https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Klemen Pucko v reprezentanci do 17 let, sedmerica Murašev v U-14

Murska Sobota, 9.3.2013  

Na seznam reprezentantov Slovenije do 17 let se je uspelo z dobrimi igrami uvrstiti igralcu Športnega društva Nogometna šola Mura 05 Klemnu Pucku, še sedmerica iz selekcije U-14 pa se bo letos udeležilo selekcijskih treningov za oblikovanje reprezentance Slovenije U-15.

Reprezentanca Slovenije do 17 let, katere selektor je Borut Jarc, bo v ponedeljek v Slovenski Bistrici v okviru priprav na drugi del kvalifikacij (Elite Round) za nastop na EP U17 na Slovaškem  opravila trening. Turnir Elite Round bo med 23. in 28. marcem odigran v Angliji. Klemen Pucko je majico z državnim grbom nosil tudi na dveh prijateljskih tekmah konec februarja proti Severni Irski. "Velika čast je biti poklican v reprezentanco in lep je občutek nositi reprezentančni dres. Potrudil se bom po najboljših močeh, da bom upravičil selektorjevo zaupanje in se uvrstil na seznam igralcev, ki bodo igrali v Angliji," je povedal Klemen.

Klemen Pucko je letnik 1996 in že zdaj igra za mladinsko selekcijo ŠD NŠ Mura 05. Nogometnih korakov se je začel učiti pri Muri 05, nogometno znanje si je pridobival še v Gančanih in Mariboru. Igra na položaju levega bočnega igralca. Vzornik mu je Jordi Alba in najljubši klub Barcelona. "Nogomet bi rad igral na čim višjem nivoju in se tudi preizkusil v tujini," je dejal Klemen. Kot je povedal strokovni vodja Nogometne šole Mure 05 Boris Štivan, je vabilo v reprezentanc veliko priznanje in nagrada za Klemnovo delo in trud ter njegove dobre igre. Klemen bo zaradi uvrstitve v reprezentanco postal tudi štipendist ŠD NŠ Mura 05.

Stari znanec Mure Primož Gliha bo računal na sedem Murašev

Sedem igralce ekipe U14 ŠD NŠ Mura 05 pa se bo letos udeležilo selekcijskih treningov za oblikovanje reprezentance Slovenije U15, katere selektor je Primož Gliha. Strokovni štab reprezentance bo skozi leto preverjal kvalitete Nina Irgoliča, Domna Zvera, Luke Pihlerja, Tilna Klobase, Amadeja Legena, Marcela Mullerja in Tonija Horvata. Eden od taborov bo tudi v Murski Soboti, in sicer 13. maja. "Vse je v njihovih nogah. Verjamem, da se bodo izkazali in se bodo uvrstili v reprezentanco," je dejal Štivan in dodal, da je v ŠD NŠ Mura 05 še nekaj perspektivnih drugih mladih nogometašev v vseh selekcijah, ki si bodo, če bodo nadaljevali z dobrimi igrami in marljivostjo na treningih, lahko prav tako prislužili poziv v reprezentanco.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.03.2013 ob 14:56 Mrki gost

      Čestitke! Družini. Tudi njegov brat Anej U-8 gre po njegovih stopinjah saj se je s svojo ekipo uvrstil med 4 najboljše v Sloveniji.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.