https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Murski Soboti v prometni nesreči udeleženka poškodovana

25.01.2013 ob 7:19  

V preteklem dnevu smo policisti na območju Pomurja obravnavali pet prometnih nesreč, šest  kaznivih dejanj in  poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

V obravnavanih prometnih nesrečah je bila ena udeleženka telesno poškodovana, v ostalih štirih pa je nastala le gmotna škoda. V Murski Soboti sta zaradi odvzema prednosti v križišču trčila osebna avtomobila. Ena udeleženka je utrpela lahko telesno poškodbo. Materialne škode je za 3.500 evrov. 

S področja kriminalitete je bilo obravnavanih pet tatvin in kaznivo dejanje zoper delovno razmerje in  socialno varnost. V Murski Soboti obravnavana tatvina v trgovini in tatvina okrasnih pokrovov koles s parkiranega osebnega avtomobila. Prav tako v  Murski Soboti obravnavane tri tatvine denarnic z denarjem, dokumenti in bančnimi karticami.  Občane opozarjamo, da poskrbijo za svoja premoženja in predvsem denarnic ne puščajo brez nadzora.   

Ceste v Pomurju so to jutro spolzke, na določenih odsekih pa veter na vozišče nanaša sneg. Vozniki prilagodite hitrost vožnje razmeram na voziščih in se na pot ne odpravljajte brez ustrezne zimske opreme. 

Meritve hitrosti bodo policisti danes opravljali na pomurski avtocesti ter med Lendavo in Gornjo Radgono.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.