https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Na Hotizi v enem dnevu kar deset vlomov

26.01.2013 ob 8:19  

V preteklem dnevu so policisti na območju Pomurja obravnavali devet prometnih nesreč, šestnajst kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, osem primerov povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Izven naselja Martjanci je voznica osebnega avtomobila, zaradi prekratke varnostne razdalje, trčila v osebni avtomobil, ki je vozil pred njo. Obe voznici sta v trčenju utrpeli lahke telesne poškodbe. Ostale prometne nesreče so se končale le z materialno škodo.

S področja kriminalitete so obravnavali enajst vlomov, dve tatvini, goljufijo, lahko telesno poškodbo in nasilje v družini. Neznani storilci so preko noči vlomili v deset garaž in kleti v Hotizi, od koder so bili odtujeni različni predmeti. Obravnavan je bil tudi vlom v trgovino na območju Lendave. Radgonski policisti so obravnavali nasilje v družini. Osumljencu je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja. 

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru in trikrat na javnem kraju. Zoper kršitelja, ki se kljub intervenciji policistov ni pomiril, je bilo odrejeno pridržanje. 

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes čez dan opravljali na relaciji med Gornjo Radgono in Lendavo. 

Ceste v Pomurju so spolzke, na določenih odsekih pa veter na vozišče nanaša sneg. Vozniki prilagodite hitrost vožnje razmeram na voziščih in se na pot ne odpravljajte brez ustrezne zimske opreme.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.01.2013 ob 19:42 ka lažete gost

      Malo se prej pozanimajte kje se je kradlo.Kradlo se je v Bogojini in ne na Hotizi!!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.01.2013 ob 19:46 princesa gost

      ja ja točno tak! nej je to bilo na hotizi nego v bogojini mijsslin halllo što van davle te informacije!!!!???????

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.