https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Informativni dnevi na trasi DV Cirkovce-Pince

04.02.2013 ob 12:27  

V Elektro Slovenija (ELES) so se odločili, da bodo v mesecu februarju in marcu izvajali informativne dneve za lastnike in solastnike zemljišč na trasi DV 2 x 400 kV Cirkovce - Pince.


Kot so povedali, se zavedajo, da je vsako zemljišče pomembno za lastnike in solastnike nepremičnin, zato bodo v družbi ELES, investitorju izgradnje DV, vzpostavili osebni kontakt z vsemi 3300 lastniki in solastniki na trasi omenjenega daljnovoda. S tem namenom bodo v občinah, skozi katere poteka trasa daljnovoda, pripravili informativne dni. Ti bodo potekali en dan v vsaki občin, in sicer od 12. do 16. ure. Informativne točke bodo postavljene v občinskih prostorih, z izjemo Občine Ljutomer, kjer bo informativni dan potekal v prostorih Pomurskega tehnološkega parka.

 

Informativni dnevi bodo potekali v občinah po sledečem razporedu:

 OBČINA BELTINCI: Sreda, 6. 2. 2013

 OBČINA ČRENŠOVCI: Torek, 26. 2. 2013

 OBČINA GORIŠNICA: Ponedeljek, 11. 2. 2013

 OBČINA KIDRIČEVO: Sreda, 20. 2. 2013

 OBČINA LENDAVA: Četrtek, 14. 2. 2013

 OBČINA LJUTOMER*: Sreda, 6. 3. 2013

 OBČINA MARKOVCI: Torek, 5. 3. 2012

 OBČINA ORMOŽ: Sreda, 27. 2. 2013

 OBČINA VELIKA POLANA: Torek, 19. 2. 2013

 OBČINA VIDEM PRI PTUJU: Ponedeljek, 4. 2. 2013

 

(LJUTOMER: *Informativni dan bo potekal v prostorih Pomurskega tehnološkega parka na naslovu Prešernova ulica 2, 9249 Ljutomer)

Na informativnih dnevnih bodo imeli lastniki in solastniki nepremičnin priložnost vprašati predstavnike družbe ELES karkoli v zvezi s pobiranjem služnostnih pravic, predvidenem poteku gradnje daljnovoda, cenitvami in ipd. Informacije bosta vsem zainteresiranim podala predstavnika družbe ELES, in sicer vodja projekta izgradnje daljnovoda Boštjan Barl in vodja pridobivanja služnosti za daljnovod Uroš Iljaž.

V družbi ELES si bodo prizadevali za čim bolj konstruktivno in aktivno sodelovanje z vsemi lokalnimi skupnostmi.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.02.2013 ob 16:21 štrom gost

      Pa kaj tem električarjem ni jasno. Pišejo, kot bi se daljnovod že gradil oziroma sigurno gradil. Lastniki zemljišč so jasno povedali, da bodo s SVOJIMI TELESI ŠČITILI SVOJO ZEMLJO. S tem se ni za hecati. Polovica teh kmetov so še lovci povrhu. Se bo komu res utrgalo, ko bodo prišli stroji na njegovo zemljo in bo cela štala.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.