https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.ris-dr.si/
https://www.facebook.com/events/2499176920294703/
http://www.zniders.com/

LOKALNO

FOTO: Slavnostna podelitev diplom na Ekonomski šoli Murska Sobota

Murska Sobota, 08.03.2013 ob 10:00  

Včeraj so na Ekonomski šoli Murska Sobota Višji strokovni šoli slavnostno podelili diplome 45 diplomantom višješolskega študija.

 

Izmed 45 diplomantov, jih je 43 sklenilo prenovljeni višješolski program ekonomist in dva iztekajoči se program računovodje.

Za Višjo strokovno šolo je podelitev diplom velikega pomena, saj je v trinajstih letih delovanja šole diplomiralo in si pridobilo 6/1. stopnjo izobrazbe že 773 diplomantov, kar potrjuje, da gre za specializirano poslovno šolo, ki izvaja kakovostno in praktično usmerjeno izobraževanje. V skladu z zahtevami gospodarstva in sodobnimi trendi, so v lanskem letu pričeli tudi z izvajanjem višješolskega programa Informatika ter v sodelovanju s Fakulteto za komercialne in poslovne vede Celje s podiplomskim magistrskim programom 2. stopnje Komerciala, s čemer zaokrožujejo vertikalo zavoda od srednje strokovne izobrazbe do bolonjskega magisterija.

V kulturnem programu sta nastopila mlada glasbena virtuoza iz Črenšovec, Saška in Marko Matajič s korepetitorko in mentorica Yuliyo Kunovo iz Glasbene šole Murska Sobota.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

  Fotogalerija

  Komentarji

  1. gost
   08.03.2013 ob 11:04 ... gost

   neščen biti ciničen ali pameten, samo tej diplome so nej vredne počenoga groša, zaposlitve pa tudi nega.

   37 24 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  2. gost
   08.03.2013 ob 11:06 dejan gost

   V to solo se vpise dosti ljudi, ki rabi status. V to solo se ponavadi vpisejo tisti, ki opustijo visokošoljski študij. V to šolo so predvsem vpisani tisti dijaki z slabšimi ocenami. Zadnje case se odpira nenormalno dosti takih šol. Vsebolj se dela na tem, da lahko tudi tisti leni oz. slabsi prihajajo do nekih xy diplom oz. stopnje izobrazenosti. VCASIH SO BILE FAKULTETE IN SREDNJE SOLE. IN TAKO BI MORALO OSTATI! Dandanes pa se je vse nekako razvrednotilo. Ko nekdo rece studiram ekonomijo sploh neves ali na fakulteti ali xy šoli. Tem solam pa je lepo ker sluzijo denar.

   38 20 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  3. gost
   08.03.2013 ob 11:17 Del R gost

   Tau o kakovostnon pa praktičnon študiji, ka bi ga naj nudila ta šola, se bi dalo na globoko pa široko razpravljati. Na splošno znamo, ka druzbene smeri se nemrejo primerjati z naravaslovnimi. Te pa, če vzamemo v obzir, ka gre tu še nekšo tretje razredno smer po kakovosti oz. tezavnosti. ala. visjesolska, pa pridemo do dejstva, ka je gimnazijski program kakšno klaso še pred njeuf, pa gre za 5. stopnjo izobrazbe. Ja, tau bi trebalo omejiti takšne študije, redne vpise, ka bi jih plačevala drzava, to se bi dalo kar dosta privarčevati, ka vidimo npr. kakšne smeri so resan domače povedano brezvezne oz. nepotrebne, ka se prijavi na eno delovno mesto po 300 do 400 oseb.

   23 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  4. gost
   08.03.2013 ob 12:07 xy gost

   glavno ka se študera, nej je važno znanje. Glavno ka šola postrani še kaj zasluži, ka so profesorji bole zaposleni pa več zaslužijo.Producera nekšen kader katerega gospodarstvo ne rabi. To pomeni brezveze trošenje denarja. Te pa idejo "diplomanti" na blagajne delat (to lejko delajo z osnovno šolo) ali pa k zidaron mort mešat z diploma, pa cimermanom pa tak dale.Nemre biti nekšna vmes šola. Ali je srednja šola ali pa fakulteta.Zmislite si še višjo srednjo šolo in nižjo fakulteto. To še nemamo.

   21 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  5. gost
   08.03.2013 ob 12:26 krom gost

   Sran je lejko vsek šteri tu študejrajo, še bole pa državo ka to sploj pisti !!

   21 23 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  6. gost
   08.03.2013 ob 13:00 NIKE gost

   Te šaule so ustanovljene in se dalje še na veliko širijo zatau, ka lejko TISTI PAUPISMENI KA KOMAJ SREDNJO ŠAULO IZDELAJO DO DIPLOME PRIDEJO. Po drugi strani pa ka delavci v srednjih šaulah ne zgibijo službo. Na toj šauli lejko včiš tudi brez doktorata in magistra... NAJBAUKŠE PA JE KDA PITAŠ KAKŠNOGA TAKŠNOGA NA KERI FAKULTETI ŠTUDEJRAŠ....ON PA PRAVI NA EKONOMSKI FAKULTETI V MS:) AJAJAJAJ

   17 20 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  7. gost
   08.03.2013 ob 13:32 Leonard gost

   ovoj na predzadnji sliki pa joški skoro v spadnejo.. ka de toj diploma? :D malo za hec ;)

   14 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  8. gost
   08.03.2013 ob 14:05 luna gost

   Mislin ka ste vsi malo nesramne, ker nevejte kelko dela je bilo tu not vloženoga in če je rejsan tak enostavno zakoj jih je od 60 ka so bili prvič vpisani diplomejralo samo 9? Pa nejsan ge tu študejrala ampak nešče ka ga poznan, sploj pa če je tak enostavno te se pa vi prijavite ka mate očitno preveč časa pa ste brez života glede na to ka se mate čas ubadate s takšnimi stvarmi pa neka naredite s sebe pa širite pozitivno energijo nej pa komentarov ka lejko samo človeka prizadenejo pa ga spravijo v slabo volo. In ja zaposlitve tak al tak nega, in meni se zdi samo super ka starejše lidje keri nemajo službe, majo jajca ka idejo na nekšno šolo in jo tudi uspešno dokončajo, konec koncov je to njihova pravica in večina od njih je nej mejla te priložnosti gda so bli mlajše pa so jo pač zdaj izkoristili, bravo!

   30 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  9. gost
   08.03.2013 ob 14:26 Chico gost

   Rejsan pamet prekmurska navoščena. te gospe in gospodične so rejsan mične in lepe taka vsaka jin čast ka so diplomirale. Za službo bo pa že malo težje, ker je kadra z ekonomijo trenutno vsaj v pomurji preveč. Višje šole bi naj bile in so podaljšek ustvarjalnosti in dodane vrednosti za praktično delo v podjetju in na delovnem mestu. Brez zavzetosti in vedno novega iziva tak nemreš napredovati, če maš diplomo ali pa tudi nej. Meni pridobljeno znanje s fakultete dosta ne koristi in točno to delo zakar sem se učil tudi opravljam na delovnem mestu. Taka nej je vse samo v šolanji. Na naših fakultetah je 50 % samo tistoga ka nucaš, bar v mojem primeru. vse je samo ena teorija in tu je razlika med višjimi šolami in fakultetami. Višje šole so za srednji menedžment v podjetjih in za uporabo v podjetjah. Univ., mag. in dr. študij pa so za teoretike in za raziskovalce. Tak, to je moje mnenje. Vsakemi pa more biti omogočeno šolanje tudi v bližini svojega kraja.Taka je glede financ za šolajočoga to pozitivno. Za državo pa je študij podaljšanje socialnega miru.

   18 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  10. gost
   08.03.2013 ob 15:03 Muraš gost

   Gospodična D., s predzadnje slike, skoro te nebi spozno. Te pa san malo bole pogledno...Čestitke. Kezit čokolum

   16 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  11. gost
   08.03.2013 ob 15:10 Del R gost

   Ja, samo vidiš ka te ene pitaš ene nekše osnovne stvari o ekonomiji oz. v povezavi z njo, kere bi mogli kao znati, npr. ka je to protekcionizem, kakšna je stopnja brezposelnosti v sloveniji itd... , te pa vidiš, ka je to bole švoh, ka nega niti podlage nekše . Pa ka o teoriji oz. površnosti snovi kera se obravnava ne gučimo, je to preverjeno ze, no pa z vsen spoštovanjen, samo je nej tau neka added value ali po domače povedano, ka bi leko tej "faks" ustvarjo kader za delovna mesta z višjo dodano vrednostjo, je pa na splošno tak, ka da prideš v sluzbo, je načik kak pa na faksi včijo teorijo.

   6 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  12. gost
   08.03.2013 ob 16:05 NIKE gost

   gost - luna zatau ka so nej pismeni:) AJA PA GE TEBI TA PODATEK:)

   4 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  13. gost
   08.03.2013 ob 16:57 luna gost

   kakšen podatek? 60 se jih je vpisalo izredno pred 2 letama, 9 jih je pa končalo, ostali so pa redni študenti alpa od prle ka so končale, večino jih je pa nej. Pa rejsan je ka jih doste nevej o kon se ide, pa ka se jih dosta vpiše zaradi statusa in jih sploj ne odi, kar je rejsan sramotno, samo tisti niti ne končajo in ne zdi se mi fer ka je zaradi toga slaba luč na vseh, eni so dejansko neka delali in se nekaj navčili. Nike, mislin ka so čistak vredi pismeni in žal mi je za tebe ka vse mečeš v isti koš pa jih obsojaš, s ten samo sebe kažeš pa kak si (ne)zrele in razgledani. LP!

   19 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  14. gost
   08.03.2013 ob 16:58 Ciganjscek gost

   Pa nas je telko Prekmurcov kelko jih je tu pokejpanih, ali so pa vmes uvozeni?

   4 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  15. gost
   08.03.2013 ob 19:10 janko gost

   Dobro, se strinjam da so diplomanti vložili trud da dokončajo to šolo, ampak bodimo realni kakšnp znanje jim lahko v eni murski soboti predavatelji sploh nudijo :)? Kaj sploh lahko s tako dokončano izobrazbo delaš? ko pa maš se na ekonomski fakulteti VSŠ pa UNI smer in razliko v znanju ...

   5 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  16. gost
   08.03.2013 ob 19:46 maja gost

   60....51 se jih je vpisalo zaradi statusa...9 pa študiralo...hehe:)

   10 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  17. gost
   08.03.2013 ob 20:47 Dr. Univerzalni Diplomatski Strojni električar gost

   ... te študij je isto kak v srednjoj školi (na rednon študije skoro isto), eni nekaj majo od toga, druge se pa švercajo skous. Glavno ka se plača. Za tiste pametne pa: probajte, kak je fajn do tretje fizično delati, te pa še na predavanje. Čestitke vsen diplomanton.

   21 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  18. gost
   08.03.2013 ob 23:13 nike gost

   gost - luna ti si bluzič prve klase:) Gledaj o toj šauli oz. takšnih vrstah šol pa se rejsan nemo s tebov prepiro:) Tau mi je pod nivojem:)

   3 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  19. gost
   09.03.2013 ob 6:26 Mirko gost

   Mislim, da je dobro, da imamo tudi v Murski Soboti kakšno šolo in smo lahko ponosni na to kar imamo. Pričakoval bi več podpore. Veliko si jih ne more privoščiti študija v MB ali LJ. Tisti, ki kislijo, da je tako lahko, pa se naj vpišejo. Čestitke diplomantom.

   22 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  20. gost
   09.03.2013 ob 8:52 Nika gost

   Iskrene čestitke diplomantom, da ste v teh težkih in depresivnih časih zmogli dovolj energije, da ste uspešno zaključili študij. Želim vam veliko uspehov, volje in iznajdljivosti na nadaljnji poti.

   20 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  21. gost
   09.03.2013 ob 9:16 Marjan gost

   Čestitke diplomantom. Veliko uspehov še naprej.

   19 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  22. gost
   09.03.2013 ob 9:31 Rudi gost

   Mladi potrebujejo znanje in izobrazbo. Hvala bogu, da jo lahko dobijo v bližini doma. Službe bodo prišle. Poznam nekaj znancev, ki so končali višjo strokovno šolo v MS in same pohvalne besede o predavateljih in šoli.

   19 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  23. gost
   09.03.2013 ob 9:34 Robi gost

   Na žalost so časi takšni, da v vsaki pozitivni stvari iščemo negativnosti. To se odraža tudi na tem forumu. Žalostno.

   15 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  24. gost
   09.03.2013 ob 9:40 Manja gost

   Predavatelji šole so si morali pridobiti vse potrebne kvalifikacije. Grdo od tistih, ki žalite. Iste pogoje so morali ispolniti kot tisto v Ljubljani. Domači so po mnenju nekaterih manj vredni. Čestitam diplomantom in šoli. Samo tako naprej.

   20 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  25. gost
   09.03.2013 ob 10:02 Simona gost

   Čestitke diplomantom. Če bi lahko nevoščlenost gorela, bi Prekmurje že zdavna zgorelo.

   19 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  26. gost
   09.03.2013 ob 10:06 Mira gost

   Vidimo ka skoro vse crkavle, bodimo ponosni, ka še nekaj dela in da je nešče, ki ma še volou. Čestitke diplomantom.

   20 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  27. gost
   09.03.2013 ob 10:39 Branko gost

   Sem eden od diplomantov in diploma je bila nujna za mojo delovno mesto. Ker pa imam družino in skromne finančne prihodke, je bila danost, da sem si pridobil izobrazbo v Murski Soboti zame neprecenljiva. Zahvaljujem se predavateljem za njihov trud in posredovana znanja, ki mi že koristijo pri delu.

   26 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  28. gost
   09.03.2013 ob 11:37 Ciganjscek gost

   Ze vnaprej se opravicuvlem castnim izjemam. Clovik ma obcutek,ka ses v tom studijskom procesi vse vrtij okoli pejnez. Ali vsit toti diplomanti istina obvladajo 60 do 65 procentov zahtevanoga znanja,ka naj bi bilou za eno bougo 6. Ge bomo nucali telko toga kadra. Tou je neproizvodna kapaciteta. Moje mislenje je, ka je potrejbno nazaj spraviti Ekonomsko srednjo soulo, gimnazijo pa pklicne skole ( za kovinostrugare , varilce, trgovce itd) Pa ukiniti vse tej nekse stopnje. Naj se zna visja, visoka soula, pa vmejs kaksne akademija in fakultete oz. Univerza. Zdaj pa je vse tou na kup zmetano in nej cudo ce so nisterni v juznih krajih prisli v enon leti do magisterija (Muc) oceno znanja pa naj dajo drujgi. Za pejneze se vse dobij samo odvisno od cejne.Tou je tak kak , da nepismeni napravi teoreticni del soferskoga izpita. Kak?

   5 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  29. gost
   09.03.2013 ob 18:00 Brane gost

   Na spletni strani šole sem prebral Poročilo Nacionalne komisije za kakovost v visokem šolstvu, ki oceni kakovost šole in podeli akreditacijo šoli. Ocene so dobre. Vsi, ki grajate, si poglejte pod linkom Kakovost. Torej so diplomanti lahko ponosni na šolo, v kateri so diplomirali. Samo pozitivno naprej in čimmanj otopelosti in melanholičnosti. Kjer je volja, je tudi pot.

   19 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  30. gost
   09.03.2013 ob 18:07 Informatik gost

   Na tej šoli študiram informatiko. Gost, ali tudi moja diploma ne bo vredna počenega groša? Tam, kjer sem na praksi so z menoj zadovoljni in me že sprašujejo za pogodbeno delo med študijom.

   21 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  31. gost
   09.03.2013 ob 18:36 nane gost

   gost - Informatik TVOJA INFORMATIKA SE LEJKO SKRIJE PRED INFORMATIKO NA FERIJI!!! Kda je imejla še velenska šaula tau smer v MS so tan študejrali večino tisti keri so drugje popušili, oz. keri so nej bili sposobni iti dale! BTW poznan 3 dikline ka so tudi končale tau ekonomsko in jih tudi spoštujejo kda papejre nosijo iz enoga kupa na drugi kup!!!

   3 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  32. gost
   09.03.2013 ob 18:42 GROZA gost

   Rejsan je grozno, kak nekši šinfajo šolo, v šteri se pa mi študenti včimo tolko koristnih stvari. Namesto ka bi čestitali diplomantom, o njih na slikah gučijo, ka so njihove diplome menje vredne kak npr. v Mariboru. Ka te tam velje druga ekonomska logika? Ka te tam majo druge ekonomske terorije in predavanjo drugo statistiko, poslovno matematiko, tuje jezike? Ge so se pa te tej predavatelji dobili svoje diplome. Leko vervlete, ka so vsi tej predavatelji nej študirali v MS, ka te še nej bilo tu šol... će je vse tou, ka je doma, menje vredno. Te bi bilo oni več vredni, če bi ostali v Ljubljani ali v Mariboru pa tam predavali? S tem ka tou pištete žalite vse diplomante in leko vervlete ka nam je nej nihče šenkavo ocen. Mogoče je pa na kakšnih večjih fakultetah kumi dosta prej gratalo prepisati izpite, ka jih predavatelji niti nej so poznali. Malo se zamislite nad svojimi kritikami.

   22 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  33. gost
   09.03.2013 ob 18:59 Edi gost

   Diplomanti - ne se sekirati. To pišejo »pametnjakoviči«, ki nimajo pametnejšega dela, kot da pišejo te komentarje o šoli, katero sploh ne poznajo. Le čemu nekatere toliko moti ta šola…

   26 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  34. gost
   09.03.2013 ob 19:29 Boris gost

   Nobena diploma ni nič vredna, če se človek sam ne dokaže. Nihče ne bo nekoga plačeval samo zato, ker ima diplomo. Pa četudi bi ta diploma bila s tehnične stroke. Pri zaposlitvah je vsepovsod konkurenca... Nekateri izkoristijo čas, ko so manjše možnosti zaposlovanja, zato, da se izobražujejo.

   23 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  35. gost
   09.03.2013 ob 19:33 aaa gost

   Tao pišejo ljudje z manjvrednostnim komplekson!! V šaolo je šao v MB in tan je avtomatsko baokše kak doma, prodal je svojo domovino za kera nej vredna nič več, samo jo more nekak zagovarjate..., sicer je pa baokše papere z enga kupa na drugoga nositi, kak pa pameten bite... nej san odo na tao šaolo, samo malo se zamisli.. glavno pisanje v stili, če meni krava crkne, pa naj še sosede,,, budalo jedno..

   17 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  36. gost
   10.03.2013 ob 9:34 Realistka gost

   Za vse tiste, ki mislite, kako so te diplome slabe in nič vredne (skupaj s šolo) - dajte malo poguglat in si preberite par diplom z vaših tako opevanih faksov - ne vse, dosti pa jih je copy paste in to brez prave navedbe virov. Glavno pa je, da je UNI, koga briga, če ni uporabno. Če malo sledite trg dela, v tem trenutku je 70 zdravnikov nezaposlenih, nezaposleni so veterinarji, kemiki ... Za zgodovinarje se ve, da jih je trenutno dovolj za naslednjih 20 let, ampak vpis pa se nič kaj ne zmanjšuje. Vse te šole niso v Pomurju. Tu pa bi zdaj naenkrat naj vse zaprli, da bo vse dobro in pravično in da enim ne bo treba biti fauš. Ni vse zlato kar se sveti. Čestitam diplomantom, še posebej izrednim, ki so se morali marsičemu odpovedati, tudi biti popoldan z družino. Tako kot je napisal Brane - poglejte poročilo nacionalne komisije, potem pa poglejte poročilo še za kako visoko šolo ali fakulteto. Ene so slabše. Še enkrat čestitke vsem diplomantom in ne pozabite - psi lajajo, karavana pa gre dalje (pa saj je zmeraj šla).

   10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  37. gost
   10.03.2013 ob 13:38 xxx gost

   jes san pred leti diplomerala na tej šoli in lehko poven ka mi je nej bilo tak lehko diplomo napijsati. pa tisti keri mijsli ka so predavatelji samo iz srednje šole ali pa iz okolice ms lehko poven ka se fejst motijo! Če ste nevoščlivi to pomeni ka ste vij v svojen živote nej toga dosegli in ste nevoščlivi novin diplomanton keri so se trudili za svoje diplome! in iz svojih izkušenj poven ka je nej lehek študij ka se za ocejne mores potruditi ka tu nega popuščanja!

   8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  38. gost
   11.03.2013 ob 7:39 Ciganjscek gost

   Nekaj vas na vkriz zvonij pa nesce razmiti bijstva. Nej je izpostavljen probem strokovnosti in podajanja snovi s strani predavateljev . Ta je od Kopra do MS enako , problem je kriteroj ocenjevanja in po tom se loucijo faksi pa visoke skole med seof. Naj nihce ne trsi ka je ta enaki na vsej skolaj., nisterni pa prejk toga ocenjujejo kvaliteto studija in stevilo diplomirancov. Znano je ka so osriv kriteiji v univerzitetnih sredisci, blazjipa na ( oprostite na izrazu) na zunajih oddelkih.

   0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  39. gost
   11.03.2013 ob 8:33 Ciganica gost

   Ciganjšček, ka bi pa te tij pravo za tiste šole, ge lejko delaš izpit preko interneta, pravzaprv što drugi sedi poleg tejbe, pa napavi izpit. To so šole, ki delajo izobraževanje na daljavo - ka nemo omenjala konkretnih šol... Kak ge na to gledan oz. ka čujen tudi faksi več nej so to, ka so včasih bili. Sploj zdaj, do je malo dijakov, ki končajo srednjo šolo pa se vsi borijo za študente. Če pa je tolko privatnih fakultet... EPF MB je včasih mel sprjemne izpite, vsaj do san še ge šla študehrat, zdaj se pa lejko vpiše že vsakši. Tuj tisti, ki je končo srednjo šolo z zadostnim. Vsi do samo še nekši magistri in doktori, što de pa sploh še kaj ščel delati v toj državi?

   4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  40. gost
   11.03.2013 ob 9:18 DEJAN gost

   BEDNI IN NAPUMPANI ''študentje'' Ekonomske šole v MS! Kot prvo je ta šola dosti manj vredna kot fakulteta v MB (kar se vidi po stopnji, predavateljih, dostopnosti literature, same težavnosti in obširnosti snovi....)! V TO ŠOLO SE VPIŠEJO TISTI, KI RABIJO PAPIR (predvsem starejši), TISTI KI NISO SPOSOBNI NAREDITI EPF (oz kaj drugega), KI SO SPOBALI NA FAKULTETI IN JIM NI USPELO IN NAJBOLJ POMEMBNI TISTI KI RABIJO STATUS!!!! JE PA DEJSTVO, DA TAKE VRSTE ŠOL NISO FAKULTETE!!!! še enkrat za vse počasne.....TO NI VISOKOŠOLJSKI ŠTUDIJ!!!!!!!!!!

   4 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  41. gost
   11.03.2013 ob 9:24 dejan gost

   gost - Ciganica TI SI MOJ K**** ŠTUDEJRALA!!!!! KDA JE MEU EPF SPREJEMNE IZPITE??????????????? Povej letnik??????????????????? Tvoj komentar:''do je malo dijakov, ki končajo srednjo šolo !'' Srednjo šolo oz. 5 stopnjo naredi vsaki (če nej na gim pa v srednji šoli kjer je premalo dijakov). Na fakultete pa se vpiše 100% dijakov oz bodočih študentov. Od tega jih diplomira cca 30% kar je zelo malo glede na vpis! To je podatek ki se tiče visokošoljskega študija (ne privat fakultet , kjer jih konča 98%) in tudi ne višješolskega izobraževanja (kot v MS) za katerega sam bog ne zna kaj spoh to je:)

   5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  42. gost
   11.03.2013 ob 9:28 dejan gost

   gost - Realistka TI SI PA ME NAJBOLJ NASMEJALA, KER SE TOČNO VIDI DA NIMAŠ TOTALNO NIČ POJMA:) HEHE 70 zdravnikov brezposelnih:) UNI, nič vredne diplome,.. kaj si ti ja nor:) Škoda da nimam volje ti vse skupaj obrazložiti! Upam, da si bar lepa, ker pametna nisi:)

   8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  43. Urednistvo_Pomurec
   11.03.2013 ob 9:43 Urednistvo_Pomurec

   Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora, sicer bomo onemogočili komentiranje.

   6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  44. gost
   11.03.2013 ob 10:12 dejan1 gost

   Dejan, tebi se glih ne vidi, ka bi šaola v MB bila kaj baokša od te v MS!! Vsaj po obnašanji nej!! Pametni lidje majo bonton tude, primitivci pa nemrejo pametni ni bite!!

   10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  45. gost
   11.03.2013 ob 12:52 dejan gost

   Opravičujem se, da sem upoorabil bolj grobe besede, ampak me ob določenih lažnjivih in butastih komentarih pošteno dvigne,,,lp

   7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  46. gost
   11.03.2013 ob 13:32 Diplomantka gost

   Kritike gor dol, diplomirali so, oziroma SMO ;) Nekaj smo dosegli! In kljub zlobnim jezikom, imamo nekaj, kar verjetno mnogo od teh komentatorjev (še)nima ali pa niti NE bo imelo! Vseeno pa apeliram na to, da se komentiranje onemogoči. Ker se na tak ali drugačen način žali šolo, predavatelje in vse pretekle, sedanje in bodoče diplomante! Lp

   11 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  47. gost
   11.03.2013 ob 17:39 Še ena študentka gost

   Prav imaš Diplomantka. Najprej vas uredništvo poslika, potem pa spusti na vas pse, da vas lahko mile vole žalijo... Kaj vse smo že lahko prebrali ... da ne ponavljam.... Če to ni JAVNA ŽALITEV LJUDI, KI SO NA SLIKAH?, KAJ POTEM JE? IN TO SE OBJAVLJA O LJUDEH, KI ŽIVIJO V TEM DOMAČEM OKOLJU. TO ZELO DOSTI POVE O ... da ne bom še jaz preveč direktna.... IN OBČUTEK, da bo naš turd zaman, da bodo naše diplome vredne posmeha. .. PA ADIJO

   10 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  48. gost
   11.03.2013 ob 18:48 nike gost

   gost - Še ena študentka večina komentarjev so mnenja;) Se mi pa vaša šola smili...samo te teden san slišal, da se bo na vašo šaulo vpisalo 6 ljudi zaradi statusa (aja in 2 sta že bolonjska magistra, 4 pa pred bolonjsko magistersko)! No za nekaj so takšne šaule tudi ok :) Zelo radi priznajo tudi izpite. ZA INFO VSE KI STE Z EPF: vpišite se na tau šaulo pa van priznajo prejk 50% izpitov. Te pa še malo v skripte poglednete in naredili ste še eni diplomo katera van de hladilnik krasila:) RES ŠAULA JE KOT KEKS! Easy do diplome ,..preverjeno!!!!!

   6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  49. gost
   11.03.2013 ob 18:58 aaa gost

   Nike ti si budalo.... torej so ljudje z oš ali sš ali soboško diplomo manjvredni ljudje???

   2 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  50. gost
   11.03.2013 ob 19:55 Še ena študentka gost

   Če bi bila ge magister mi bi bilo izpod časti, ka bi lejtala po eni višji šoli samo za status in zdravstveno zavarovanje. Rejsan žalostno. nej škoda časa za tou? Na šteron faksi so pa te tij diplomejrali, ka jih tuj njuve diplome nikan ne pripelajo? Lp

   3 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  51. gost
   11.03.2013 ob 21:18 nike gost

   gost - aaa V eni knjigi piše tak...Človeku je težko določiti vrednost. So pa določeni kriteriji kateri lahko naredijo določeno osebo več vredno od ostale.... in tukaj pride vpoštev tudi znanje. Diploma pa je potrdilo katera ti jamči da si dal skozi neko stopnjo težavnosti, pri tem pa si dobil določeno znanje (četudi se je to znanje skozi študij pozabljalo)! TAKO DA JA, ČLOVEK IMA TUDI VREDNOST IN PRAV SI MEL V SVOJEM STAVKU:) gost - Še ena študentka FF, FNM FU, PF,...smo v časih ka je težko dobiti konkretne službe brez izkušenj. Kljub temu da zakonsko pripravništvo neje določeno pa v praksi primeri kažejo drugače! Že same študentske svetovalnice, strokovnjaki na področju zaposlovanja svetujejo, da si izkušnje najlažje pridobiš če imaš status. Zakaj je vaša stopnja potrebna za tiste ka imajo 6/2 ali 7 stopnjo pa pokliči na center ki urejajo prijavnice glede višješoljskega izobraževanja (v Celju)! IN TA TVOJ MAGISTER JE BOLONJSKI KI JE ENAKOVREDEN STARWMU UNI! ZADEVE SKRATKA NISO TAKO ENOSTAVNE ČE HOČEŠ NEKAJ POSTATI! lp

   8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  52. gost
   12.03.2013 ob 20:57 Realistka gost

   Me veseli, da sem koga spravila v smeh pri podatku o zdravnikih. Ampak za to nisem zaslužna jaz, ampak g. Janko Šopar na nacionalni televiziji in njegova oddaja Tednik - 21. januar 2013 http://tvslo.si/predvajaj/tednik/ava2.156459547/ V tej oddaji so bili predstavljeni podatki o nezaposlenih diplomantih MF in o neplačanem pripravništvu, ki ga danes eni imenujejo kar moderno suženjstvo. Bo potrebno kar g. Šoparju razložiti, da se moti.

   1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  53. gost
   12.03.2013 ob 21:15 dejan gost

   gost - Realistka neven zakaj se spotikaš v te podatek...Meni je tak en doktor povedo. Tudi v medicini je kriza. Teh 70 medicincof pa de prej ali slej dobilo službo. Problem je v ton ka nemajo pripravništva. No skratka ta debata nema noben veze z tau temo:) So pa na zavodi doktorati, iz mf, oz vseh panog. Dobijo pa eni prej službe kak drugi.....itd:)

   2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

  info_outline

  Opozorilo

  Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

  Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

  Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.