https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ŠPORT

Dvoranski šport: Zmaga le košarkarjem in odbojkarjem

18.02.2013 ob 11:00  

Za  nami je še en vikend v dvoranskih športih, za pomurske ekipe ne prav uspešen. Zmagali so košarkarji Radenske Creativa in odbojkarji Panvite Pomgrad.


KOŠARKA:

Soboški košarkarji so v osemnajstem krogu doma premagali ekipo Kolpe Črnomelj z rezultatom 84:75. Trenutno so na petem mestu, v naslednjem krogu pa gostijo ekipo Parklji.


ODBOJKA:

Odbojkarji Panvite Pomgrad so v petem krogu modre skupine doma premagali ekipo Maribora z rezultatom 3:1 ( 20, -22, 34, 20). V sredo so izgubili v gosteh pri Šoštanj Topolščici z rezultatom 0:3 (-29, -15, -21)Ekipa Panvite Pomgrada je na četrtem mestu. V naslednjem krogu, v sredo, gostujejo pri ekipi Salonit Anhovo.  

Odbojkarice Keme Puconci so v petem krogu  modre skupine v gosteh izgubile z ekipo Nova KBM Branik, rezultat je bil 0:3 (-13, -14, -22). V sredo so doma izgubile z ekpo Calcit Volleyball, rezultat je bil 2:3 ( -25, -15, 23, 17, -12). Trenutno so na šestem mestu. V naslednjem krogu, v sredo, gostujejo v Kopru.

Odbojkarice M.Sobote so v štirinajstem krogu 2.DOL-vzhod izgubile v Benediktu z istoimensko ekipo, rezultat je bil 0:3 (-20, -19, -22). Soboške odbojkarice se trenutno nahajajo na osmem mestu, v naslednjem krogu pa gostijo ekipo Aliansa II.   

 

ROKOMET:

V šestnajstem krogu 2.DOL za moške je Pomurje izgubilo poti ekipi Alples Železniki z rezultatom 32:33, rokometaši Arcont Radgone pa so na Ptuju izgubili z ekipo RK Drava Ptuj, rezultat je bil 26:29.

Ekipa Arconta je na sedmem mestu, Pomurje pa na zadnjem trinajstem mestu. V naslednjem krogu v soboto 23. februarja je pomurski derbi v Radencih. 

    Komentarji

    1. gost
      18.02.2013 ob 15:43 .. gost

      derbi Arcont in Pomurje je v petek ob 19:30 v Radencih!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.02.2013 ob 9:40 JAN-ERIK gost

      NAJ SE KOŠARKARJI RADENSKE NE IGRAJO VEČ TAKO Z NAŠIMI ŽIVCI IN NAJ ODIGRAJOI KAKŠNO IZDELANO AKCIJO(SIGURNO ZNAJO VEČ,KOT ENO) NE,DA SAMO MEČEJO ZA TRICO IN MOLIJO BOGA,DA BO KOŠ-MEDTEM,KO NJIHOV NASPROTNIK(ŠT.12)KI JE BIL ZA GLAVO NIŽJI DELA PRODORE Z KOŠI OZ. JIM KAŽE KAKO SE KOŠARKA IGRA .DEČKI,TO TEKMO STE ZMAGALI BREZ IGRE,IDEJE IN,KO SE JE GOS.HORVAT MALO POTRUDIL ,JE ŠLO.NA MOMENTE STE PRIKAZALI LEPO VŠEČNO IGRO,TODA TEH MOMENTOV JE BILO PROKLETO MALO IN ČE GOS.TRENER,NE BOSTE PRIPRAVILI MOŠTVA ,DA BO IGRALO KOŠARKO ,TAKO ,KOT SE IGRA SE NAM Z PARKLJI ZELO SLABO PIŠE .

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.02.2013 ob 23:01 ivan gost

      ta "šerif" pri tej košarke je itak najbole beden trener tu okoule.. un de včiu košarko ka je velki meter pa kartico od tuša. odbojkaron saka čast ka dečki dobro špilajo, rokometaši pa tak bole nej. pomurje je delalo nekše cile za 1.b ligo zaj pa vidimo kelko so tej dečki zmožni vupan ka de pomurski derbi napuno dvorano

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.