https://plasmavita.at/
https://www.pomurec.com/vsebina/65234/Za_praznike_se_zahvalite_s_praznicno_voscilnico_na_Pomurec_com
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/540/1835/ESCAPE_ROOM

NOGOMET

Mura 05 premagala madžarskega prvoligaša Pecs 4:3

Pecs, 24.2.2013  

Mura 05 je včeraj v madžarskem Pecsu odigrala zadnjo pripravljavljalno tekmo pred začetkom spomladanskega dela prvenstva. S tamkajšnjim prvoligašem so v napetem dvoboju na koncu slavili s 4:3.

Varovanci trenerja Anteja Šimundže očitno dobro stopnjujejo formo in pripravljenost pred prvo spomladansko tekmo v prvenstvu, ki bo drug konec tedna na domačem terenu z Olimpijo.

Za generalka so Muraši včeraj igrali proti madžarskemu prvoligašu Pecsu in tudi zmagali. V 14. minuti je napako domačega vratarja kaznoval Saša Lalović in povedel črno-bele v vodstvo. V 52. minuti je bilo že 0:2, ponovno pa je zadel Lalović. Tretji zadetek za Muro je dosegel Fabijan Cipot v 56. minuti, Pecs pa je znižal na 3:1 v 70. minuti. Dve minuti kasneje je bilo že 4:1, vodstvo je povišal Vedran Vinko. V zadnjih desetih minutah so domačini zadeli še dvakrat, tako da se je tekma končala 4:3.

Dvakratni strelec Saša Lalović

Srečanje so Muraši odigrali v postavi: Draković, Majer, Cipot, Morec (85. min. Kurbus), Travner, Bohar (54. min. Vaš), Maruško (75. min. Mlinarić), Rep, Šimić, Lalović (85. min. Sačer) in Ploj (62. min. Vinko). 

    Fotogalerija