https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Pustno rajanje v vrtcu in osnovni šoli Stročja vas

Stročja vas, 12.02.2013 ob 14:34  

Malčki v vrtcu in osnovnošolci v Stročji vasi so danes imeli prav poseben dan, saj je bil ves dan posvečen pustu in maskam.


Vsi otroci v vrtcu so se zbrali in pripravili modno revijo pustnih mask, kjer so se razvrstili tudi glede na maske. Tako so se skupinsko sprehodile princeske, spidermani, miki miške, gusarji, vse živali. Pohod po vasi je odpadel zaradi snega, le ena skupina otrok iz vrtca se je odpravila naokrog.

Našemili so se tudi v najmlajši skupini otrok

Osnovnošolci prvih treh razredov so imel ves dan pustovanje, drugo in tretje triletje pa 3 ure pouka. Pustni dan so zaključili s plesom v telovadnici, kjer so imeli skupne nastope po razredih. 

Modna revija pustnih mask

Pustno rajanje prvošolčkov

Osnovnošolci so se zabavali v telovadnici

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.