https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Čardini nogometaši do 8 let osvojili močan turnir na Hrvaškem

5.3.2013  

V soboto je potekal turnir U-8 Fotex Kup 2013 pod okriljem ŠN Varteks-Fotex. Turnir je potekal v OŠ Vidovec na Hrvaškem, na njem pa je nastopilo 16 ekip razdeljenih v štiri skupine po štiri ekipe. Brez poraza in samo enim remijem in enim prejetim zadetkom po rednem delu v finalu, so slavili mladi nogometaši Čarde.

Turnir je bil zelo kvaliteten, saj so na njem nastopale ekipe kot so: ŠN Varteks-Fotex, NK Sloga Čakovec, NŠ Marcos Tavares, ŠN Mladost, NK Međimurje, ŠN Svoboda, NK Cibalija, ŠN Spartak... Na turnirju so tako nogometaši NK Čarda  nastopili v skupini B, kjer so tekmovali še NK Međimurje 1, NK Dubravka in ŠN Mladost.

V prvi tekmi so igralci NK Čarda prikazali odlično igro, kar se je na koncu poznal tudi rezultat - 2:0. Tudi drugo in tretjo tekmo so nogometaši NK Čarda odigrali odlično in zmagali z identičnim rezultatom. Tako se je končal skupinski del in nogometaši NK Čarda so dosegli 1. mesto v skupini z 9 točkami in gol razliko 6:0.

V četrtfinalu je bil na vrsti dvoboj dveh slovenskih ekip. Ob zelo trdi in napeti tekmi so nogometaši NK Čarda le uspeli zadeti in tako premagali ekipo NK Zlatoličje in se uvrstili v polfinale. Tam jih je čakala ekipa ŠN Svoboda. Tudi to tekmo so nogometaši NK Čarda dobili, tokrat na malo manj dramatičen način kot v četrtfinalu.

V finalu pa sta se srečali dve najboljši ekipi na turnirju, glede na prikazano igro. Nogometaši NK Čarda so hitro povedli po golu Maja Pleja, vendar so gostje tri minute pred koncem izenačili in sledila je loterija 6-metrovk. Po rednem delu 6-metrovk je bil izid izenačen, tako da je odgovornost poleg vratarja padla v vsaki ekipi na enega igralca. V drugi seriji na izpadanje je vratar Luka Filip senzacionalno ubranil strel igralca NK Sloga, Maj Plej pa suvereno zadel za zmago na zelo močnem turnirju.

REZULTATI:

Predtekmovanje: 

NK ČARDA : ŠN MLADOST           2:0 (Luka Časar, Maj Plej)

NK ČARDA : NK DUBRAVKA         2:0 (Žan Črnko, Maj Plej)

NK ČARDA : NK MEĐIMURJE 1     2:0 (Žan Črnko, Maj Plej)

Četrtfinale:

NK ČARDA : NK ZLATOLIČJE       1:0 (Maj Plej)

Polfinale:

NK ČARDA : ŠN SVOBODA         2:0 (2x Maj Plej)

Finale:

NK ČARDA : NK SLOGA 1          1:1 (Maj Plej) 5:4 po 6-metrovkah

 

Naj vratar turnirja: LUKA FILIP RUŽIČ (Čarda)

Naj igralec turnirja: MAJ PLEJ (Čarda)

Za NK Čardo so nastopali: LUKA FILIP RUŽIČ, NIKO ŠEBJANIČ, ALEŠ ŠEBJANIČ, MAJ PLEJ, KAJ PLEJ, ŽAN ČRNKO, LUKA ČASAR, ŽIGA ŽIŽEK, TIMON MEŠIČ in VID IPŠA. Vse pohvale fantom na odličnem uspehu, čestitke tudi staršem, kateri so še enkrat dokazali,da so najboljši navijači in trenerjema Gregi Andrejču in Darku Pleju na odličnem vodenju ekipe.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.03.2013 ob 10:46 gost gost

      Dečki super uspeh samo tako naprej čestitke vsem igralcem in tenerjema

      19 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.03.2013 ob 11:00 goost gost

      Zanimivo. Tej pa so redna kunkurenca Muri po uspehih. Lepo.

      18 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.03.2013 ob 11:24 ms gost

      Čestitke vsem igralcem in seveda trenerjema. Upam da bojo strokovno delali naprej in da teh mladih igralcev že v mladosti ne pokvarijo z denarjem kot so to naredili z Murinimi igralci. Mladi morajo spoznati nazaj , da trenirajo zaradi sebe, svojega zdravja in počutja, Mesije pa Ronaldoje pa naj ocenujejo po igri ne po nemogočih , neživljenskih miljonih ki jih mafija izplačuje igralcem.

      19 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.03.2013 ob 13:29 muraš gost

      Ma nega kaj, dečki odlično špilajo! ČESTITKE!!

      20 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.03.2013 ob 14:13 Gost1 gost

      Dečki nš nk čarda u-8 čestitke in še veliko uspehov naprej.Vsaka van čast in res ste postali močna konkurenca ekipam daleč naokrog.S trudom in prikazano igro kažete talente in premoč vsakemu nasprotniku. Čestitke najboljšemu igralcu turnirja Plej Maju, katerega ime se pogosto pojavlja med strelci na gol, ter čestitke najboljšemu vratarju turnirja Ružič Luka Filipu, kateri prav tako žanje pohvale za dobro ubranitev gola. A kot pravijo- zmaga je uspeh celotne ekipe, zatorej čestitke vsem igralcem , ki ste pripomogli k prikazanim igram, ter trenerjema za uspešno vodenje ekipe in le tako naprej.

      18 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      05.03.2013 ob 14:50 cardas gost

      Vsaka konkurenca je dobrodosla in ni lepsega da se na tako majhnem prostoru razvijajo odlicni nogometasi,pa zdaj ni vazno ce je Muras ali Cardas.Ti fantje so med seboj prijatelji,na igriscu pa rivali,ko vcasih zmaga eden vcasih drugi.V tem primeru pa vsa cast Cardinim igralcem in se enkrat .....cestitke..!

      19 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      05.03.2013 ob 16:16 hasan gost

      Nega kaj, Nogometna šola Čarda dela dobro........selekcija U8 je fantastična...čestitke dečkom in trenerjem

      17 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      05.03.2013 ob 16:56 PREKMURSKI ZET gost

      Kapa dol mladim nogometašem NK Čarda U-8. V šestih tekmah so dobili samo en gol, to je zavidanja vredno, pa še lep mednarodni uspeh povrhu! Se vidi, da se v tem klubu načrtno dela z mladimi. Lepo je videti, da imamo v Sloveniji mnogo talentov v nogometu! Upam, da od teh fantov kdo zaigra nekoč v reprezentanci Slovenije. Srečno dečki NK Čarda in trenerji!

      17 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      05.03.2013 ob 19:01 realen gost

      Preveč se pri teh najmlajših gleda na rezultat. Pomembna je igra, ne pa, da že malega pri 7 letih trenerji učijo, da je zmaga najbolj važna. Zastonj so dobri rezultati pri teh najmlajših, dober nogometaš se vidi v kategoriji u14. Imena klubov pa tako ali tako ne igrajo vlogo, ali je turnir močan ali ne. Maribor je izgubil v kategoriji U8 od Turnišča in Mure, kako pa bo za 5 let, pa vsak ve.

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      05.03.2013 ob 19:09 cardas gost

      To se neda primerjat...Maribor ima pac denar in si lahko privosci nakup najboljsih nogometasev.!Je pa vsekakor neko priznanje neke nogometne sole ce vzgoji prvoligaskega nogometasa,pa ceprav bo igral za Maribor.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      07.03.2013 ob 16:18 chico gost

      Čestitke dobrin nogometnin šolam na periferiji in mladim ngometašem Čarde keri so rejsan dobri.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      08.03.2013 ob 15:37 xx gost

      a ste se skoraj starši stepli med sabo kdo de šel na turnir,kao igra DINAMO a od D......ne duha ne sluha,je pa res da je generacija dobra ter da TA FANT z njimi dobro dela,ČESTITKE

      2 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      08.03.2013 ob 22:27 Gost1 gost

      Hehe gost xx.očitno ne veš kakšna složnost vlada med temi starši v čardi. še posebej takoimenovanimi mamami čarda...nikoli nobenega konflikta. tako bi morali bodriti svoje otroke oz.male fuzbalere vsi starši, ki se takih turnirjev udeležujejo. Ali pa iz tebe govori nevoščljivost. Verjetno bo to.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      10.03.2013 ob 22:09 cardas gost

      Bravo gost1,pravilen odgovor.To se dogaja v solah kjer imajo veliko kolicino igralcev in lastnih interesov,tega pa tu ni!Se pa lahko ravno ti fantje pohvalijo da so ze igrali z nk Dimamom in tudi zdaj poleti so povabljeni na ta turnir!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      10.03.2013 ob 22:56 gost22 gost

      Gostxx kelko ge znan so razporedi tekem in nasprotnikov objavljeni v naprej. Tak ka ne vidin razloga zakoj bi se naj nekak med seuf biu,itak je blo znano ka nega nikšoga dinama zaj v igre in nej neka na pamet. Rajši kakšo knjigo v roke pa de mogoče kaj bole čednoga od tebe v prišlo kak tou v ka se očitno ne razmiš. Čestitke pa malin Čardašon in treneroma, vsekakor pa tüj staršon za vso podporo ka jo davlete toj vašoj deci. Tüj starši dosta pripomorete k uspehi ekipe, še extra pa tej mame Čarda. Dosta se čüje od vas. Tak dale.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      11.03.2013 ob 8:07 Podpis gost

      Se čista podpišen pod gosta 22...

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      11.03.2013 ob 13:24 čardaš007 gost

      gost xx : mislin ka si nej pristaš NK Čarda,oz. ne poznaš razmer,kakšne so v NŠ NK Čarda,tak ka je tej tvoj komentar na celi črti zgrešeni.Bar pri NŠ NK Čarda majo tak,ka trener določi,što ide na turnir,nej pa starši(kelko san ges informejrane)za razliko od kakšnih drujgih klubov,ge pač majo starši oz. tehnični vodja ekip nadvlado nad treneron.pa tudi razpored pa vse se zna 3 dni do 1 tedna vnaprej,tak ka nwn od kejc tebi tej dinamo...mijslin ka oba trenera dobro delata z decov,ka so že en lejpe čas v samon vrhe,je pa tudi rejsan tao,ka je prece dobra generacija...tudi z moje strani pohvale vsen staršon,šteri toj deci omogočate vse tau,pa tudi maman čarde....samo tak naprej...

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      11.03.2013 ob 20:57 PREKMURSKI ZET gost

      Zelo kvalitetna komentarja od gost22 in čardaš007, gost xx ti pa ne lupaj - tema: Čardini nogometaši do 8 let osvojili močan turnir na Hrvaškem

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      16.03.2013 ob 13:05 hasan gost

      mame čarda !!!!......................tau mi delaj !!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.