https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Največje študentsko pustovanje v Ljubljani tudi letos upravičilo svoj sloves

Ljubljana, 13.02.2013 ob 11:00  

Študentski svet stanovalcev v Ljubljani je tudi letos organiziral največje in najbolj odštekano Študentsko pustovanje v Sloveniji. Spektakularni pustni karneval, ki se je sinoči odvijal že trinajstič zapored, je v študentsko naselje Rožna dolina privabil množico mask in s tem spet upravičil svoj sloves največjega študentskega pustovanja v Sloveniji.

Kljub neugodnemu vremenu so maske tudi letos napolnile ogrevani šotor v študentskem naselju Rožna dolina v Ljubljani, pustno rajanje pa so popestrile tudi znane slovenske glasbene skupine Broken hearts, Brez očal, Zmelkoow, Rockpartyzani in Modrijani.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.02.2013 ob 11:34 hurgada gost

      ...znane slovenske glasbene skupine Broken Hearts... moj bog!! pa tau ne dovolin ka mi na pogrebi igrajo!!

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.02.2013 ob 11:44 debela_repa gost

      Bouše ka nej, ka te njuva muzika pa izvrstno odšpilane priredbe ge ponovno k življenji obidijo, te mo pa mogli dvakrat na leto vuzen praznuvati -> što pa ma v toj krizi telko pejnez, ka bi dvakrat letno karbit kupo, pa dvakrat k žegnji nesel. Takši, ka nemajo posluha za mlade slovenske odlične glasbene skupine, naj lepo ostanejo dva metra pod zemlof, kda prijde njuv čas. Broken Hearts so napravili včera najvekšo fešto, še ogrevanje šotora so med njuvim nastopon odklopili; tak so žgali, ka je še šotor začno švicati.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.02.2013 ob 11:50 rožica gost

      Pa baje, ka se je zasedba spremenila. Kelko jes znan, špilajo zdaj na nivoje... :) Ampak, vsaki ma svoje mnenje. ;)

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.02.2013 ob 13:24 debela_repa gost

      Ka na nivoji??, tou je podcenjevanje, špilajo kak stari Guns 'n Roses, kda še Slash nej meo baterije na srci, pa jemi je po žilaj tekel China White(čisti heroin), poster od Axl Rosa pa je meo sakši dunajski dečko zakeljeni v sobi; kda so še med vajami glaži v oknaj od Axlovega glasa pokali. Broken Hearts so z dizelcof hajdi zdignoli nivo slovenske glasbe, še Siddhartin Tomi si je kupo cevko za potapljanje, tak je vse cunami z imenom Broken Hearts potopo.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.02.2013 ob 20:33 trokl gost

      @debela_repa HAHAHHA car. Vači pa ja Broken hearts so tak dobri ka so skoro boukši od Rejtašof. Od rejtašof pa je težko biti boukše ker so rejtaši, pa majo činča, šteri je rejtaš.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.