https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Muff v Kavarni Pub Weekend poskrbeli za nepozaben večer

Radenci, 19.01.2013 ob 8:30  

Priljubljena skupina Muff je včeraj, 18. januarja 2013, v Kavarni Pub Weekend v Radencih s svojimi čutnimi pesmimi vse prisotne odpeljala v svet nežnosti in igrivosti.

Če ste včeraj iskali zabavo, ste jo definitivno našli v Kavarni Pub Weekend v Radencih. Skupina Muff, ki jo sestavljajo pevka Senidah, kitarist Tadej Košir, bas kitarist Gregor Robić in producent Anže Kacafura (Cazzafura), je znana predvsem po pesmih Ti daješ,  Povej mi, Tvoje moje, Naj sije v očeh... z zvokom akustične kitare in čutnim glasom pevke Senidah so poskrbeli za enkraten žur. 

Če ste včeraj iskali zabavo, ste jo definitivno našli v Kavarni Pub Weekend v Radencih. Skupina Muff, ki jo sestavljajo pevka Senidah, kitarist Tadej Košir, bobnar Dorian Granda, bas kitarist Gregor Robić in producent Anže Kacafura (Cazzafura), je znana predvsem po pesmih Ti daješ, Povej mi, Tvoje moje, Naj sije v očeh... z zvokom akustične kitare in čutnim glasom pevke Senidah so tokrat v Radencih nastopili prvič, ter poskrbeli za nepozaben večer. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.