https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ŠPORT

Med slovenskimi reprezentanti za Davisov pokal tudi Prekmurec Tomi Ternar

31.01.2013 ob 11:54  

S slovensko teniško reprezentanco je konec prejšnjega tedna odpotoval na Poljsko tudi prekmurski profesionalni tenisač, Tomi Ternar, ki bo skupaj s še tremi reprezentanti zastopal slovenske barve na Davis Cup-u.


Ternar je z ekipo na Poljsko odpotoval minuli konec tedna, kjer trenutno na potekajo priprave. Moško teniško reprezentanco ta konec tedna čaka dvoboj prvega kroga v prvi evroafriški skupini Davisovega pokala; prvo tekmo bodo odigrali jutri. Odvile se bodo tri tekme, in sicer ena igra dvojic ter dve posamezno.

Tomi Ternar

Sicer je Tomi Ternar v svoji športni karieri dosegel kar nekaj uspehov – bil je državni prvak posamezno in v igri dvojic leta 2011, zmagovalec mastersa 2010, državni prvak v vseh mladinskih kategorijah, zastopal je Slovenijo na Sredozemskih igrah v četrtfinalu, postal ekipni evropski prvak do 18 let itd.

Slovenska teniška reprezentanca

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.01.2013 ob 15:43 Del R gost

      Vsaka čast, da pride v tako močni konkurenci sploh v reprezentanco. Sploh ob dejstvu da imamo 3 igralce med sto in čeprav kot kaze ne bo Bedeneta in ga ni na lestvici atp sploh med prvimi 4 slovenci oz. nvm, če je sploh na njej. Bo pa izjemno tezko igrat s Poljaki, imajo eno najboljših dvojic na svetu, potem dva igralca med top 50 in še naše dajejo poškodbe. Vendar čestitke vseeno ob vpoklicu in dosedanjih uspehih, kajti brez teh bi tezko sploh vzbudil zanimanje.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.