gost

      Gost-vic majster, ka pra viš ka si čuo za Janža v gostilni, zato pa ga nikoli niso zamenjali ka niso smeli, pa je že včasih komaj hodu po igrišči.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    114. gost
      20.01.2013 ob 18:22 tajlor gost

      HAHAH ENEGA CIGANA NEGA Z PREIMKOM SARKEZI, KOKAS, CENER BARANJA HORVAT, alipa na i JUGOVIC seljaki nej je TOPIC KRIV nemate pojma o nogometu

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    115. gost
      20.01.2013 ob 20:02 mura4ever gost

      Topič ODSTOPIIIIIIIIIII, če tak zahteva javnsot, igralci, odbor kluba, nej pa če što prevzame. zato se ti ne sekiraj, če zahtevajo odstop ze znajo kak naprej.... Priprave so v zamudi ze en teden g.Predsednik...

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    116. bukev05
      20.01.2013 ob 20:03 bukev05

      gost - nemate pojma pa res ka je stebo narobe ka take norije pišeš in žališ na tem forumi sploh nima veze z to temo,glede Kramara verjetno pa je neke dal za Muro 05 v evropskem pokalu. Za mene so prav vsi dobri igralci pri Muri tak da kapo dol. Pa henjajte že skoro pluvati po igralcih ka verjetno niso oni krivi za nastalo situacijo v klubi, če pa nisi zadovoljen z totimi igralci pam najdi druge!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    117. gost
      22.01.2013 ob 12:28 nemate pojma gost

      pepi pa bukev05 opa san nej san slepi ka je vama prekmurscina spanska ves, pa zagucavleta svojga krajana/prijatelja/sorodnika kramara...bmk za vaj in za njega, nikdar nika nede z njega pa gotovo! pa nemoralizerajta prevec ka se mi neda vec. sto je gledo kaj muro bole podrobno nej samo malo na oko zna kakse kvalitete ma kere igralec. in za kaksen megalomanski uspeh nega niti enga igralca, za 1snl so pa s potencialon ka do spilale lejko marusko, bohar, buzeti, janza. - pisen samo od domacinov travnera se mi zdi nesmiselno se kcuj rivate. pa lp.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.