https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Ansambel Donačka in Blue Planet privabila številne plesalce

Murska Sobota, 17.02.2013 ob 9:30  

Včeraj zvečer sta Ansambel Donačka in skupina Blue Planet zabavali obiskovalce v Kegl City-ju v Murski Soboti, ter na oder privabili številne plesalce. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. mix
      17.02.2013 ob 13:10 mix

      V nedeljo dopoldan res nimate o čem drugem pisati, kot o vaških veselicah? Nedelica je pa itak že postala največji šund s temi odsluženimi hrvaškini pevci. Vaši komentatarji pa, če že morejo, naj hodiljo na kakovostnejše prireditve, pa naj probajo od tam kaj napisati, ne pa samo slikati eno in isto vsak teden.

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.02.2013 ob 15:37 trotlin gost

      Tij pa zgleda, ka nemaš drugoga dela v nedelo opoldne, kak gledate slike, pa srati po eno in istimi prispevki :D (Pomurec, Sobotainfo) :D

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. mix
      17.02.2013 ob 17:01 mix

      Na tvojem nivoju komuniciranja ne mislim razpravljati. Če pa ti čitaš samo takšne članke in gledaš slike , te si pa povedo vse.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.02.2013 ob 22:31 lejpčovica gost

      mix, či ti idejo na živce, zakoj pa te gledaš?

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.