https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Z dobrodelnim koncertom bodo zbirali sredstva za Murine nogometaše

Murska Sobota, 22.2.2013  

Prvega marca bo v športni dvorani Osnovne šole III v Murski Soboti potekal dobrodelni koncert z naslovom Mura, ti si naša kri. Izkupiček bo namenjen nogometašem Mure 05, del sredstev pa bo šel tudi mladim iz društva Kekec. V nadaljevanju novinarske konference je beseda tekla tudi o aktualnih zadevah kot je igralski kader, aktivnosti in sponzorji.

Na koncertu bodo nastopili Teh High, skupina s katero je Jože Činč pred več kot dvajsetimi leti ustvaril Murino himno, Alma Merklin, Dorina, Vedran Franc Husar, In & Out, Blue Planet, D Kwaschen Retashy in Stekli pes, Beno, Band Unicum. Program bosta povezovali stand up dekleti Martina Ipša in Tanja Kocman, organizatorji pa obljubljajo tudi številna presenečenja.

Činča zanima, koliko je pravih Murašev

V imenu organizacijskega odbora je Jože Činč dejal, da so se odločili za domače glasbenike, edini gostje pa so slovenska najstniška senzacija In&Out. Vsi nastopajoči so se odzvali povabilu in bodo na koncertu nastopili brezplačno, tudi dvorana, oder in ozvočenje pa bo brezplačen, tako da trenutno edini strošek predstavljajo varnostniki. Činč je poudaril, da bodo vse izvedli transparentno in bo točno znano, koliko je bilo zbranih sredstev in komu bodo šle, karikirano pa je dejal, da je koncert namenjen temu, »da se da nekaj dečkom, ki zašenki labdajo že en čas.«

»Dejansko me zanima, koliko je Murašev, ki so pripravljeni odšteti za svoje nogometaše vstopnino,« je končal Činč. Zoran Kos, ki skrbi za tehnični del koncerta, je povedal, da bo koncert pripravljen na visoki ravni, veliko število obiskovalcev pa ga bo naredilo še boljšega.

Predsednica Mure 05 mag. Nataša Horvat je dodala, da za sponzorje pozivajo upnike, ne da jim dajo denar, ampak da jim odpišejo del dolgov ter tako podprejo akcijo.

Vstopnice so že naprodaj

Cena vstopnice je 10 evrov, za mlade do 12. leta in invalide pa velja polovična cena, 5 evrov. Vstopnice so v predprodaji v trgovini Golgeter in dnevnem baru Gol na stadionu, kupili pa jih boste lahko tudi na dan koncerta na blagajni vhoda v športno dvorano Osnovne šole III.

Policija še ni vrnila zaseženega, kar pa bi rabili za licenciranje

V nadaljevanju je Horvatova predstavila aktualno dogajanje v klubu. Glede kriminilistična preiskava je povedala, da je vse zaseženo še vedno na policiji, dostopa do tega nimajo, čeprav bi za potrebe licenciranja rabili določene dokumente. Prenesla je tudi informacije o obisku Nogometne zveze Slovenije, kjer so jim presdstavili razmere, vizijo in pričakovanja. Odzivi na krovni organizaciji so pozitivni, pripravljeni so sodelovati in strokovno pomagati, podpirajo pa tudi napore za ohranitev kluba. Ker je bilo sodelovanje v preteklosti s strani Mure 05 in NZS bolj slabo, se bo novo vodstvo trudilo okrepiti sodelovanje.

Igralci na preizkušnji bodo podpisali v kratkem

Glede igralskega kadra je Fabijan Cipot, ki je zadolžen za športni del, dejal, da bodo igralci na preizkušnji v kratkem, Vedran Vinko že danes. Na vprašanje s čim bodo plačevali nove igralce, če še obstoječih ne morejo, je Cipot dejal, da bodo vsi nogometaši prejeli nove pogodbe, ki bodo prečiščene in zmanjšane glede na trenutne klubske zmožnosti, veliko igralcev vključno z njim pa bodo tudi odpisali del dolgov.

Fabi je še dejal, da so igralci v preteklosti dobili manj denarja kot zaposleni, morda tri do štiri plače za lansko leto, z odpisom pa se bo že nekaj prihranilo. "Igralci imamo radi klub, zato so tudi ostali. Drugače ne bi bilo niti prve lige, niti druge lige," je povedal Cipot.

Horvatova: Ne bo nas strlo še takršno podtikanje, da beračimo ali prosimo za miloščino

Igralce, ki so pokazali voljo in so odpisal del dolgov, je pohvalila tudi predsednica, ki je poudarila, da tudi sama dela to povsem zastonj in v prostem času, vendar s trdnim ciljem. "Verjamite mi, da na tej poti gremo res počasi korak po korak in tisto kar je nekdo v dveh letih uničil, ne moremo v dveh tednih popraviti. Prosim za potrpežljivost, vsi delamo z dobrim namenom, s srcem in z visokimi moralnimi-etičnimi načeli. Če to komu ni všeč in verjamem, da komu ni, je to pač njegov problem, ne bo nas strlo še takršno podtikanje, kot morda to, da beračimo ali prosimo za miloščino.

Ker mislim, če bi res bilo tako umljeno pri nekaterih naših občanih in občankah, potem ne bi takoj prvič, ko smo objavili, da potrebujemo kurilno olje, se javili in pristopili na pomoč. Tu bi želela izreči zahvalo gospe Mariji Karo iz Murske Sobote, ki je donirala in plačala za 500 litrov kurilnega olja," je povedala Horvatova.

Horvatova je spregovorila tudi o prihajajočem zboru društva, kjer se bo popolnil upravni odbor. Pojasnila je, da so tri mesta popolnjena, predstavnik lokalne skupnosti Drago Ružič je v odhodu, tako da Mestna občina Murska Sobota lahko imenuje v UO novega človeka. Predvsem gre za to, da se odstrani Nizozemce iz UO, nova imena so že znana, niso pa še za javnost.

Odblokada računa ključna na nadaljnje delovanje kluba

Glede sponzorjev je predsednica dejala, da potekajo intenzivni pogovori s potencialnimi sponzorji, vsi pa predpogoj za sodelovanja želijo odblokado transakcijskega računa, da ne bo šel njihov vložek v druge namene, kot pa bo namenjen. Dan D za odblokado bo 28. februarju na seji mestnega sveta murskosoboške občine, kjer se bo skušalo doseči dogovor glede posojila Komunale. Tako so na omenjenem javnem podjetju že potekali razgovori vodstva kluba z vodstvom podjetja, z vodji svetniških skupin in županom Antonom Štihcem, do torka, 26. februarja, pa mora klub izpolniti določene dogovorjene sklepe, za katere pa je Horvatova optimistična.

Mura bo sicer jutri ob 15. uri na Madžarskem imela generalko pred pričetkom prvenstva, saj se bo pomerila s tamkajšnjim prvoligašem Pesc-om.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.02.2013 ob 14:29 EDEN gost

      čestitke,idemo!Zaj pa čakam samo negativce ,kak do blatili.

      37 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.02.2013 ob 14:30 LM10 gost

      Vsaka čast vsem, ki se trudijo za obstoj Mure. Šinfaše pa naprošam, da se zadržijo pri svojih komentarih.

      36 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.02.2013 ob 14:38 laci gost

      Že iz spoštovanja do ljudi, ki brezplačno vlagajo svoj trud in čas v ta koncert mo kupo vstopnico. Čeprav še ne vem, če mo mel čas iti.

      28 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.02.2013 ob 14:45 player gost

      nemren povedate drujgo kak super zadeva na kero trbe obvezno ite in podprete muro05!

      20 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.02.2013 ob 14:49 Feri gost

      ""Predsednica Mure 05 mag. Nataša Horvat je dodala, da za sponzorje pozivajo upnike, ne da jim dajo denar, ampak da jim odpišejo del dolgov ..." To je že priznala za je Mutra zrela za prisilno poravnavo, ale je tudi za stečaj???

      5 25 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      22.02.2013 ob 14:49 ha ha gost

      ha ha ha koje skupine in za to naj dan 10€,ajde razmim ka de šel del k muri05 (edino,če se popoti do kopališke ne zgibi)ali seeno je malo predrago.Napravili bi 5-7 € pa bi dosti več lidi prišlo.Zdaj naj idemo štiričlanska familija ta je to 40€ + pijača pa je to vse skup sigurno okoli 60 €,zato pa moja familija celi teden doma za gesti ma.

      15 21 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      22.02.2013 ob 14:49 05 gost

      Gost Lj Iztok ti si rejsan bedak, ce ti ne pase te bar ne komentiraj bedarij, v tovarni muri res ni rožnato kak v večina firm v prekmurji ampak dobijo vsaj plačo, medtem ko pri nk mura eni nejso dobili skoraj nič!!!

      6 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      22.02.2013 ob 15:00 resnica gost

      tovarno muro ste vsi KORISTILI dokler ste lahko zdaj pa neka nogometni klub pluvate kak vas nej sram........pa dajte mi 1000 minusov :)

      9 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      22.02.2013 ob 15:02 Lj Iztok gost

      1.) Sem z okolice MS in trenutno prebivam v okolici LJ! In ne nisem neki posebni privrženec Olimpije! 2.) Sram vas je lahko! Določeni niste sposobni prispevati 1 eur za določene potrebne zadeve, ko se preko telefona zbira! Tukaj pa boste darovali v prvi vrsti ne ravno malo denrja za zdrave nogometaše, ki bi lahko delali ali se šolali! So pa toliko ''pametni'', da rajši igrajo nogomet kot pa bi šli delat, čeprav vsaki pol pismen človek ve, da ni denarja!!! ŠE ENKRAT ALI VAM JE TO NORMALNO: ''Z dobrodelnim koncertom bodo zbirali sredstva za Murine nogometaše'' ??????

      43 29 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      22.02.2013 ob 15:04 geg gost

      Ne ven če se nebi več zaslužilo ka bi koncert bil ger na vasi pa ceneje in bi pijačo odavali malo dražje. Zdaj na tretji šoli se nede smelo piti tak ka narod nede mel ger trošiti Nega pa nekšnega posebnega imena ka bi pritegnilo dosta ljudi. Dvomin ka de se pokrilo varovanje.... Mogli bi se rajši zgučati z kakšnin bogatin znani klubon barcelona, real, mencester.ka bi prišo špilat pa vstopnica 50€-100€

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      22.02.2013 ob 15:04 gost - seveda gost

      Vprašanje, a dobim tudi jaz dobrodelni koncert, ker sem na zavodu in nimam nič?

      33 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      22.02.2013 ob 15:06 ha ha gost

      Lj Iztok,se strinjam z tabo.A meni kdo pomaga ko morem vsak cent pravilno razporedit,da imamo,kaj za jesti doma ?Da ne bo pomote pa vsi v družini navijamo za MURO.

      14 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      22.02.2013 ob 15:19 safsa gost

      Koncert bi mogli organizerati negi na proston pod šotorami pa ka se odavle pijača pa gesti pa bi se obrnolo dosti več pejnez kak pa tu na 3 šoli. :)

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      22.02.2013 ob 15:25 sveta mati gost

      Čista ste znoreli z nogometom, a vam daje kruh? Druge stvari so bolj potrebne,... Pa še Činč,ka se vi norca delate z nas! Dobrodelni koncert pa de te Činč popevo,pa kdo od normalnih ga sploh posluša. Te norije pa rejsan nemo šel poslušat!

      22 22 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      22.02.2013 ob 15:32 ales gost

      Jaz pa grem :)

      14 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      22.02.2013 ob 15:35 Chico gost

      Gost ha ha in LJ Iztok vama nej trbej prijti na te koncert. Mislita pa si lejko o koncerti ka ščeta. Telko kak sta vuva pametnih izgovorov najšla za neprihod na koncert je že umetnost. Očitno vaju to moti ali pa samo namen koncert ? Koncert se organizira za Muro in to je namen koncerta. Ko pa bo koncert za lačno deco, pa de za lačno deco. Predlagam ti Iztok da ti organiziraš koncert za vse druge skupine , ki si jih omenil in boš lahko ves izkupiček podaril ranjenim socialnim skupinam !

      13 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      22.02.2013 ob 15:38 100% muraš gost

      Sicer je to super zadeva, samo močno dvomin, ka de se spoj pokrilo stroške varovanja. Gučimo si gor ali doj, lidjej pejnez nemajo pomale nite za jeste, nej ka bi te za muro, kera je mimogrede v pretekloste že dostakrat lidij za norce mejla. Taka, mijslen, ka de to vse skuper ostalo samo pri dobroj zamisle.... Na žalost, tak je. Kak so že zgoraj napisale, boukše bi bilo, če bi mele koncert nige na proston, ali pa pod šotoron, pa bi meli simbolično vstopnino, cene pijač pa nikak normalne. Ob pogoje, ka bi nastopajoče nastopale zašenke, pa še ozvočitev zašenki, bi tou bijla win-win kombinacija ;)

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      22.02.2013 ob 15:42 itaq gost

      gost LJ-iztok - ostani v žabariji, pa se psloj več ne vračaj!! takšeh šinfašof, kak se ti, je tu že preveč!!! kak je že en napijso na sobotainfo, so se tude že po evrope delale dobrodelne koncerte za nogometne klube, tak ka ne pametuj neka na pamet!! pa ti boš nekome gučo, ka de delo?? ti?? koji k**** se ti?? gost - ha ha - ide na rdeče križ pa zaprose za pomoč!! PRAVE NAVIJAČE MURE MO ŠLI NA TEJ KONCERT, PA POMAGALE KLUBE!!! KEREN PA NEJE DO TOGA SVETOGA KLUBA, PA PAČ NETE ŠLI!! KA VAN TU NEJ JASNO??? ŠE TO EDINO SVETLO TOČKO KA MAMO V PREKMURJE, ŠČEJTE KA MRJE?? ČE STE NEJ PRISTAŠE ŠPORTA, PAČ NE KOMENTERAJTE TEH TEM, PA ITE NA DRUGE PORTALE, TEME, PA TAN MEJTE DEBATNE KROŽEK!!

      17 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      22.02.2013 ob 15:46 Jasno gost

      Pa ka koji k.... skačete neka!! Vsi samo glasne na forumaj!! Če kome ne paše tej koncert naj doma ostane, kome je pa nej vseeno za muro pa naj pride. Bole jasno nemre bite!

      21 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      22.02.2013 ob 15:53 itaq gost

      gost - 100% muraš - saj pa nastopajoči so zašenke,.. tak tude ozvočitev in najem dvorane,.. praveš ka lidje pejnez nemajo,.. ja istina je,.. al vsako nedelo si jih puno vido na stadione (v začetke)!! ale?? je kar dosta takšeh, ka do dale zaden "dinar" za klub!! vupajmo na čim več lujde, pa ka se čim več zberej!!

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      22.02.2013 ob 15:55 radovedna gost

      Organizatorji in vodstvo Mure 05 - prosim vas, da mi odgovorite, kdo bo plačal stroške uporabe dvorane (čiščenje, elektrika....) Činč, Horvatova, Kos, Cipot - ali boste zvalili stroške na starše otrok OŠ III ali delavce te ustanove? Hvala!

      15 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. prekmurjerepublika
      22.02.2013 ob 15:56 prekmurjerepublika

      Kak ste pa vsi pametni, vejpa če van ne paše, ka se eni trujdijo muro spravite više, te ne gledajte teh novic, nej pa ka pošinfate rejsan vse pohvale vredno zamisel. Mislen ka se da tu kar fajn zaslužite. Vstopnina je 10 evrov, potekal de tude srečolov (dobitki so itak sponzorsko zrihtane). Vsi nastopajoči delajo brezplačno, vsi stroški so kriti z sponzorov, samo varnost trbej plačate. Ge san gvušen ka de dosta lidij prišlo, nekateri pa sploj nedo prišli, do pa vseeno kupile vstopnico ( torej če što nema časa lejko ide vseeno v golgeter ale pa na stadion v gol, pa daruvle 10 evrov mure). Ges računan ka de eno 10 000 evrov prišlo skup, pa če od toga vkraj šteš varnost, pa neka ka de šlo v dobrodelne namene še vendo mure ostane vsaj 5000 evrov. Tak ka v vsakon primeri de se neka zaslužilo. Na navijačah pa je, ka pomagamo ka ostane v sobote dale 1-ligaš (tudi za ceno toga, ka enkrat razskeraš 10-20 evrov za klub). Ajmo narod

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      22.02.2013 ob 15:58 IZTOK-LJ gost

      gost - Lj Iztok Zelo grdo od vas (člani pomurca), da ste izbrisali moj prvi komentar! Očitno sem preveč dobro napisal, da vam gre moj komentar v nos. Očitno tukaj pišejo samo člani mure05 + njihovi prijatelji in sorodniki, ker normalen človek ne bi normalno sprejel ta stavek:'' Z dobrodelnim koncertom bodo zbirali sredstva za Murine nogometaše ''! Prav lepo se vidi, da pišejo eni in enaki z namenom, da pač zagovarjajo in poneumljajo bralce! OČITNO BESEDA DOBRODELNOST NIMA POMENA V PREKMURJU! Žalostno!!!! Gospod ali gospodič gost - itaq (ali pod katerim imenom se sedaj skrivaš): v LJ delam, ker sem dobil službo! Lejko tudi prekmursko pijšen (samo pravilna prekmurščina in tako enostavna). BTW prejšnič so imeli dobrodelnost (objavljeno na izklopu) in sem daroval 5 eur (malo za nekatere, za mene pa ne).

      6 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      22.02.2013 ob 16:05 iztok lj gost

      AJA GLEDE MOJEGA ZBRISANEGA KOMENTARA: Ker sem omenil činča in gospo magistro in ju rahlo pokritiziral (brez žaljivk) ste izbrisali moj komentar! KO SE PA JE PISALO O TOPIČU (katerega sem tudi jaz rahlo pošinfal) SO DOLOČENI UPORABLJALI ŠE TAKO GROBE BESEDE, CELO GROŽNJE, PA STE VSE LEPO PUSTILI!!! Zanimivo kaka politika poteka zadnje čase! Na tak način se navijači ne bodo vračali.

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. prekmurjerepublika
      22.02.2013 ob 16:09 prekmurjerepublika

      @radovedna Murina predsednica je gnes na tiskovni konferenci povedala ka so tej stroške porihtane z strani župana (verjetno de občina krila).

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      22.02.2013 ob 16:13 yx gost

      Iztok iz ljubljane kaj se razburjaš glede koncerta, če tebi ne paše pač ne boš šel, po evropi zbirajo denar na enak način malo večji klubi kot je mura pa se nihče na razburja, zato se to meni zdi čisto v redu, vstopnico bom kupil pa če bom šel na koncert ali ne. Iz tvoje vsebine se prav vidi neko sovraštvo, ne pa dobrota kot navajaš. ŽELIM , DA SE ČIMVEČ LJUDI ODELEŽI KONCERTA.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      22.02.2013 ob 16:13 Wer gost

      Bravo tak se dela nej kak topic keri je samo kradno

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      22.02.2013 ob 16:16 lauraas gost

      Za to pokvarjeno muro zbirate, za bolnega fantka pa ne, ki ima levkemijo.

      17 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      22.02.2013 ob 16:30 gost gost

      ja, za blesavi nogomet pa nemrete pričakuvati kaj bole čednoga izvajalca kak činča, kak je nikak zgoraj omejno, rejsan za poplave vam je pa dol visejlo, kda se je zbiral denar, ali pa za murine delavke, štrere so ostale brez dela..ge je te bil činč?.. Ma..bruh..vse vkuper..v toj krizi nemate čednejšoga dela?

      6 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      22.02.2013 ob 16:35 evo gost

      imam rad fuzbal, samo žal ta športna panoga pač ni gonilo prekmurskega športa in nikoli ne bo vidnih uspehov v tem športu, govorim o nastopu v chempions league. pa lahk navijate ali prirejate dobrodelne koncerte po mili volji, takšna je resnica. več kot od ograček lige pač ne bo nikoli šlo. zakaj? ker mora v ozadju biti močan finančni sponzor, tega pa v prekmurju pač ni in ga še dolg ne bo, pa še pijavke so bile zraven. Zato predlagam da se proračunski denar umakne v bolj perspektiven šport in se fuzbal pusti fuzbalerjem in navijačem.

      11 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. prekmurjerepublika
      22.02.2013 ob 16:36 prekmurjerepublika

      Pa ka zaj pa vse skup motate. Ka naj nk mura organizera koncert za murine delavce in ostale brezposelne?? Vejpa malo se smirite. Tu se pač organizera za muro, če bi pa što organizero za murine delavke pa bi tuj gvušno šli. Mater ste eni čedne..

      13 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      22.02.2013 ob 16:38 gost gost

      saj v tom je glij fora, ka se je nej organiziralo za delavke..

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      22.02.2013 ob 17:04 ooo gost

      Ka pa te gorza, on je na sakoj tekme te be popejvo tuj lejko :D

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      22.02.2013 ob 17:06 100% muraš gost

      Ge san še zdaleč nej pravo, ka je to slaba ideja... ideja je super dobra, samo se bojin ka uspešna. Prve razlog de ziher draga vstopnina, kak drujgo pa de tude tou, ka se (verjetno) nede alkohola točilo v dvorani. Pa nej zaj mejšate tekme pa koncert, ka to je čista drujga stvar. Na tekmo ode tude takšna populacija, kera ziher nede šla na koncert. Tu mijslen predvsem na starejše lidij. No vüpan ka se motin, pa ka de koncert obisalo čim več lidij pa tak pomagale našoj mure!

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      22.02.2013 ob 17:14 pepi gost

      podpiram ta koncert in zbiranje pomoči za igralce zelo lepa gesta od nastopajočih.Naj živi MURA ,ki nam daje veselje in včasih tudi žalosti.

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      22.02.2013 ob 17:16 gost-lola gost

      Pa kaj je z vami samo bi vsi nekaj kasirali pa prosili.Kolko jaz vem je bil nogomet nekdaj za hobi-sprostitev zdaj bi pa samo vsi služili pa grabili.Pa naj se nogometaši tudi zaposlijo,saj si pa vsi moramo kruh zaslužiti z delom.Nisem proti nogometu saj sin tudi igra pri enem klubu ali vse kar je prav.

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      22.02.2013 ob 17:24 rcosoz gost

      Gdo želi gledati MURO 05 v slovenski ligi in tudi v ligi evropa, ter mu srce bije za MURO 05, BO ŠEL NA KONCERT, DRUGI PAČ NE. oDLOČITEV JE NA OSEBNEM PREPRIČANJU. Tudi jaz sem ostal brez službe, pa ni bilo organizatorja dobrodelnega koncerta, pa kaj si morem?

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. prekmurjerepublika
      22.02.2013 ob 17:27 prekmurjerepublika

      @ gost-lola daj ne smeši se. Ne mešaj amaterskega fusbala z 1. ligo, ge se trenera vsaki den, zaj med pripravame pa 2x dnevno. Tej igralce si vsi zaslužijo plačilo, sploj glede na lanske velke uspehe. Ker pa so jin bivše vodilne nej plačuvale, jin sedanje vodilne probajo vsaj nekak pomagate, ka do lejko normalno živeli.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      22.02.2013 ob 17:29 lalal gost

      koncert je odlična zadeva, samo kot je že dosta lidij pred meuf napisalo, bi se to moglo nendre na proston pod šotoron organizerate, ge bi ziher prišlo doste več lude, pa pijača bi se lejko točila pa bi biu zaslužek lejko prece prece višje... pa mogoče kakšo bole znano imej z slovenske glasbe bi se lejko še pojavilo, ker se ziher najde kakše ka bi biu še pripravlene sodelovati.... tak ka vupan ka uspe kaj pa ka nede na konci z varnostniki doste stroškov.. nažalost se nemren udeležiti ka san od nedele dale v tujini :S... se zgodi...

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. prekmurjerepublika
      22.02.2013 ob 17:44 prekmurjerepublika

      Kak se lejko pozime organizera na proston, daj lepo vas prosen!! Poleti ja, zaj v ton mrazi je pa tou čistak nemogoče. Bole znano ime z slovenske glasbe pa nede zašenki delalo za muro, to van lejko jasno. Vse je lepo in prav in ge san gvušen ka de prišlo dosta lidij. Vsi ka mate izgovore ka nemrete prijte, karto lejko kupite že več dni pred koncerton in tak mure darujete 10 evrov.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    41. gost
      22.02.2013 ob 18:11 mura4ever gost

      Kak so eni čudni, vej pa nisce nema proti ka se organizirajo tudi drugi dobrodelni koncerti, pač mura organizira tega, druge ustanove al bilo sto pa naj te druge... To je normalno vse povsod v svetu, malo si poglednite split, ge narod se tezje zivi, ima manjse prihodke pa so navijaci resili klub, zbirali za hajduk ka jin je to v ponos... Na koncert pa ide tisti keri sce... v ton je sploj nic nej slaboga, lahko pa vsak organizira druge dobrodelne koncerte nej ka samo gobce ftegavlete...

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    42. gost
      22.02.2013 ob 18:17 jože delavec gost

      bravo lj iztok. nekateri res nimajo za kruh pa tudi jaz živim z družino z meseca v mesec. dokler se nekateri igralci cejle dneve s pivami nažirajo pa kadijo,jih ne mislim podpirati in mi je vseeno, činč ti maš telko pejnez pa jih ti reši. srmaštvo je,ljudje se mi smilijo ki jih vidim na kraju obupa,mi pa delamo dobrodelne koncerte ze tej fuzbal. naj krivci odgovarjajo

      10 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    43. gost
      22.02.2013 ob 18:31 Ciganjscek gost

      Po vsej slabij iskusnjaj se bogjin ka do vsi drugi zasluzili samo nej tisti,sterimso pejnezi namenjeni. Da pa se strinjan s taksno obliko zabiranja sredstev je jasno. Trebej iskati vse moznosti vse moznosti istina pa je tusi touka je narod brez pejnez,sekesina je na vrataj. Nej se sramovati srmastva,ce nega nega. Z deblokado racuna Mure pa jako slabo kaze,ker ce bilejko te bi se tou ze sprovedlo.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    44. gost
      22.02.2013 ob 18:31 goran gost

      Čao Liga je že na pauti,ka de malo popejvau! Pozdravljena mnz -se vidimo v jeseni!

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    45. gost
      22.02.2013 ob 18:43 xxx gost

      kelko krat de se pobiralo za to muro,ce nemajo pejnez naj idejo špital mnz

      12 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    46. gost
      22.02.2013 ob 19:12 :) gost

      Koji komentari, najbole me presenečajo komentarji lidi z družinami. Samo pesimizem, črnogledost, dajte se zamislite v kakšon vzdušji van deca gor rastejo? Pa neščen biti pameten, ampak malo pozitivizma ne bi škodilo. Za ene bi bilo najboukše ka deco pošlemo na njive, delamo ka nan povejo, sledimo velkomi vodji in se idemo Severno Korejo. Meni paše biti ob nedelaj na tekmi, pozabin na skrbi in preprosto uživan v fuzbali pa družbi kolegov. Toga mi nede nišče zel in mo se boril ka do tej momenti ostali tudi v prihodnje. Vi negativci pa si najte drugi hobi in nan Muro njajte na mejri!

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    47. gost
      22.02.2013 ob 19:20 :) gost

      aja, še to.. @radovedna jap, delavci na 3. šoli in starši otrok do plačali stroške koncerta. Mislin, kak ti to sploj kapne na pamet? Kapo doj, resno.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    48. gost
      22.02.2013 ob 19:30 gost taxi gost

      NATAKAR: TAXI PROSIM:::

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    49. gost
      22.02.2013 ob 19:35 muraš gost

      gost-xxy za drugo si nej ka bi se s posranof meklof doj strejlo,ka si metka sploj nej vrejden !

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    50. gost
      22.02.2013 ob 19:40 gost gost

      fudbaleri..pijanci..redno špilajo stave (za te reči majo denar)..delat naj se spravijo, ne pa letat po igrišču, nemre vsaka vas imeti prvoligaša.

      16 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    51. gost
      22.02.2013 ob 19:50 matematik gost

      Kapaciteta dvorane je okoli 600 gledalcev. To bo v najboljšem primeu 6000 eutov bruto, če bo puno. Potem še gre za DDV (država ni dobrodelna) potem še stroški varovanja (WTF). Pa te ostane enih 4 jurjev. To je manj kot 0,5% dolga!!! Vsak iglralec lahko potem dobi 200 evrov, na roko. (če je pa račun blokirani) Gesta je dobra, ampak pljunek v morje dolga. To je bolj samo za PR.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    52. gost
      22.02.2013 ob 20:18 yx gost

      Kaj samo jamrate pa se delate reveže toliko ljudi kot je v prekmurji po oštarijah nega nikjer drugje, te pa rajši dajte za klub, da boste imeli prvo ligo.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    53. gost
      22.02.2013 ob 20:30 lola gost

      prekmurjerepublika-ti mogoče ne veš kolko solidarnih sobot je delala MURA za klub jaz pa vem ker sem delala.Če nimajo za normalno življenje se jim nej treba voziti s takšnimi autojami pa po kafičaj sedeti pa kavo piti pa kaditi.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    54. gost
      22.02.2013 ob 21:13 eh gost

      wuaj...kak naj poven:) tudi nogometaš je poklic vi eni ka samo pluvati znate...in vsak poklic se more cejniti. zato pa če mate vi eni kakše druge predloge glede dobrodelnosti pa se jih lotite. organizejrajte, pripravte pa spelajte! in najbole zanimivo je to ka kda se KONČNO nešče podviza pa proba BAR PROBA neka narediti te se najdete pa eni ka povejte kak bi mogo to narediti, kak bi bilo praf ka se naredi in za koga! ma get a life! zamisel je odlična!

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    55. gost
      22.02.2013 ob 21:14 Nevtralen gost

      viden ka enin redno ide v nos ta mura. mislen pa ka najbole oven kere so, da je še Topič biu poleg kluba mele korist od toga, zdaj jih pa nišče več ne voha... Prava navijače ste, saka van čast!

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    56. gost
      22.02.2013 ob 21:20 kapaciteta gost

      Kapaciteta dvorane je preverjeno 1500 ljudi!!!

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    57. gost
      22.02.2013 ob 21:24 nejste_normalni gost

      pa meni je slabo kda šten ene komentare. pa vi ste resno nej normalni. šinfate neka igralce ka pijejo pa neka, pa zakoj se koncert ne organizera za vas pa za murine delavke pa neka.. vejpa nišče vas ne sili v tau. nišče z vas penez ne vliče. mura organizira koncert logično ka za sebe. pride što šče. činč je povabo murine navijače keri bi radi pomagali, nej pa štenkašov. ov ka je napiso ka je na zavodi pa ne dobi nič.. što ti je kriv? organiziraj si dobrodelni koncert. mura si ga je tudi SAMA organizirala, tak si ga ti organiziraj. eni mate resno prazno glavau, zato pa nej čudo ka ste na nuli.

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    58. gost
      22.02.2013 ob 22:22 Fata gost

      Lola če nevejš se ne glasi. Nej si delala za nogometaše za direktore ,ki so pokrali tovarno.Bravo Horvatova vse čestitke za vašo delo za našo MURO.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    59. gost
      22.02.2013 ob 23:10 mura gost

      Vsi kot vedno ste na velko pametne pa nej eto pa nej ovo, nišče nebe nika pomago, vsi samo šinfate

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    60. gost
      22.02.2013 ob 23:26 mike gost

      a ni že preveč denarja šlo za ta klub raje siromakom dajte v teh časih

      10 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    61. gost
      22.02.2013 ob 23:51 nejste_normalni gost

      mike pa ka je s teuf narobe? denar GRE SIROMAKOM! to so igralci keri so bili brez plač več kak 1 leto. čidoga denarja je šlo preveč? tvojoga gvušno nej, ka samo štenkati znaš. pa ne mejšajte siromaštva pa neka zaj tu cuj. NA KONCERT DE ŠAU ŠTO ŠČE PO LASTNI VOLJI! kda je nekša fešta pa vstopnina 5€, tan se pa nikši baug ne pita komi idejo penezi v žep. zdaj se fajn zna komi idejo A VAM VSEENO NE PAŠE.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    62. gost
      23.02.2013 ob 2:05 lauraas gost

      Za te pijance bo moral tak koncert biti vsak teden, kako so lačni denarja, če imajo muro tako radi naj igrajo zastonj.

      16 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    63. gost
      23.02.2013 ob 2:10 lauraas gost

      Pa to bo beden koncert, ja ne bom šla.

      7 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    64. gost
      23.02.2013 ob 6:56 pejčič gost

      ma kaki koncert za bando pa muro ka pa firme ka so propadle ka so lidje pošteno delali nagnati je vse nekan pa naj idejo na komunalo sneg metat pa polete travo kosit pa do mele za kruh katastrofa nej pa koncert adijo pamet vsem

      7 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    65. gost
      23.02.2013 ob 7:07 poštenjak gost

      nataša škoda te je ka si šla v tau muro,ka si vredi ženska. med to bando ne boš mogla nika zriktate.ene igralce itak boli rit za muro,glavno ka dobijo keš

      10 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    66. denn77
      23.02.2013 ob 9:10 denn77

      super zamisel nekaj pejnez bo prišlo..

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    67. gost
      23.02.2013 ob 9:42 rcosoz gost

      Komu MURA 05 smrdi naj se komentarja VZDRŽI!

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    68. gost
      23.02.2013 ob 9:55 snežinka gost

      Tisti, ki " rešujete Muro 05" ali razmišljate morda tudi v tej smeri, da klub ne bi bil več profesionalen, če so dolgovi, če je gospodarstvo v takšnem položaju kot je, bi bila to opcija (upam, da poznate klube v 1. ligi, ki že delajo na takšen način - pol profesionalen namreč), kajti bojte realni težko je in še bo, to kar delate so le kratkotrajne rešitve. Ne nasedajte tem, ki le kričijo...Dobro se spominjam ko je prišla ponudba za prvo ligo....so tudi kričali in bili za TO - vendar. Nekdo je takrat bil tudi "car" zdaj pa...

      19 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    69. gost
      23.02.2013 ob 10:02 NIKE gost

      gost - snežinka BOLE PRAVILNO NEJSI MOGLA NAPISATI!!! SE STRINAJM!!! ODPRITE OČI!!!!

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    70. gost
      23.02.2013 ob 10:05 gost gost

      TE KONCERT JE NAMENJEN ZA CIPOTA KA MU MALO POPRAVIJO FINANČNO STANJE,KA ČLOVEK NEMA NITI ZA BUREK.ZATO SE DRŽI TE MURE NJMU NI INTERESANTNA MURA AMPAK KAKO PREŽIVETI-NEMĆAVSKI BLEFER.

      11 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    71. gost
      23.02.2013 ob 11:17 darko gost

      Ma daj ti gost- gost malo se zmejri! Fabi je dosta napravo za muro.. drujgo nevejte kak šinfate! samo na tej računalnikaj sidite pa čakate kda pomurec naloži novi članek ka te lejko doj sralij... Saka čast ten liden ka so bilij pripravleni tau prek zejti pa se s ten trgate zaj kda je telko dolgov! Se strinjan gost nevtralen, enin ide Mura 05 redno v nos!

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    72. gost
      23.02.2013 ob 11:34 darko1 gost

      darko,daj povej ka je tak dosti fabi za muro napravo ?4 sezone je bil pri muri pa ga kujete med zvezde in legende lol. Marsikaj znan o njen pa se rajši vzdržin mo pa činča na koncertu pito,če se še spomni eno 10 lejt nazaj kda so naša deca kera so pri muri špilala meli piknik in so najšli g...o pa se je on sliko na njoj čina je bila.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    73. gost
      23.02.2013 ob 12:14 DARKO2 gost

      DARKO 1 KA TEBI VIDIN PAR ŠRAJFOF FALI V GLAVI KAK LEJKO TAK JAVNO NIKAKOGA ŠINFAŠ POVEJ MI SI ŽE SPLOJ BIO NA IGRIŠČI PA ŠPILO VELKI FUZBAL MISLIN KA NEJ SAMO SI ZA GOLOM LEJKO POBIRO ŽOGE PA ŠE TOU JE VPRAŠAJ

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    74. gost
      23.02.2013 ob 12:37 darko1 gost

      DARKO2 ???? koga pa san te zdaj javno šinfo ???

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    75. gost
      23.02.2013 ob 12:42 darko1 gost

      DARKO2 ešče enkrat san prešto ka san napiso pa ne vidin ka bi koga javno šinfo,če pa mo ge čična kaj pito je moja stvar in je to nej javno šinfanje,za fabija pa san napiso ka nemo komentero.Tak ka verjetno DARKO2 tebi par šrajfof fali najprle se navči šteti pa te komenterati

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    76. gost
      23.02.2013 ob 13:00 darko1 gost

      http://www.rtvslo.si/sport/kosarka/video-dolgocasen-koncert-se-je-prelevil-v-navijasko-presenecenje/302949 gringosi se lejko kaj podobnoga napravi za naše igralce 1.marca ?

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    77. gost
      23.02.2013 ob 13:15 koliko bedakov! gost

      To človek ne more verjeti. Kaj komentirate, šinfate? Če vas ne zanima, nihče vas ne sili. Ene zanima kultura in verjemite, te vam še kako manjka, druge šport, politika... V preteklosti se je zbiralo za marsikaj, če gledate tednik in podobne oddaje, vsak teden se zbira, daruješ preko telefona. Kaj vam je Mura v napoto? Igralci imajo take brezvezne avtomobile, da je mene sram, ne vem, če imata 2 malo boljšega in sigurno ne novega, še te murine delavke imajo boljše, vsaj nekatere. Igralci imajo minimalne plače, v muri nimajo skoraj nič manjše. Kje vi živite?! Mogoče imata 2 ali 3 igralci malo večjo plačo, pa še zdaleč od tega, kar vi mislite! ZDAJ KO STE VI V SLABEM POLOŽAJU, naj bodo vsi?! Igralci so v slabšem, kot opevane murine delavke, pa brez zamere, dosti igralcev ima srednjo šolo, nekaj celo več, ali študirajo, vemo kako je v tovarni mura s tem. Iz tega seveda izhaja, da ni čudno, da pomurje je tam, kjer pač je, v veliki riti, odraz tega smo pa ljudje oz. ste ljudje, kateri tu živimo. Nikoli složni, lahko bi sosedu rezali prste pa bi stran gledali, glavno, da vam ne režejo, evo takšni ste. To je ena velika sramot, šinfati pa je seveda najlažje. ZAMISLITE se nad sabo in iščite krivdo pri sebi, če ste sposobni.

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    78. gost
      23.02.2013 ob 13:49 ..:) gost

      prekmurjerepublika Kak se lejko pozime organizera na proston, daj lepo vas prosen!! Poleti ja, zaj v ton mrazi je pa tou čistak nemogoče. Bole znano ime z slovenske glasbe pa nede zašenki delalo za muro, to van lejko jasno. Vse je lepo in prav in ge san gvušen ka de prišlo dosta lidij. Vsi ka mate izgovore ka nemrete prijte, karto lejko kupite že več dni pred koncerton in tak mure darujete 10 evrov. 22.02.2013 ob 17:44 ti si tak nerazgledani človek.. što pravi ka v zimi trbej to na proston naredete? ka nebi štero znano imej z slovenske glasbe se toga tudi udeležilo? daj ne blode... zakoj bi pa davo 10€ nekan kama nemo šau oz. nemren... ? mislin teuko pamete pa mo tudi meu ka nemo peneze v luft piščaval.. či bi biu doma pa bi lejko šau bi dau komot...

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    79. gost
      23.02.2013 ob 13:56 ja ja gost

      cipot katastrofa naj ide na trznico jaboka odavat

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    80. gost
      23.02.2013 ob 13:59 lol gost

      gost - koliko bedakov! Igralci imajo take brezvezne avtomobile, da je mene sram.ha ha kda san to prešto bi skoraj mrao od smeja.Ka je nekoga sran ka majo igraci slabe avtoje san pa še nej čul.Vejpa te zrihtajte pa en dobrodelni koncert za igralce keri majo slabe avtomobile.Svašta tu gor prešteš ali ta je za te teden zmagovalna

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    81. gost
      23.02.2013 ob 14:19 mura 13 gost

      gost-koliko bedakov-tij najprlej malo sebe porihtaj pa se te vmešavli v izobrazbo pa avtoje murinih delavk,večina delavk ma vsaj izobrazbo za tisto delo ka ga opravljajo,pa tudi z srednjo šolo jih je dosti,ka ti nebi poimensko napiso kakšno izobrazbo ima keri od nogometašov ka so v prejšnji sezoni zašenki špilali za muro-NIKŠO-pa tou tudi zaradi njihovih staršov ka namesto ka bi jih nagnali v šolo so ščeli ka z njimi zaslujžijo,večina teh dečkov bi mogla hoditi v šolo pa bi jih glij tak mogli starši vzdrževati,taka nehajte stakšimi kak so oni bouge pa ka nejso dobili plač,naj se včijo ali pa se naj spravijo delat,ker nobeden neje takši talent ka bi lejko od fuzbala žijvo,normalen stariš pa nebi svojomi otroki dovolo ka pistij šolo pa ide fuzbal špilat,vsaki se pa s svojin avtojon pripela na trening,taka te tudi majo še zadosta...Študejra pa samo eden...

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    82. gost
      23.02.2013 ob 14:22 mura4ever gost

      http://www.dalmacijanews.com/Hajduk/View/tabid/88/ID/102619/Akcija-Bilog-srca-Hajduku-pomagali-navijaci-iz-cijele-Europe.aspx http://www.delo.si/sport/hokej/morini-navijaci-zbirajo-denar-za-anzeta-kopitarja.html http://www.24ur.com/sport/hokej/acroni-jesenice-navijaci-priskocili-na-pomoc-igralcem.html http://www.24ur.com/sport/zimski_sporti/denar-za-tino-zbirajo-navijaci.html Mal si poglenite kelko je taksih organizacij po svetu...Kome ne pase naj nejde pa lejko organizira druge dobrodelne koncerte.. Kriza je vse povsod, nej sam v prekmurji pa sloveniji.. Vsi ki mate radu MURO pa v petek na koncert!!!

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    83. gost
      23.02.2013 ob 14:27 gost-iuna gost

      cipota je največji blefer vklubi kak lejko govori v imenu igralcev ka do pozabili zaslužen denar,saj res on je baje vse dobil zdaj se pa gre velikega rešitelja on nikdar ni in nebo legenda mure,on je edino legenda TRAVE.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    84. gost
      23.02.2013 ob 14:29 EDEN gost

      "JA JA"-katastrofa JAJASTA si tij,BUŠMAN.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    85. gost
      23.02.2013 ob 14:33 05 gost

      Gost IUNA mislis ka se nemre gor priti sto si? Ti znas ka pises?

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    86. gost
      23.02.2013 ob 14:38 gost - 051 gost

      in ka je gost-iuna slabo napiso =

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    87. gost
      23.02.2013 ob 15:08 Chico gost

      Večina tu gori je strašno črnogledih, škodoželjnih, nevoščljivih, pesimističnih. Strašno no. ideja je dobra, predviden je namen. Komu ne paše, tak nede šal pa lejko za te pejneze eno posrano pico dobij pa de jedel bar enkrat. Bougi, bougi. stanje je slabo samo more nas nekaj gor držati. Za ene je to Mura, za ene je to 10 €, za ene poštenje, za druge pa štenkanje na pomurci.com. Hvala ten zadnjin, keri se z nikin ka se dogaja v Muri 05 ne strinjajo. Gdaj pa jin je nešče trij lejta vsaki keden lago, pa so bili željni novic in pričakovanj. Hvala tudi takšnin keri so klub MURA05 pripelali v agonijo in hvala tudi tem keri se trudijo klub ven z dreka pripelati. Njihove želje in apetiti pa do se tak hitro pokazali in če jin nede uspelo ali pa hvala bougi de jin pa do tej štenkaši prišli na svoj račun.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    88. gost
      23.02.2013 ob 17:57 legenda gost

      CIPOT VIDIN KA SE OGLAŠAŠ NA FORUMU! POVEJ ŠTO DE SE ODPOVEDAL DOLGU?????????????????? PROSIM POIMENSKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PA LP VSEM NAVIJAČEM!!!!

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    89. gost
      23.02.2013 ob 18:09 NIKE gost

      Prosim, da člani mure ne pišete somarij in tiste, ki dajejo svoje mnenje ne omejate kot ŠINFAŠE, ker potem ste vi MANIPULATORJI! PREKMURCI VAS IMAMO DOVOLJ!!!! GLEDE FINANČNEGA STANJA KLUBA NEJSTE ŠE NIČ POVEDALI!!!!!!!!!!!!! NIČ NITI PIKICE!!!!! IN UPAM KA NEDE NA KONCI OBČINA ZA HRBTOM REŠAVALA KLUB! PROSIM ENJAJTE FOLK GOR PUMPATI!!!! IN BTW nekaj se je omenjalo, ka je cipot od topiča lepau na roko keš dobivo, medtem ko so ostali igralci dobivali figico:) JE TAU REJSAN KA SE GUČI???? JE TE TOPIČ BIU ZA CIPOTA DOBER???? AJAJAJAJ...NO DA ČUJEMO DA SE KAKŠEN IGRALCEC OGLASI:)

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    90. gost
      23.02.2013 ob 18:17 05 gost

      Gost LEGENDA ka de se cipot oglasal tu, s takksimi kak ti se nede ukvarjal, pa ka mislis ka do vcasi se rejsili ka je of zajebal? Ti se pa ne sekiraj sto de kaj odpovedal, poleg toga pa so zaj meli tekmo, nej ka bi se oglasal... Lejko ti pises pod vec imeni tak se steuf nisce nede ukvarjal!!! Ajd daj se malo..

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    91. gost
      23.02.2013 ob 18:26 henjaj gost

      Čopičer henjaj šinfate, ka znamo ka pod različnime imene pišeš...

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    92. gost
      23.02.2013 ob 19:02 henjaj gost

      rejsan san obremenjeni

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    93. gost
      23.02.2013 ob 21:21 muci gost

      edina legenda mure je FERI CIFER.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    94. gost
      23.02.2013 ob 21:43 bbr gost

      ka vi znate edina legenda je adamo vejpa on ma najvec tekem za muro pa ne piste vec o teh legendah ce nemate pojma

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    95. gost
      23.02.2013 ob 22:27 yyx gost

      Gost-gost, veš kaj ti si pravi primitivec, jaz če bi bil z Cipotom bi te šel tožit,TOLIKO ŽALJIVK,KOT SI JIH TI IZREKEL na njegov račun pa že presega vse meje.Ne vem od kot takšno sovraštvo in hudobija, osebne stvari se ne rešujejo po forumu. Od njega nikopli nisem slišal ali prebrav, da bi kdaj koli koga javno žalil, zato se čudim odkod takšne žaljivke s stvoje strani. ČE ti gre klub in Cipot na živce se ne oglašaj in ne komentiraj še ene pozitivne besede nisem prebral od tebe.MALO KOLTURE IN ZDRAVE PAMETI TI NEBI ŠKODILO, PA NE MISLI DA CIPOTA OSEBNO POZNAM, VEM SAMO DA JE DOBER NOGOMETAŠ,PA SEDAJ GA VEČKRAT ŠLIŠIM PO RADIO ALI BEREM V ČASOPISU , REDNO SPREMLJAM TUDI NJEGOVO KARIERO, zato se mi zdi noro da žališ ter pišeš stvari za katere nisi siguren.Muri želim,da ji uspe ostati v prvi ligi.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    96. gost
      23.02.2013 ob 22:34 igralec gost

      Gost-legenda tebi se ne mislimo predstavljati poimensko v glavnem se bomo odpovedali nekaj denarja ostalo pa na obreke, zato,da vam nekaterim zavežemo jezike, pa čeprav ste včasih pluvali po nas, veš denar ni vse ,VAŽNO JE DA MURA OSTANE V PRVI LIGI, toliko za vas radovedneže.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    97. gost
      23.02.2013 ob 23:10 riki gost

      Gost-mura13,ti se ne sekiraj za igralce keri hodi všolo pa keri ne,dokič jaz skrbin za svojo deco, bom jaz odgovarjal za njih, ti se pa brigaj za svojo, dobro bi bilo če vsak pred svojin pragon pomete, tebe nihče ni proso za peneze, končnp pa to ni debata tega članka , VAŽNO KA TI MURA13 MEŠAŠ DR...

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    98. gost
      23.02.2013 ob 23:12 strici iz ozadja gost

      tao je se vredi,ka de koncert za muro,samo te pejneze de si nekak pa talo,ka so isti,kak so bili strici iz ozadja,pa dajte si inaok že valati,ka nikak načik nede, kak je bilao-ne mislite,ka je se topič bil krif'.............

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    99. gost
      24.02.2013 ob 10:31 nike gost

      Gost xyy...NEJ SAN TOPICOV PRISTAS. AMPAK GLEDE ZALJIVK...TE SI SE NEJ OGLASO KDA SO TOPICI NEJ SAMO GRDO PISALI, AMPAK NJEMI NA POMURCI GROZILI!! Te naj topic tudi tauzi? ?

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    100. gost
      24.02.2013 ob 13:31 riki gost

      Gost-nike samo Topič je muro uničo, pa nobedem mu ni grozil, ampak so ga prosili ka naj odstopi, pa je mogo oditi silom, samo 6 mesecev prekesno, vi pa tu Cipota žalite in pluvate , kar presega vse meje dobrega okusa.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    101. gost
      24.02.2013 ob 14:10 muraš gost

      Gost pijtat Topiča ka je delo na avtobuse, da se je pelo z Gringosami na tekmo v Ptuj. Pun avtobus Gringosov je za dokaz. Raste trava zelena.........

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    102. gost
      24.02.2013 ob 20:50 whatever gost

      Ka se še ge oglasin.... :) Telko o toj vaši LEGENDARNI Muri 05, pa o ponosi prekmurja!!!! Ka vi mislite ka v prekmurji samo NOGOMET obstaja? To ka so špilali kvalifikacije za evropsko ligo, OK daleč so prišli, priznan... al to je tudi VSE kam lejko prijdejo!!! Samo ste se kdaj pitali kaj o drugih športaj, keri so nej tak prepoznavni za naše okolje? Recimo judo, namizni tenis, pa navsezadnje tudi atletika.... Atletski klub panvita ali ˝pomurje˝ kak koli ščete ma VELKO ŠTEVILO reprezentantov, pa atletov z normami za svetovna prvenstva pa takšne zadeve... Zakoj mi nemremo dobiti enoga normalnoga 400m atletskoga stadiona, ge bi se lejko prirejalo kakšno državno prvenstvo ali kaj takšnoga? Glede na to ka treneramo pri 1. OŠ, nemamo niti standardnih pogojov pa razmer ka bi lejko ka koli napravili, pa še vedno dosegamo VRHUNSKE rezultate na državni pa EVROPSKI, SVETOVNI meri.... Telko z moje strani! :) -Sam rad gledan fusbal, pa navijan za muro, samo to je ŽE PREVEČ!!!! :)

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    103. gost
      24.02.2013 ob 21:48 trava gost

      Na treningu so vsi zadeti.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    104. gost
      24.02.2013 ob 22:58 kir gost

      trg dela je odprt,naj si iščejo klube,kjer jih bojo plačevali!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    105. gost
      25.02.2013 ob 3:07 lauraas gost

      Ha ha, dobrodelni koncert, da bodo igralci imeli boljše avtomobile.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    106. gost
      25.02.2013 ob 9:25 NIKE gost

      gost - riki9 NE SERI MI!!! Redno spremljan pomurec! Topiču ste celo eni grozili prek foruma (ZRAVEN EXSTRA VULGARNIH BESED!!!! NE ZAGOVARJAM TOPIČA IN NE CIPOTA!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    107. gost
      25.02.2013 ob 10:31 EDEN gost

      "trava"-zadeti si tij,ka se sploj oglasaš!!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    108. gost
      25.02.2013 ob 12:15 meee gost

      Eden, ka si tij tudi zadeti???ha,ha

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    109. gost
      25.02.2013 ob 14:03 KAR NEKDO gost

      Ob tem se pa res moram oglasiti. Sramota, da vse prvoligaški klub rešuje z dobrodelnim koncertom. Zanima me, kdo bo plačal dvorano in varovanje, ki ga je po zakonu potrebno plačati. Dvorano bo verjetno plačala občina, na drugi strani pa je nič koliko lačnih otrok in družin v občini. Res sramotno dejanje. Če vodstvo ni sposobno zagotoviti denarja, naj razpustijo klub.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    110. gost
      25.02.2013 ob 17:43 lauraas gost

      Res se vam je uspelo ponižat s tem dobrodelnim koncertom, ko bo pa denar ,bodo pa igralci največji važnjaki v MS.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    111. gost
      25.02.2013 ob 18:52 05 gost

      eni ste rejsan betezni, mislin ka soboška obina se najmanj da za klub proti drugim občinam, recimo kelko je samo lendavski dal nafti pa napravo nov stadion, isto v LJ, popovic v kopru... Ka van ne pase? Tak gucite od igralcov kak da bi neven ka meli.. Lepo ka se organiziral koncert, Split pa cela dalmacija je zbirala za hajduk, pametnjakovici vi organizirajte svoje dobrodelne koncerte... Pa vidin ka negativce pa podjebante ne upostevle tu vec nisce pa ne komentira, to je lepo... Ite na murino FB stran pa tan pisite, zaj ste frajeri ka se tu skrivlete.. Cipot pa igralci so nej krivi ka bivsi predsednik nej bil sposoben 2 leti.. Na koncert pa ide sto sce pa upan ka nas bo čim več..

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    112. gost
      26.02.2013 ob 15:56 xxx gost

      Občinarji naj rešujejo občinske problematike, ker je imajo zadosti,ne pa da rešujejo to največjo postransko stvar na svetu-nogomet. Naj pustijo, naj že enkrat do konca propade,lopove naj zaprejo, igralce razpustijo,igrišče pa naj zorjejo v njivo in posejejo pšenico,da bo vsaj malo kruha za siromake,ki jih v Prekmurju ne manjka.Tudi tiste,ki so leta 2009 po stečaju Mure,tekstilne tovarne ostali brez službe(vsaj nekaj tisoč) in kruha in še dandanes nekateri životarijo,pa komu to mar!!!!!Pa komu mar za tistih 22 igralcev in nekaj pokvarjenega vodstva,pa še domačini niso vsi...pa zapojmo in zaigrajmo po domače.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    113. gost
      26.02.2013 ob 18:41 fata gost

      vsi ki grdo pišete od koncerta vas je lahko sram.Za SEVERINO ste lahko dali denar.Hrvati odijo k nam ka znajo ka jih nori prekmuci podperajo na hrvaškom jih sploh ne šlivijo.Edino stvar MURO ki imamo domačo ka bi podperali raj podperate hrvate sram vas bodi.Zato pa nas ma cejla Slovenija za bedake ka ne držijmo skup in sami sebej blatimo.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    114. gost
      01.03.2013 ob 18:39 Jaki Fudbaler gost

      Preverjene informacije!!!V muro 05 se vracajo Amo pa Bisa pa legendarni Didi!Evropa prihajamo po pokal prvakov!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.