https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Diplomanti pozor: zadnji dan za pomursko raziskovalno nagrado

01.02.2013 ob 8:00  

Pomurski študentje, ki ste v letu 2012 diplomirali ali doktorirali, se lahko samo še danes prijavite na razpis za pomursko raziskovalno nagrado.


Pomurska izobraževalna fundacija (PIF) je v sodelovanju s Pomursko akademsko znanstveno unijo (PAZU) razpisala  Pomursko raziskovalno nagrado za najboljše diplomsko delo, najboljše delo aplikativnega značaja in doktorsko disertacijo pomurskih študentov v letu 2012. Na razpis, ki se zaključi danes, se torej lahko prijavite, če ste študent s stalnim prebivališčem v Pomurju in ste diplomirali ali doktorirali v letu 2012.

Vir: www.pif.si

Nagrajenci, bodo prejeli plaketo in denarno nagrado v višini 600 evrov za najboljše diplomsko delo s področja naravoslovnih ved in najboljše diplomsko delo s področja družboslovja in humanistike. Najboljše delo aplikativnega značaja bo nagrajeno z 800 evri, najboljša doktorska disertacija pa z 1.000 evru.

Torej, če menite, da vaša naloga zadostuje podanim kriterijem, se prijavite TUKAJ.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.