https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Znani kuhali s Chefom Jovanom v hotelu Livada Prestige

Moravske Toplice, 14.02.2013 ob 12:09  

Včeraj je v hotelu Livada Prestige v Termah 3000-Moravskih Toplicah potekal dogodek, ki je imel namenom približati vrhunsko kulinarično ustvarjanje v Restavraciji Prestige ljubiteljem kulinarike. Chef vrhunske hotelske restavracije Borut Jovan je na kuharskem tečaju gostil znane slovenske obraze, Katjo Jevšek, Katjo Fašink, Tadejo Ternar in Miša Kontreca iz skupine Langa.

 

Pod taktirko Chefa Boruta Jovana in njegovega pomočnika Aljaža Novšaka so ustvarjali Valentinovo kulinarično doživetje. Povabljenci so se naučili kako se pripravljajo brancin, školjke, testenine s tartufi, pa tudi zeliščna olja in zeliščne drobtine ter pekli ajdov kruh.

Foto: Livada Prestige v Termah 3000

Kuharska ekipa prestižnega hotela Livada Prestige v Termah 3000 – Moravskih Toplicah, ki delujejo pod skupno blagovno znamko Sava Hotels & Resorts, ustvarja pod vodstvom priznanega kuharskega mojstra Boruta Jovana, ki s strokovnim in mladostnim vihtenjem kuhalnice v vrhunski a la carte Restavraciji Prestige kreira jedi, skozi katera se prepletajo prekmurska kulinarična dediščina, sveži darovi narave in sodobni kulinarični trendi. Gostinsko-turistični zbor je lani Jovanu in njegovemu pomočniku Aljažu Novšaku podelil najvišje priznanje.

                                                                                        Foto: Livada Prestige v Termah 3000

Kuharska družina meseca

Z namenom vzbuditi zanimanje za kuharsko ustvarjanje že v krogu družine je Sava Turizem pristopila h kuharskem natečaju »Kuharska družina meseca«, ki do konca leta poteka pod okriljem družinskega portala Ringaraja.net in blagovne znamke Fala. Skupni cilj je spodbujati ustvarjanje okusnih in zdravih jedi. Borut Jovan je med drugim tudi član strokovne komisije, koristne kuharske nasvete za zdravo in zabavno družinsko kuhinjo pa bo delil na tečajih v okviru Ringarajinih kulinaričnih vikendov. Prvi bo potekal med 8. in 10. marcem v Termah 3000-Moravskih Toplicah, ob kuharskem tečaju pa ne bo manjkala tudi animacija za male kuharje.

Foto: Livada Prestige v Termah 3000

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.02.2013 ob 13:07 snežak gost

      Ma nej kak so pa tou znane osebe. haloooooo, bljak,........

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.02.2013 ob 17:26 čista beda gost

      tej kvazi "znani" so tudi kujali za minimalno plačo??

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.