https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: 10. Prešernov pohod v Tešanovcih

09.02.2013 ob 7:30  

Društva iz Tešanovec so včeraj organizirala tradicionalni pohod ob slovenskem kulturnem prazniku, katerega se je udeležilo okrog 300 pohodnikov.

Pohod dolg približno deset kilometrov se je začel pri gasilskem domu v Tešanovcih in se nadaljeval skozi Moravske Toplice do Zgornjih Moravec, Suheha Vrha, Jelovškovega brega in nazaj do Tešanovec. Med potjo je bilo poskrbljeno za pijačo in okrepčilo, pohodniki so dobili tudi spominski šal. Na Jelovškovem bregu so se s kratko proslavo spomnili tudi Franceta Prešerna. 

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. porabje
      09.02.2013 ob 9:46 porabje

      Či sletkar pá bou takši, trbej eno Prešernovo pesen prekmurski tá prajti

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.