https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Zabavno-glasbeni večer v Bakovcih

Bakovci, 03.03.2013 ob 7:30  

Sinoči je Večetnično kulturno-izobraževalno-turistično-športno društvo (VKITŠD) Bakovci izvedlo svojo prvo prireditev Večer smeha in zabave.


Nedavno ustanovljeno društvo, katerega ustanoviteljica in predsednica je Cvetka Vereš, je ob tej priložnosti pripravilo dva skeča ter nekaj glasbenih točk, s skečem pa je nastopila gledališka skupina Kroške Tikvi.

Z društvom želijo poživiti dogajanje v Bakovcih

Cilji društva bodo v prihodnje organizacija in priprava različnih kulturnih prireditev, zabavnih večerov, dramskih iger, udejstvovanje na področju izobraževanja, turizma in športa. Kot je povedala predsednica Cvetka Vereš, si želijo, da bi se društvu priključilo čim več posameznikov različnih generacij, ki bi pomagali pri ustvarjanju prijetnega vzdušja na vasi.

Ljubiteljska gledališka skupina ŠKTD Kroške tikvi je zaigrala skeč »Apoteka«, domačini pa so pripravili dva krajša skeča »Rop« in »Obratno«. S tremi plesnimi točkami so nastopile mažoretke Prekmurske godbe Bakovci, in sicer kadetke in juniorke. Nastopili so tudi mladi glasbeniki: Mark Tivadar, Nina Srejš, Špela Šemrov ter Primož Bencak in Mihael Hack

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija